پیش‌فروش سکه با استقبال بی‌سابقه؛ سامانه دچار اختلال شد | تمدید مهلت ثبت سفارش تا فردا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: تعاونی‌های استان باید توان رقابت واقعی با بخش خصوصی را پیدا کنند پیش‌بینی برداشت ۹۵هزار تنی گوجه فرنگی در مشهد رشد شارپی بورس با صعود ۵۲ هزار واحدی شاخص کل | بورس کانال ۲.۶ میلیونی را پس گرفت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) رکورد تاریخی قیمت طلا‌ی جهانی شکسته شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) آیا نیرو‌های زیر دیپلم در طرح ساماندهی تبدیل وضعیت می‌شوند؟ افزایش تردد تجاری از مرز لطف‌آباد خراسان رضوی با ترکمنستان طی ۵ ماه نخست سال جاری قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش قیمت سکه با موتور اونس جهانی فردا (۱۸ شهریور) قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام می‌شود اعتراض ۴.۸ درصد یارانه بگیران حذف شده ثبت‌نام نمایشگاه پاییزه ۱۴۰۴ در مشهد آغاز شد نوسان محدود دلار در مشهد | دلار نقدی تهران در کانال بالاتر (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) شورای عالی کار برای بازنگری دستمزد درخواست برگزاری جلسه فوری کرد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۱۰ درصدی تحویل گاز به نیروگاه‌های خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۴ شروع پیش‌فروش سکه از امروز (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امکان فروش دوباره به بانک مرکزی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | کدو و بادمجان چند؟ دسته‌چک از امروز با شرایط جدید صادر می‌شود (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات عرضه سه محصول ایران‌خودرو در بورس کالا قطعی شد (۱۷شهریور۱۴۰۴) + جزییات آغاز پرداخت وام ۵۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه از شنبه آینده (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + شرایط رئیس گروه هماهنگی امور تولیدی و اشتغال استانداری خراسان رضوی: سیاست گذاران از شناورسازی کامل نرخ ارز هراس دارند ۸۰ درصد سبد هزینه خانوار‌های کارگری سهم مسکن است | زندگی کارگری در چرخه اجاره و فقر پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است
سرخط خبرها

قیمت دلار کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۴۳۰۷۶
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
قیمت دلار کاهش می‌یابد؟
برخی از فعالان اقتصادی معتقدند که ریزش قیمت دلار در بازار ادامه‌دار خواهد بود و حتی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت‌ها تا کف ۲۲ و ۲۳ هزار تومان نیز پایین می‌آید.
به گزارش شهرآرانیوز، در حالی در روز گذشته بازار دلار سقف قیمتی ۲۷ هزار تومان را تجربه کرد که بلافاصله با تصمیمات بانک مرکزی، ریزش قیمت‌ها در بازار آغاز شد و قیمت دلار ریخت.

افزایش قیمت دلار تا ۲۶ هزار تومان در شرایطی است که گزارش‌ها از روند بازار نشان می‌دهد که از ابتدای سال تاکنون دلار با افزایشی در حدود ۱۲ هزار تومان روبه‌رو شده است و در این میان، برخی از جریان‌های بازار، از هدایت قیمت‌ها به ارقامی بالاتر صحبت می‌کنند. به عبارتی، سفته‌بازان و دلالان در بازار و نیز در فضای مجازی، تحرکات برای قیمت‌سازی را بالا برده بودند.

اما با تصمیمات اخیر بانک مرکزی و ریزش دیروز عصر قیمت دلار، فعالان اقتصادی معتقدند که ریزش قیمت دلار آغاز شده است؛ چراکه اقدامات مهمی همچون از سرگیری فروش ارز سهمیه‌ای، برداشتن سقف قیمت در سامانه نیما و همچنین صرافی‌های بانکی، باعث شد بازار تا حدی تحت کنترل در آید.
 

ریزش قیمت دلار ادامه خواهد داشت؟

در این میان، برخی از فعالان اقتصادی معتقدند که ریزش قیمت دلار در بازار ادامه‌دار خواهد بود و حتی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت‌ها تا کف ۲۲ و ۲۳ هزار تومان نیز پایین می‌آید.

علی شریعتی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با پیش‌بینی کاهش قیمت دلار حداقل تا ۲۳ هزار تومان، اظهار داشت: با ورود جدی بازارساز به بازار و برداشتن سقف دلار نیمایی و کاهش آربیتاژ قیمتی صرافی ملی و بازار، نوید دیدن روند کاهشی قیمت ارز در بازار متصور است.

وی با بیان این‌که این شرایط به نفع صادرکننده و به ضرر دلالان تمام خواهد شد، افزود: البته با توجه به شرایط اقتصادی کشور، چشم‌اندازی که در آینده از قیمت دلار وجود دارد، افزایشی است؛ مگر این‌که اتفاقاتی در حوزه سیاسی یا بورس بیفتد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در پاسخ به این پرسش که کاهش قیمت دلار تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: تا زمانی که قیمت دلار به کف ۲۲ و ۲۳ هزار تومان برسد، قیمت‌ها نزولی خواهد بود. البته سیاست‌گذار باید این نکته را در نظر گیرد که در صورت عدم رشد پول و خروج بیشتر پول‌های بورسی، روند قیمت‌ها در بازار ارز مجددا صعودی می‌شود که برای این موضوع باید به سرعت فکری شود.

شریعتی با بیان این‌که عاقبت خروج پول از بورس، افزایش حبابی دلالی دلار، خودرو و ملک است، در پاسخ به این پرسش که کف مقاومتی دلار چقدر است، تصریح کرد: ۲۳ تا ۲۳ هزار تومان، کف مقاومتی قیمت دلار خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد شما به دولت برای کنترل قیمت ارز چیست، متذکر شد: حذف سریع ارز ۴۲۰۰ تومانی و تسهیل بازگشت ارز صادرکنندگان، در کنترل قیمت ارز بسیار موثر خواهد بود.

بانک مرکزی به وظایف اصلی خود عمل کند

علی‌اصغر سمیعی، رییس اسبق کانون صرافان نیز در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که آیا نرخ ارز پایین می‌آید، گفت: هیچ امری غیرممکن نیست، حتی پایین آمدن قیمت‌ها، ولی هر اتفاقی نیاز به دلیل دارد.

وی افزود: همان طور که عرض کردم، بالا رفتن قیمت ارز دلایل خود را دارد، پس پایین آمدن قیمت هم اگر بخواهد به طور واقعی اتفاق بیافتد، دلایل خود را می‌طلبد، که در قدم اول می‌باید دلایل بالا رفتن برطرف شود.

رییس اسبق کانون صرافان تاکید کرد: بانک مرکزی باید به دو وظیفه اصلی خود عمل کند، اول دلایلی که باعث بالا رفتن نرخ ارز شده را رفع کرده و باعث ثبات بازار شود، و در وهله دوم با تنظیم نرخ بهره، باعث ایجاد شغل و کم شدن نرخ بیکاری در کشور شود.
 
منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->