لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول آغاز ترخیص ۳ هزار دستگاه خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار، طلا، سکه و نیم سکه بعد از تصویب قطعنامه علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) واریزی دولت همزمان با عید غدیر | زمان واریز یارانه خردادماه ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش دوباره قیمت طلا در بازار‌های جهانی سوخت‌گیری همچنان با کارت‌سوخت انجام می‌شود (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مجوز رسمی سازمان بورس برای عرضه خودرو در بورس کالا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی شورای رقابت: عرضه خودرو در بورس کالا غیرقانونی است مخالفت دیوان عدالت اداری با افزایش قیمت خودسرانه محصولات ایران‌خودرو ارزش معاملات صندوق‌های طلا در جریان معاملات روز بورس به ۱.۲ همت رسید+جزئیات آرد یارانه‌ای نوع یک از چرخه توزیع حذف می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | هایما ۷S پرو ۶۰ میلیون تومان گرانتر شد! نقره به بالاترین رقم ۱۳ سال گذشته رسید قیمت امروز تلفن‌های همراه هوشمند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات هلدینگی عرضه شدن ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت در بازار سرمایه

  • کد خبر: ۴۳۲۲۶
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
  • ۱
جزئیات هلدینگی عرضه شدن ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت در بازار سرمایه
سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی گفت: قرار است طبق مصوبه شورا عالی بورس، ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت تحت عنوان هلدینگ ملی وارد بازار سرمایه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر حیدری سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی، با اشاره به جزئیات جدیدی از عرضه و تعیین تکلیف سهام عدالت، اظهار کرد: از جمله مواردی که سبب بروز برخی از ابهامات در بحث سهام عدالت شده یکی از بند‌های آیین نامه اجرایی سهام عدالت تحت عنوان تشکیل «هلدینگ ملی» است. این آیین نامه در تاریخ ۹۹/۵/۴ در شورا عالی بورس به تصویب رسیده بود. مطابق این آیین نامه قرار است ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت در مجموعه یک هلدینگ در بورس عرضه شوند.

 

او افزود:برای تشکیل هلدینگ ملی باید مطالعات زیادی انجام شود و برای آن قوانینی در نظر بگیرند. در واقع تشکیل این هلدینگ لازم نبود، زیرا تمام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی نوعی هلدینگ هستند و تا قبل از آزاد سازی سهام عدالت، شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت در پرتفوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی بود.

 

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذار استانی بیان کرد: در بند ۳ ابلاغیه آزادسازی سهام عدالت که از سوی مقام معظم رهبری صادر شد به طور واضح مشخص شده که شورا عالی بورس موظف است نسبت به ورود سهام باقی مانده در شرکت‌های سرمایه گذاری استانی به بورس اقدام کند که ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت جز آن محسوب می‌شود.

 

حیدری تصریح کرد: بند ۳ ابلاغیه به نحوی تنظیم شده است که حتی سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کردند هم بتوانند سهامدار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی باشند.

 

او افزود:در ماده ۱۶ آیین نامه سهام عدالت آمده است که ثروت عمومی و گسترش سهام مردم در اقتصاد به نوعی باید با اجازه خود سهامدار صورت بگیرد، اما در حال حاضر روش تجمیعی است که این روش به طور کامل اختیار را از سهام دار سلب کرده و سبب مشکلاتی برای سهامداران شده است.

جزئیات هلدینگی عرضه شدن ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت در بازار سرمایه

 

جریان هلدینگی عرضه شدن ۱۳ شرکت غیر بورسی چیست؟

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی گفت: وقتی مسئولان نتوانستند در روش فروش تجمیعی به خوبی عمل کنند، روش فروش را به بلوکی تغییر دادند. در روش فروش سهام به روش بلوکی مدت زمان فروش سهام افزایش خواهد یافت و افرادی که سرمایه کلان دارند، می‌توانند سهام مردم را در حجم بالا خریداری کنند.

 

این مقام مسئول درپاسخ به این سوال که آیا فروش سهام عدالت منجر به ریزش بازار سرمایه شده است؟ بیان کرد: ریزش بازار مربوط به سهام عدالت نیست و متاسفانه تاثیر بدی در فروش سهام عدالت گذاشته است.

 

حیدری در پایان بیان کرد: ما در خصوص پذیرش شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس شاهد مسائلی هستیم که قطع به یقین گریبان گیر بازار سرمایه خواهد شد، زیرا بعضی از این شرکت‌ها به سرعت و بدون بررسی در تابلو بازار سرمایه قرار می‌گیرند.

 

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
0
0
سلام چرا سایتش به روز رسانی نمیشه از برج ۴
من و شوهرم توی یک روز سهاممون رو فروختیم برای من حتی هزارتومن هم نریختن اما برای شوهرم یک ملیون و هشتصد ریختن اخه این چه عدالتی هست .......
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->