حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

علی مسعودی: فیلم‌نامه «نوروز رنگی» در حال بازنویسی | شروع تولید از آبان

  • کد خبر: ۴۳۲۸۸
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
علی مسعودی: فیلم‌نامه «نوروز رنگی» در حال بازنویسی | شروع تولید از آبان
علیرضا مسعودی، کارگردان سریال «نوروز رنگی»، بیان کرد که قرار است این سریال را اواسط آبان ماه کلید بزند.
به گزارش شهرآرانیوز - علیرضا مسعودی که پیش از این قرار بود سریال نوروزی «نوروز رنگی» را از ابتدای شهریورماه کلید بزند درباره به تعویق افتادن تولید این سریال به بیان کرد: تصمیم گرفتم بازنویسی‌های دوباره‌ای روی فیلم‌نامه سریال داشته باشم و بعد از آن وارد تولید شوم. از طرفی سریال برای نوروز است و فکر می‌کنم هنوز فرصت هست و نیازی به تولید عجله‌ای سریال نیست.

مسعودی که سریالش را در مشهد تصویربرداری خواهد کرد، در ادامه گفت: با توجه به شرایط سخت تولید در شیوع کرونا کمی هم صبر می‌کنیم تا ببینیم وضعیت چگونه پیش خواهد رفت به ویژه که می‌گویند با شروع پاییز کرونا دوباره اوج خواهد گرفت و ما هم برای بردن گروه به مشهد باید با برنامه‌ریزی تصمیم بگیریم.

این نویسنده که سریال «آخر خط» اولین تجربه کارگردانی‌اش بود درباره تغییرات فیلم‌نامه جدید خود در بازنویسی بیان کرد: تغییرات چندانی قرار نیست لحاظ شود قصه مشخص است و روی همان بازنویسی‌هایی انجام خواهد شد.

وی در پایان درباره زمان شروع سریالش که برای نوروز ۱۴۰۰ پخش می‌شود اظهار کرد: احتمالاً سریال را در اواسط آبان ماه کلید بزنیم.

قصه این مجموعه به سال ۶۶ در مشهد برمی‌گردد و تاکنون بازیگرانی، چون حمید لولایی، شهرام قائدی، جواد خواجوی و محمد اسلامی برای بازی در این سریال قرارداد بسته‌اند. حدود ۷۰ درصد بازیگران این سریال نیز تازه کار و بومی مشهد هستند.

مجموعه تلویزیونی «نوروز رنگی» به نویسندگی و کارگردانی علی مسعودی به سفارش گروه فیلم و سریال مرکز سیمافیلم و به تهیه‌کنندگی علی‌اکبر تحویلیان ساخته خواهد شد.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->