معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار نماینده ولی فقیه در سپاه: به متجاوزان امان نخواهیم داد

  • کد خبر: ۴۳۷۸۷
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۱
هشدار نماینده ولی فقیه در سپاه: به متجاوزان امان نخواهیم داد
نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه راهبرد ما در برابر جنگ سخت دشمن مطابق دستور قرآن جهاد اصغر است، گفت: ما متجاوز نیستیم، ولی به متجاوزان نیز امان نخواهیم داد و در برابر تهاجم فکری و فرهنگی دشمن با راهبرد جهاد کبیر وارد میدان می‌شویم.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از سپاه نیوز، حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده، ولی فقیه در سپاه در آیین افتتاح مرکز بسیج اساتید و نخبگان خواهر حوزه علمیه جامعه الزهرا (س)، با اشاره به نقش حادثه عاشورا در ماندگاری دین اسلام گفت: عاشورا طلوع بی غروبی بود که تا امروز و در همه ادوار تاریخ ماندگار بوده است.

نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه راهبرد ما در برابر جنگ سخت دشمن مطابق دستور قرآن جهاد اصغر است، گفت: ما متجاوز نیستیم، ولی به متجاوزان نیز امان نخواهیم داد و در برابر تهاجم فکری و فرهنگی دشمن با راهبرد جهاد کبیر وارد میدان می‌شویم.

وی یکی از ویژگی‌های فرهنگ دفاع مقدس را فدا کردن همه چیز خود برای دفاع از دین خدا دانست و افزود: این فرهنگ، امروز تلاش و فداکاری برای ماندن انقلابی است که تولد جدید اسلام ناب را رقم زده است.

حاجی صادقی با تاکید بر اینکه دلیل تحمیل جنگ هشت ساله از بین بردن انقلاب و جلوگیری از صدور انقلاب دانست و گفت: درس آموختگان مکتب اباعبدالله (ع) با ایثار و فداکاری خود جنگ را به عامل بقای انقلاب تبدیل کردند.

وی افزود: ما در ۸ سال جنگ تحمیلی از خود دفاع کردیم و رزمندگان این راه، چون برای خدا و برای رضایت الهی به میدان آمدند به دفاعی مقدس تبدیل شد.

نماینده، ولی فقیه در سپاه با اشاره به جمع بندی دشمن برای آسیب زدن به انقلاب اسلامی توسط انقلابیون گفت: تنها ۵۰ سال بعد از وفات پیامبر شاهد بودیم که گروهی از مسلمانان، امام حسین (ع) را به شهادت رساندند و امروز نیز دشمن همان هدف را برای انقلاب اسلامی دنبال می‌کند.

وی استحاله فرهنگ دینی و تلقی غلط از دین داری را از جمله برنامه‌های دشمن برشمرد و افزود: دشمن جبهه‌ای عظیم، وسیع و نامتجانس با استفاده از ابزار‌های رسانه‌ای ایجاد کرده است که هوشیاری در این زمینه ضروری است.

حاجی صادقی نفوذ در بسیج، حوزه علمیه، خانواده و تغییر سبک زندگی را از برنامه‌های دیگر دشمن دانست و افزود: دشمن در اسناد خود تاکید کرده است که باید بر مساجد و حوزه‌های علمیه تمرکز کنند.

وی با ابراز نگرانی از برنامه دشمن برای تزلزل مبانی اعتقادی نیرو‌های انقلابی اسلامی گفت: بصیرت دینی، دین شناسی، ارتقای سطح معنویت و روحیه جهادی و انقلابی با ارتباط با روحانیون و علمای عالِمِ عامل و اثر گذار انتظار رهبر معظم انقلاب از بسیج است و از نظر ما بسیج اساتید تبلور، عالِم عامل اثرگذار است.

نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش بانوان و بسیج خواهران در جنگ نرم دشمن تصریح کرد: بانوان اکنون در خط مقدم جنگ هستند به همین دلیل بسیج بانوان و اساتید بسیجی باید به میدان وارد شده و در این زمینه نقش آفرینی کنند؛ چرا که برخی کار‌ها از دست مردان خارج شده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->