یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد
سرخط خبرها

فرمانده نیروی هوایی ارتش: ما به عِده و عُده نگاه نمی‌کنیم، اراده خود را به دشمن تحمیل خواهیم کرد

  • کد خبر: ۴۳۹۰۲
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸
فرمانده نیروی هوایی ارتش: ما به عِده و عُده نگاه نمی‌کنیم، اراده خود را به دشمن تحمیل خواهیم کرد
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه نیرو‌های مسلح براساس تکلیف عمل می‌کنند، گفت: ما به عِده و عُده نگاه نمی‌کنیم و معتقدیم به هر شکلی شده اراده خود را به دشمن تحمیل خواهیم کرد.
به گزاربه گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس با تاکید بر اینکه ارتش جمهوری اسلامی، یک تفاوت اساسی با ارتش‌های دنیا دارد، افزود: نیرو‌های مسلح کشور هدفمند حرکت می‌کنند. زیرا ولی فقیه و مجتهد جامع‌الشرایط در راس این حرکت الهی و فرماندهی کل قوا کشور قراردارد.

فرمانده نیرو هوایی ارتش با بیان اینکه نیرو‌های مسلح به عِده و عُده نگاه نمی‌کنند، تصریح کرد: نگاه ارتش و نیرو‌های مسلح به تجهیزات و نیروی انسانی نیست، بلکه ما بر اساس تکلیف عمل می‌کنیم و با کار‌های ابتکاری، نوآورانه و آنچه که برای دشمن قابل تصور نیست، او را غافلگیر کرده و به هر شکلی شده اراده خود را به دشمن تحمیل خواهیم کرد.

نصیرزاده تحرک و سرعت را از ویژگی‌های نیروی هوایی ارتش جمهوی اسلامی ایران دانست و گفت: نیروی هوایی همواره طرح‌های مختلف را برای مقابله با تهدید‌های احتمالی دارد و آموزش‌های تخصصی را نیز پشت سر گذاشته است.

وی، آموزش‌های نیروی رزمی و خلبانان را به‌روز دانست و گفت: هیچ وقت برای حمله پیش دستی نکرده و غافلگیر هم نخواهد شد. خلبانان غیور نیروی هوایی ارتش، تنها دو ساعت پس از آغاز حمله عراق، نخستین پاسخ را به رژیم بعث دادند و دو پایگاه‌های عراق را با هشت فروند هواپیما به شدت کوبیدند. فردای آن روز هم بیش از ۲۰۰ فروند هواپیما بلند شد و ۱۴۰ فروند به داخل خاک عراق نفوذ کردند و حدود ۶۰ درصد از نیرو‌های هوایی عراق را در عملیات کمان۹۹ (۱۴۰ فروندی) از بین بردند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش تشکیل جهاد خودکفایی در نیروی هوایی را طبق نفس قدسی حضرت امام (ره) دانست و گفت: امام (ره) فرمودند «نترسید، شما می‌توانید» و این خودباوری را ایجاد کرد تا نیروی هوایی که توانمندی آموزشی داشتند بهتر از مستشاران آمریکایی، نوسازی و ابتکارات را در این نیرو فراهم کنند.

وی با تاکید بر اینکه این خودباوری سبب شد پس از ۴۲ سال که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته، تمام وابستگی‌های کشور به خارج قطع شود، تصریح کرد: دانشمندان فنی نیروی هوایی و فرزندان غیور این مرز و بوم نگذاشتند فشار حداکثری به این حوزه وارد شود و خلأیی بوجود بیاید و حتی به ساخت تجهیزات و موشک‌های جدید رو آوردند.

سرتیپ نصیرزاده درباره دانش علمی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ارتباط ما با دانشگاه‌ها برقرار است و از پتانسیل‌های دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه شهید ستاری که به تربیت و آموزش افسران فنی و دانشمند می‌پردازد، استفاده می‌کنیم.

وی درباره اهمیت دادن نیروی هوایی ارتش به شرکت‌های دانش بنیان خاطرنشان کرد: یکی از پیچیده‌ترین قطعات هواپیمای کشور را یکی از شرکت‌های دانش بنیان ساخته است. همچنین در بحث الکترونیک، دانشگاه‌ها بسیار توانمند هستند و در زمینه موشک‌ها، هوش مصنوعی و ... مذاکراتی با دانشگاه‌های بزرگ انجام داده‌ایم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->