وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دولت تمدید شد

  • کد خبر: ۴۳۹۶۲
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
  • ۲
مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دولت تمدید شد
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: مهلت جدید ثبت نام  از تاریخ ۹۹/۰۷/۰۱ لغایت ۹۹/۰۷/۰۴  است. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان (sanjesh.org) نسبت به ثبت‌نام در این آزمون اقدام نمایند.
شهرآرانیوز،  سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور سال ۱۳۹۹‌ می‌رساند که  با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ و مراجعات انبوه متقاضیان برای مشاهده کارنامه، تعدادی از متقاضیان به دلیل بار شدید مراجعات به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور موفق به ثبت نام در آزمون مذکور نشدند؛ لذا به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای این دسته از متقاضیان، ترتیبی اتخاذ گردیده است که از تاریخ ۹۹/۰۷/۰۱ لغایت ۹۹/۰۷/۰۴  بتوانند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان‌به آدرس sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام در این آزمون اقدام نمایند؛ لذا همه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و اطلاعیه‌های مورخ ۹۹/۰۶/۱۹ و ۹۹/۰۶/۲۵ و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذکور اقدام نمایند.

آن دسته از متقاضیان دارای سهمیه ایثارگر که در بازه زمانی فوق، سهمیه آنان برای ثبت نام در این آزمون مورد تایید قرار نگرفت در صورتی که با مراجعه و پیگیری موضوع سهمیه خود از اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران حل نموده اند می‌توانند در مهلت زمانی جدید (۹۹/۰۷/۰۱ تا ۹۹/۰۷/۰۴) با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی این سازمان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

منبع: سازمان سنجش
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
0
0
مرسی از پیگیری تون
یک بیکار
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
0
0
با سلام و خسته نباشید . ممنون از شما که یکی از تنها ترین رسانه ها بودید که این خبر را به موقع انتشار دادید و پیگیری انجام دادید .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->