پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افایش دما تا فردا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!   زلزله‌ای خفیف در قم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو تمامی پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد امدادرسانی ۶۹۷ تیم تخصصی هلال احمر به مصدومان حملات وحشیانه اسرائیل جاده چالوس یکطرفه شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی لغو شد آیا امتحانات دانش آموزان در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ کودکان را نترسانید؛ ولی برای پذیرش شرایط جنگی خاص آموزش بدهید | آمادگی بدون نگرانی آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین آمار جهانی کرونا تا اول مهر

  • کد خبر: ۴۴۰۶۷
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
آخرین آمار جهانی کرونا تا اول مهر
شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان تاکنون به ۳۱ میلیون و ۴90 هزار و 311 نفر رسیده و مرگ ۹۶۹ هزار و ۳۶۲ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان تاکنون به ۳۱ میلیون و ۴90 هزار و 311 نفر رسیده و مرگ ۹۶۹ هزار و ۳۶۲ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

بنابر تازه‌ترین آمارها، ۲۳ میلیون و ۱۱9 هزار و 419 نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از هفت میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۰۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هفت میلیون و ۴۶ هزار و ۲۱۶ مبتلا، ۲۰۴ هزار و ۵۰۶ قربانی

۲. هند پنج میلیون و ۵۶۲ هزار و ۶۶۳ مبتلا، ۸۸ هزار و ۹۶۵ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۵۶۰ هزار و ۸۳ مبتلا، ۱۳۷ هزار و ۳۵۰ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۱۰۹ هزار و ۵۹۵ مبتلا، ۱۹ هزار و ۴۸۹ قربانی

۵. پرو ۷۷۲ هزار و ۸۹۶ مبتلا، ۳۱ هزار و ۴۷۴ قربانی

۶. کلمبیا ۷۷۰ هزار و ۴۳۵ مبتلا، ۲۴ هزار و ۳۹۷ قربانی

۷. مکزیک ۷۰۰ هزار و ۵۸۰ مبتلا، ۷۳ هزار و ۶۹۷ قربانی

۸. اسپانیا ۶۷۱ هزار و ۴۶۸ مبتلا، ۳۰ هزار و ۶۶۳ قربانی

۹. آفریقای جنوبی ۶۶۱ هزار و ۹۳۶ مبتلا، ۱۵ هزار و ۹۹۲ قربانی

۱۰.آرژانتین ۶۴۰ هزار و ۱۴۷ مبتلا، ۱۳ هزار و ۴۸۲ قربانی

پس از آن کشورهای فرانسه با ۴۵۸ هزار و ۶۱ مبتلا، شیلی با ۴۴۷ هزار و ۴۶۸ مبتلا، ایران با ۴۲۵ هزار و ۴۸۱ مبتلا، انگلیس با ۳۹۸ هزار و ۶۲۵ مبتلا، بنگلادش با ۳۵۰ هزار و ۶۲۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۰ هزار و ۲۴۶ مبتلا، عراق با ۳۲۲ هزار و ۸۵۶ مبتلا، پاکستان با ۳۰۶ هزار و ۸۸۶ مبتلا، ترکیه با ۳۰۴ هزار و ۶۱۰ مبتلا، ایتالیا با ۲۹۹ هزار و ۵۰۶ مبتلا، فیلیپین با ۲۹۰ هزار و ۱۹۰ مبتلا، آلمان با ۲۷۵ هزار و ۵۵۱ مبتلا، اندونزی با ۲۴۸ هزار و ۸۵۲ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۹۰ هزار و ۹۲۹ مبتلا، اوکراین با ۱۸۱ هزار و ۲۳۷ مبتلا، کانادا با ۱۴۵ هزار و ۴۱۵ مبتلا، بولیوی با ۱۳۰ هزار و ۹۸۶ مبتلا، اکوادور با ۱۲۶ هزار و ۷۱۱ مبتلا، قطر با ۱۲۳ هزار و ۶۰۴ مبتلا، رومانی ۱۱۳ هزار و ۵۸۹ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۸ هزار و ۷۸۳ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۳۷۴ مبتلا، پاناما با ۱۰۶ هزار و ۸۱۰ مبتلا، بلژیک با ۱۰۳ هزار و ۳۹۲ مبتلا، مراکش با ۱۰۳ هزار و ۱۱۹ مبتلا و مصر با ۱۰۲ هزار و ۱۴۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->