جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی رایگان است؟

  • کد خبر: ۴۴۱۱۶
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۳
واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی رایگان است؟
رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت وضعیت بروز کرونا در سالمندان و میانسالان را تشریح کرد و از ارایه رایگان واکسن آنفلوآنزا برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت وضعیت بروز کرونا در سالمندان و میانسالان را تشریح کرد و از ارایه رایگان واکسن آنفلوآنزا برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان خبر داد.

 دکتر محسن شتی در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی آلزایمر به صورت ویدیوکنفرانسی و در استودیو سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: با توجه به نزدیکی به هفته سالمند امیدوار هستیم بتوانیم خدمات درستی به افراد ارائه دهیم.

وی درباره ابتلای افراد دچار آلزایمر به کووید۱۹، اظهار کرد: مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می‌دهد با توجه به اینکه افراد دچار آلزایمر و دمانس مشکلات شناختی دارند و شاید درک درستی از شرایط محیطی و خودشان نداشته باشند، بیماری کرونا نیز در آن‌ها دیرتر تشخیص داده می‌شود. این تشخیص دیرهنگام سبب می‌شود افراد طیف مبتلا به آلزایمر که به کووید ۱۹ دچار می‌شوند حالت خطرناک‌تری را تجربه کنند.

وی افزود: از آنجایی که مبتلایان آلزایمر احتمالا بیماری‌های زمینه‌ای دیگر نیز دارند، خانواده و مراقبین باید بیش از قبل از آن‌ها مراقبت کنند. بیماری دمانس عمدتا در گروه‌های سالمندی دیده می‌شود، اما زمینه آن پیش از سن سالمندی چیده می‌شود. نوع سبک زندگی در عدم بروز اختلال دمانس بسیار موثر است، زیرا ۲ تا ۱۰ درصد از اختلالات دمانس پیش از سن ۶۵ سال رخ می‌دهد که با مراقبت‌ها و تغییر نوع زندگی می‌توان آن را به تعویق انداخت.

وی در پاسخ به سوال ایسنا، درباره شرایط ابتلا به دمانس در میانسالان و نحوه نگهداری از سالمندان ساکن در مراکز مراقبتی در بحران کرونا، تصریح کرد: مانند سایر نقاط دنیا ابتلا به کرونا در میان سالمندان و میانسالان در ایران هم بیشتر بوده است، سالمندان به دلیل سن بالا و بیماری‌های زمینه‌ای در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به کووید۱۹ هستند. البته سالمندان گروهی بودند که بهتر از بقیه نکات بهداشتی را رعایت کردند، حتی تا بیش از ۶۰ درصد سالمندان در چند ماه اول شیوع کرونا از خانه خارج نشدند.

شتی ادامه داد: طی چندماه گذشته ۳ مرحله غربالگری کرونای تلفنی برای حدود ۷ میلیون سالمند صورت گرفته است. برای مراکز نگهداری سالمندان از ابتدای شیوع کرونا با هماهنگی بهزیستی و وزا ت بهداشت دستورالعمل‌های لازم نوشته شد و توسط همکاران ما اجرایی شدند. با توجه به اینکه در این زمینه زیرساخت‌هایمان شاید از سایر کشور‌ها کمتر باشد، اما در این ایام شاهد مرگ و میر بالای سالمندان در مراکز نگهداری نبودیم و وضع بهتری داشتیم. در بسیاری از کشور‌ها مراکز مراقبتی را خالی کردند، اما در ایران مراکز ما دایر بود. در حل حاضر آمار روزانه ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در سالمندان در سامانه‌های ما و سازمان بهزیستی قید می‌شود و در صورتی که در جایی آمار افزایشی باشد فورا رسیدگی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی افزود: درمورد واکسن آنفلوآنزا نیز بر اساس اعلام کمیته کشوری آنفلوآنزا قرار است در تمامی مراکز نگهداری چه سالمندان و چه معلولین و... واکسن به شکل رایگان هم به کارکنان و هم به ساکنین مرکز تزریق شود.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->