مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟ 
سرخط خبرها

وزیر کار: بورسی شدن «شستا» و «صبا» اقدام مهم دولت بود

  • کد خبر: ۴۴۳۰۳
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸
وزیر کار: بورسی شدن «شستا» و «صبا» اقدام مهم دولت بود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از اقدامات مهم دولت در این دوره، بورسی کردن شرکت‌های سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی بود.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مجمع عمومی بانک رفاه کارگران اظهار داشت: بیماری کرونا، شرایط سختی در کشور به وجود آورده، بانک رفاه کارگران در این شرایط، هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده و جمعی از نیروی انسانی خود را از دست داده است، اما در خدمت‌رسانی به شهروندان خللی به وجود نیامده است.

محمد شریعتمداری  از مجموعه بانک رفاه کارگران به خاطر عملکرد و شفافیت در صورت‌های مالی قدردانی کرد و اظهار داشت: جای خوشحالی و امیدواری است که این بانک و سایر شرکت‌های سازمان تأمین اجتماعی اعم از بورسی و غیربورسی، صورت‌های مالی شفافی دارند و این اطلاعات در سامانه کدال در معرض دید و دسترس عموم مردم قرار دارد. 

وی تاکید کرد: شفافیت در عملکرد، نقطه قوت و مثبتی است که باید همواره سرلوحه کارها قرار گیرد.

شریعتمداری صبح امروز نیز در حاشیه هیات دولت در جمع خبرنگاران یادآور شده بود: یکی از اقدامات مهم دولت در این دوره، بورسی کردن شرکت‌های سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی بود.  

وزیر تعاون گفت: در ادامه مسیر نیز سیاست‌هایی را در سازمان تامین اجتماعی و شرکت سرمایه‌گذاری در پیش گرفتند تا با استفاده از اوراق تبعی، شرایطی را در هلدینگ‌های زیر مجموعه فراهم کنند تا سهامداران خرد در یک دامنه، یک نوع تضمینی برای حداقل سودآوری سهام در اختیار داشته باشند.

وی با بیان اینکه توضیحات بیشتر در خصوص این اوراق تبعی در اولین فرصت ارائه می‌شود، افزود: سازمان تامین اجتماعی این کار را در جهت شفاف سازی انجام داده و تلاش می‌کند با اجرای طرح‌های نیمه کاره که در مجموعه شرکت‌های وابسته دارد، همواره با توسعه فعالیت‌ها در بحث خرید سهام مناسب و فروش سهام مورد نیاز مردم، شرایط مساعدی را برای  سهامداران ایجاد کند.

لازم به ذکر است دو نماد «شستا» متعلق به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و «صبا» شرکت سرمایه گذاری صبا تامین از زیرمجموعه های سازمان تامین اجتماعی هستند که در سال جدید وارد بورس شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->