پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال وضعیت مبهم مصدومیت گاوی اونانا در راه سوپرلیگ ترکیه ورود فیفا به مسئله آلوز و تراکتور ۴۳ درصد تهرانی دچار کم‌تحرکی هستند منیر الحدادی در انتظار تایید شورای تامین اورونوف در جنگ با پرسپولیسی‌ها! پخش زنده بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین استقلال در بین‌المللی‌ترین حالت ممکن ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امیر ریسک نمی‌کند! طرح خلاقانه باشگاه شمس آذر قزوین از ماه خونی + عکس پدیده فصل قبل رئال از چشم آلونسو افتاد پرسپولیس بدون دفاع کنار اختصاصی برابر فولاد! استقلال ۰۴؛ حرکت روی لبه تیغ مورایس در جمع برترین‌های امارات استقلال چهارمین تیم با ارزش لیگ قهرمانان آسیا والیبالیست‌های قهرمان جهان از سربازی معاف شدند + فیلم
سرخط خبرها

دشتی: قبل از سفر جدایی‌‌ام از استقلال قطعی بود

  • کد خبر: ۴۴۶۲۰
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
دشتی: قبل از سفر جدایی‌‌ام از استقلال قطعی بود
علی دشتی، هافبک تهاجمی استقلال اردوی این تیم را پیش از بازی با پاختاکور ترک کرد و به ایران بازگشت
گروه ورزش/شهرآرانیوز، علی دشتی، هافبک تهاجمی استقلال اردوی این تیم را پیش از بازی با پاختاکور ترک کرد و به ایران بازگش. دشتی در گفت وگویی اختصاصی با شهرآرانیوز درباره آینده‌اش توضیحاتی می‌دهد.
 
دشتی با ناراحتی می‌گوید: «انتظارات من از بازی در استقلال هرگز برآورده نشد. می‌خواستم به بازیکنی کلیدی تبدیل شوم، اما آن طور که دوست داشتم من را به بازی نگرفتند. این شرایط من را خیلی اذیت کرد.» از دشتی درباره اینکه چرا درشرایط فوق با استقلال راهی قطر شد پرسیدیم که او این پاسخ را داد: «من برای شخص آقای مجید نامجو مطلق احترام بسیاری قایلم. ایشان قبل از سفر از من خواست تیم را همراهی کنم. من هم گفتم به خاطر شما و هواداران استقلال به روی چشم، اما حقیقت این بود که من قبل از اینکه با تیم به قطر بروم جدایی‌ام از استقلال قطعی شده بود. برای همین فقط تیم را همراهی کردم تا مشکل بازیکن نداشته باشند که انگار سفرم با استقلال به قطر چندان هم با اهمیت نبود، چون استفاده آن چنانی از من نشد. به هرحال ممنونم از زحماتی که آقا مجید در این مدت برای استقلال کشیده، اما من قطعا دیگر برای استقلال بازی نخواهم کرد.»
 
از دشتی درباره تیم جدیدش پرسیدیم که او گفت: «اسم تیم جدیدم مشخص نیست، اما جدایی‌ام قطعی شده است. باید از بخشی از قراردادم بگذرم وبعد به تیم جدید بروم. اجازه بدهید تا روشن شدن اسم تیم جدید حرفی به میان نیاورم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->