فرماندار مشهد: تجمعات شبانه مردمی تا زمان اعلام نظر رهبری ادامه دارد | از تجربیات دفاع مقدس در جنگ‌های اخیر استفاده شده است + فیلم

  • کد خبر: ۴۴۷۰۴۲
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹
تجمع مردمی
فرماندار مشهد گفت: تجمعات شبانه مردمی تا زمان اعلام نظر رهبری ادامه دارد و برای ایمنی تجمعات شبانه در معابر پرسرعت تمهیدات ویژه داریم.

 سیدحسن حسینی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به اهمیت تجربیات هشت سال دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس هشت‌ساله گنجینه‌ای از تجربیات ارزشمند است که در تمام سال‌های عمر نظام جمهوری اسلامی ایران مورد استفاده قرار گرفته است.

وی افزود: سرمایه‌های انسانی که در دوران جنگ پرورش پیدا کردند و پس از آن نیز در عرصه‌های مختلف خدمت کردند ظرفیت و تجربه‌ای بی‌نظیر برای کشور ایجاد کردند و آثار این تجربیات همچنان در عرصه‌های مختلف قابل مشاهده است.

حسینی با اشاره به تجربه‌های به‌دست‌آمده در جنگ‌های اخیر اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه و جنگ ۴۰ روزه و همچنین شرایطی که امروز به شکل دیگری ادامه دارد از تجربیات سرداران و افسرانی که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند و در آن دوران به نیرو‌هایی زبده تبدیل شدند، استفاده شده است.

تجربه دفاع مقدس پشتوانه توان بازدارندگی کشور است

فرماندار مشهد ادامه داد: سلاح‌ها و تجهیزات دفاعی که امروز در اختیار کشور قرار دارد نیز بخشی از نتیجه تجربیاتی است که از دوران دفاع مقدس به دست آمده و این ظرفیت تاکنون بازدارندگی مؤثری برای کشور ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه کشور اکنون در مرحله‌ای از تاب‌آوری قرار دارد گفت: اگر ملت ایران و نیرو‌های فعال در عرصه نبرد و همچنین مسئولان و فعالان عرصه دیپلماسی بتوانند از تجربیاتی که طی سالیان گذشته جمع‌آوری شده به شکل مناسب استفاده کنند می‌توان از این ظرفیت‌ها به بهترین نحو بهره گرفت.

حسینی با اشاره به شرایط جنگ اخیر اظهار کرد: تاکنون در این جنگ با توجه به قدرت نظامی طرف مقابل توانسته‌ایم دشمن را متوقف کنیم و اکنون باید تلاش شود از دستاورد‌های به‌دست‌آمده دستاورد‌های سیاسی نیز در عرصه دیپلماسی حاصل شود.

وی همچنین بر اهمیت حفظ اتحاد و انسجام مردم تأکید کرد و افزود: امیدواریم اتحاد و انسجامی که میان مردم ایران در حمایت از نیرو‌های فعال در عرصه نبرد و دیپلماسی شکل گرفته است، زمینه‌ساز دستیابی به دستاورد‌های بیشتر در عرصه‌های مختلف شود.

تجمعات شبانه مردمی ادامه خواهد داشت

فرماندار مشهد درباره ادامه تجمعات شبانه مردمی نیز گفت: این تجمعات با فرمان مقام معظم رهبری آغاز شده و مردم در پاسخ به این فرمان در میدان حضور دارند و وظیفه ما نیز پشتیبانی و کمک به آنهاست.

حسینی افزود: مردم خودشان اقدامات لازم را انجام می‌دهند، اما در برخی موارد نیاز‌های زیرساختی وجود دارد که باید از سوی دستگاه‌های مسئول فراهم شود و تا زمانی که دستور مقام معظم رهبری بر ادامه این حرکت باشد، این تجمعات نیز ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه بر ضرورت توجه به ایمنی و امنیت حاضران در این تجمعات تأکید کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم برای ما این است که تلاش کنیم امنیت و ایمنی مردم در خیابان‌ها بیش از گذشته تأمین شود.

تمهیدات ویژه برای معابر پرسرعت مشهد

فرماندار مشهد با اشاره به وقوع برخی حوادث ناگوار در جریان این تجمعات اظهار کرد: حوادث ناگواری داشته‌ایم که برای همه ما موجب تأسف است و به همین دلیل در جلسه شورای ترافیک شهرستان نیز درباره این موضوع برنامه‌ریزی شده است.

حسینی ادامه داد: در شبکه معابری که سرعت وسایل نقلیه در آنها بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت است، باید تمهیدات ویژه و اقدامات حفاظتی و ایمنی خاصی در نظر گرفته شود تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

وی خطاب به مردمی که در تجمعات خیابانی حضور پیدا می‌کنند، گفت: از کسانی که در خیابان حضور پیدا می‌کنند درخواست می‌کنم وحدت مورد تأکید مقام معظم رهبری را حفظ کنند و با استمرار این حرکت از عزیزان خود در عرصه نبرد نظامی و عرصه دیپلماسی حمایت کنند و موجب پشتیبانی و دلگرمی آنان باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.