قتل جوان تورلیدر به دست یک توریست در تهران دستگیری ۹ قاچاقچی اعضای بدن در شهر ری ۶۰ درصد دوربین‌های ثبت تخلفات جاده‌ای کشور ناکارآمد هستند انفجار تریلی حامل سوخت در جاده فریمان_تربت‌جام (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | حریق اطفا شد + فیلم ارتقای میانگین نمرات امتحانات نهایی در دوره متوسطه، به عنوان یکی از اهداف برنامه هفتم توسعه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کشف شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) استرداد متهم کلاهبردار ۱۰ هزار میلیاردی به کشور ما همه‌مون پزشکیم! صدور ۱۷.۷ میلیون جریمه رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ | بازگشت نرخ عادی جریمه‌ها زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری مشخص شد صدور احکام حقوقی فرهنگیان بر اساس ضرایب جدید افزایش ایمنی و سلامت اردو‌های دانش‌آموزی با بخشنامه جدید وزیر آموزش و پرورش صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جزئیات مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری اعلام شد | ۳۵۰ هزار وام قرض‌الحسنه در سال ۱۴۰۴ به بازنشستگان پرداخت می‌شود پذیرش دانشجوی افسری در فرماندهی انتظامی تهران آغاز شد شبکه اختلاس در مجموعه شرکت مس منهدم شد رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد: روند بیماری‎های تنفسی رو به کاهش است زمانِ بازپرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد تپش قلب همراه با رنگ پریدگی نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارد  بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) درباره رشته ناشناخته پزشکی «پیشگیری و اجتماعی» | پیش از درمان، مهم‌تر از درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان پاییز امسال دیرتر آغاز می‌شود + علت دستگیری سارقان موتورسیکلت و خودرو توسط پلیس مشهد | شگرد تکراری سارقان سیاه رو ثبت سالانه ۵۰ هزار عقرب‌گزیدگی در کشور کودکان ایرانی ۲ تا ۵ دندان پوسیده دارند آغاز پرداخت معوقات ۷‌ماهه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟  پیش‌بینی بارش باران بهاری در ۱۵ استان طی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخالفت صریح نظام پزشکی مشهد با حضور دانش‌آموزان در مدارس

  • کد خبر: ۴۴۷۳۴
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
مخالفت صریح نظام پزشکی مشهد با حضور دانش‌آموزان در مدارس
در خصوص مدارس صراحتا اعلام کردیم که شرایط مناسبی برای حضور دانش‌آموزان در مدارس وجود ندارد و باید بر روی تدریس غیرحضوری متمرکز شود، چرا که سلامت جامعه بسیار مهمتر است.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با اعلام مخالفت صریح مبنی بر حضور دانش‌آموزان در مدارس و با اشاره به تصمیمات ستاد استانی و ملی مبارزه با ویروس کرونا، گفت: آمار ابتلا به کووید۱۹ رو به افزایش است البته شرایطی پیش نیامده که به صورت دقیق بخواهم وضعیت موجود را ارزیابی کنم، اما با توجه به شرایط فعلی و عملکرد مردم و رفتاری که انجام می‌دهند، ممکن است پیک سوم را تجربه کنیم.
 
علی بیرجندی‌نژاد در پاسخ به این سوال که رفتار ویروس را در موج سوم چگونه ارزیابی می‌کنید، تصریح کرد: بیشتر از اینکه به رفتار ویروس توجه کنیم باید به رفتار‌های خودمان و اقداماتی که انجام می‌دهیم توجه کنیم، هر کدام از این موج‌ها بیش از اینکه به رفتار ویروس بستگی داشته باشد به رفتار مردم و تصمیمات مسؤولین بستگی دارد.
 
عمل به فرمایشات رهبری راه غلبه بر کرونا
وی فاکتور‌هایی مانند عدم استفاده از ماسک، سفر کردن و تجمعات مختلف را عامل مؤثر انتشار کووید۱۹ توصیف کرد و ادامه داد: اگر بتوانیم مانند بعضی از کشور‌ها فرهنگ استفاده از ماسک را به آماری حدود بالای ۹۰ درصد برسانیم به طور قابل توجهی میتوانیم از انتشار این ویروس جلوگیری کنیم.
بیرجندی‌نژاد خاطرنشان کرد: اگر به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کرونا عمل کنیم به نظر می‌آید می‌توانیم بر کرونا غلبه کنیم، اما شواهد گویای آن است که اگر همین روال پیش رود شاهد پیک خطرناکی در کشور هستیم.
 
استفاده مردم از ماسک با شرایط مطلوب بسیار فاصله دارد
رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با بیان اینکه وقتی با پیک مواجه می‌شویم، یعنی رعایت پروتکل‌ها مناسب نبوده است، بیان کرد: عرض بنده این است که با توجه به اینکه ما یک روند افزایشی را شاهد هستیم بدین مفهوم است که پروتکل‌ها به خوبی اجرا نمی‌شود. تجمعات شکل می‌گیرد، سفر‌ها انجام می‌شود، بچه‌ها در مدارس امکان رعایت پروتکل‌ها را ندارند، حضورشان در مدرسه با عدم رعایت پروتکل توسط کودکان و مشکل بودن رعایت این پروتکل‌ها همراه است و بهم ترتیب درصد میزان استفاده مردم از ماسک هم به نظر می‌آید با شرایط مطلوب بسیار فاصله دارد.

وی در خصوص تصمیمات ستاد استانی و ملی مبارزه با ویروس کرونا، متذکر شد: ما در سازمان نظام پزشکی مشهد به خصوص در بحث مدارس صراحتا اعلام کردیم که شرایط مناسبی برای حضور دانش‌آموزان در مدارس وجود ندارد و باید بر روی تدریس غیرحضوری متمرکز شود، چرا که سلامت جامعه بسیار مهم‌تر است.
بیرجندی‌نژاد یادآور شد: همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند در واقع ادعیه مختلفی وجود دارد که می‌شود در منزل خواند و دعا کرد تا شرایط کشورمان به حالت عادی بازگردد، به نظر می‌آید اجرای توصیه‌های رهبری بهترین روش برای کسانی است که می‌خواهند در مراسم‌های پیش‌رو عزاداری کنند.


منبع: قدس آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->