حمله تروریستی جیش‌الظلم به خودروی شهروندان در پل جکیگور راسک | یک شهروند به شهادت رسید + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۵۰۳۲۱
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۸
حمله تروریستی
گروهک تروریستی جیش‌الظلم با حمله مسلحانه به یک خودروی حامل شهروندان در منطقه پل جکیگور شهرستان راسک، در جنوب سیستان و بلوچستان، افراد غیرنظامی را هدف قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهک تروریستی جیش‌الظلم در اقدامی بزدلانه به خودروی شهروندان در منطقه پل جکیگور شهرستان راسک حمله کرد.

بررسی‌های میدانی از حمله گروهک تروریستی جیش‌الظلم به یک خودروی حامل شهروندان در منطقه پل جکیگور شهرستان راسک در جنوب سیستان و بلوچستان حکایت دارد.

بر اساس اطلاعات اولیه، این حمله توسط عناصر گروهک تروریستی جیش‌الظلم انجام شده و شهروندان عادی هدف این اقدام تروریستی قرار گرفته‌اند.

این اقدام تروریستی در حالی انجام شده که گروهک جیش‌الظلم طی روز‌های اخیر با شکست‌هایی در برابر نیرو‌های امنیتی و انتظامی مواجه شده و حمله به شهروندان عادی، بار دیگر ماهیت ضد مردمی این گروهک را نشان می‌دهد.

گفتگوی شهروند زخمی از جنایت گروهک تروریستی جیش العدل در پل جکیگور راسک

شهادت یکی از شهروندان در حمله تروریستی جکیگور راسک

در پی حمله تروریستی عناصر گروهک جیش‌الظلم به خودروی شهروندان در منطقه پل جکیگور شهرستان راسک، یکی از شهروندان که در جریان این حادثه هدف گلوله قرار گرفته بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.