تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن
سرخط خبرها

قتل با کلنگ تنها برای جای پارک!

  • کد خبر: ۴۵۱۳۶
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۷
قتل با کلنگ تنها برای جای پارک!
جنجال لفظی ۲ خانواده برسر جای پارک خودرو به قتل انجامید.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مشکل جای پارک در بیشتر نقاط مشهد وجود دارد، مشکلی که گاهی موجب اختلاف و درگیری میان شهروندان می‌شود و تاکنون پرونده‌های زیادی درباره این موضوع در دادسرای مشهد تشکیل شده است. جدیدترین پرونده در این خصوص چند روز پیش در پی اختلاف دو خانواده برسرجای پارک رخ داد که پسر یکی از این خانواده‌ها با کوبیدن کلنگ بر سر پسر همسایه او را به قتل می‌رساند.

چند روز پیش زنی جوان در یکی از کوچه‌های تنگ بولــــوار شهید کلاهدوز مشهد، خودرواش را مقابل ساختمان‌شان پارک می‌کند، اما با شکایت یکی از همسایه‌ها که تازه به این محل آمده بودند، روبه رو می‌شود. مرد از زن می‌خواهد که جلوی خانه آن‌ها پارک نکند، اما زن با بیان اینکه کوچه مشاع است و همه می‌توانند آنجا پارک کنند، از جابه جایی خودرو سر باز می‌زند. موضوعی که به مذاق مرد خوش نیامده و با زن وارد بگومگو می‌شود.

دعوای این افراد دیگر همسایه‌ها را نیز به خیابان می‌کشاند، دقایقی بعد با بالا گرفتن این جنجال لفظی، دیگر همسایه‌ها موضوع را به پلیس ۱۱۰ گزارش می‌دهند. پس از آن تیم گشتی پلیس در محل حاضر می‌شود و پس از شنیدن اعتراض طرفین، با تنظیم صورتجلسه، آن‌ها را دعوت به صبر می‌کند.

با رفتن پلیس، دعوا نیز به ظاهر تمام می‌شود و افرادی که برای تماشا در محل جمع شده بودند نیز متفرق می‌شوند. در این هنگام زن جوان که به خواسته‌اش نرسیده بود، به برادر و پسرش زنگ می‌زند و موضوع دعوا با همسایه جدید را بازگو می‌کند.

ادامه جنجال با حضور اعضای خانواده‌ها

زمان به کندی پیش می‌رفت که برادر و پسر زن جوان وارد محل شدند. آن‌ها نیز با جانبداری از زن، دوباره وارد جنجالی تازه با همسایه جدیدشان شدند. اعضای خانواده همسایه روبه‌رو نیز برای دفاع از پدرشان به کوچه آمدند.

این افراد هرکدام مدعی بودند که حق با آن‌هاست و دیگری اشتباه می‌کند. در تمام طول این نزاع لفظی، زن حواسش بود که این گفتگو به دعوا منتهی نشود و مرتب از افراد می‌خواست که دعوا نکنند.
در این میان ناگهان یکی از اعضای خانواده همسایه جدید، که به دنبال کل‌کل بود، در اظهاراتی دروغین به اعضای خانواده زن گفت: «ما مادرتان را کتک زدیم.» این جمله همچون جرقه‌ای در انبار باروت موجب از کوره در رفتن اعضای خانواده زن شد.

در پی این ادعای دروغ، پسری که فکر می‌کرد آن‌ها مادرش را کتک زده اند با برداشتن یک بیل با داد و فریاد در کوچه به دنبال پسر همسایه جدیدشان می‌افتد. هنوز چندقدمی دور نشده بودند که پسری حدودا هجده ساله که برادر جوان تحت تعقیب بود، با کلنگ به خیابان می‌آید و صحنه تعقیب برادرش را می‌بیند.

حمله با کلنگ

پسر جوانی که درحال فرار بود با دیدن برادرش، داد می‌کشد که این می‌خواهد با بیل مرا بزند. پسر هجده ساله نیز بدون درنگ با کلنگ به سمت جوان بیل به دست حمله کرده و به صورت ناگهانی تیغه تیز کلنگ را بر فرق سر او می‌کوبد.
جوان سی ساله براثر ضربه کلنگ بدون هیچ تکانی غرق در خون روی زمین‌ می‌افتد. با اعلام وقوع حادثه به اورژانس و پلیس، مأموران کلانتری سناباد در محل حاضر شدند و تکنسین‌های اورژانس نیز پس از رسیدن به محل، فرد مصدوم که بیهوش روی زمین افتاده بود را به بیمارستان منتقل کردند.
مأموران در بررسی صحنه نزاع وقتی سراغ ضارب را گرفتند، متوجه شدند که او از محل گریخته است. مأموران برای تشکیل پرونده طرفین نزاع را به کلانتری فراخواندند.

مرگ در بیمارستان

با انتقال جوان زخمی به بیمارستان اقدامات درمانی برروی او آغاز شد و پس از دریافت خدمات درمانی فرد مصدوم به واحد مراقبت‌های ویژه منتقل شد.
اما روز گذشته پس از ۴۸ ساعت، مرد جوان براثر جراحات شدید ناشی از ضربه کلنگ جان خود را از دست داد. با گزارش موضوع به بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، قاضی کاظم‌میرزایی دستور انتقال پیکر مقتول به پزشکی قانونی به منظور مشخص شدن علت دقیق مرگ را صادر کرد.

هم‌زمان با دستور قضایی صادر شده، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی برای دستگیری متهم در محل زندگی این فرد حاضر شدند که مشخص شد متهم به مکانی نامعلوم گریخته است. تحقیقات با دستور قاضی میرزایی برای شناسایی و دستگیری متهم به قتل ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->