روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

واکنش‌ها به بیماری ترامپ؛ از آرزوی مرگ تا بهبودی

  • کد خبر: ۴۵۵۷۷
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶
واکنش‌ها به بیماری ترامپ؛ از آرزوی مرگ تا بهبودی
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، که به کرونا مبتلا شده است، شامگاه جمعه برای درمان به بیمارستان نظامی «والتر رید» در ایالت مریلند منتقل شد. این خبر تاکنون با واکنش های فراوانی روبرو بوده است.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، که به کرونا مبتلا شده است، شامگاه جمعه برای درمان به بیمارستان نظامی «والتر رید» در ایالت مریلند منتقل شد. به گزارش «سی‌اِن‌اِن»، پزشک کاخ سفید در یادداشتی گزارش داد که حال عمومی ترامپ «بسیار خوب» است و تنها برای احتیاط بیشتر به این مرکز منتقل شده است.
 
به گزارش «نیویورک‌تایمز»، تاکنون آزمایش کرونای چندین مقام نزدیک به ترامپ ازجمله بیل استپین، مدیر کارزار انتخاباتی وی، کلیان کانوی، مشاور سابق کاخ سفید، هوپ هیکس، مشاور ترامپ، و مایک لی و تام تیلیس، سناتور‌های جمهوری‌خواه، مثبت اعلام شده است. کاخ سفید اعلام کرده که ترامپ از سوئیت خود در بیمارستان «والتر رید»، به امور کشور رسیدگی خواهد کرد. اگر وضعیت ترامپ در هفته جاری رو به وخامت باشد، براساس متمم بیست‌وپنجم قانون اساسی ایالات‌متحده، وی می‌تواند اختیاراتش را موقتا به مایک پنس، معاون خود، واگذار کند. نانسی پلوسی نیز به‌عنوان رئیس مجلس نمایندگان ایالات‌متحده می‌تواند زمام امور را در غیاب رئیس جمهور به دست گیرد.

به گزارش «واشنگتن‌پست»، اوباما در واکنش به خبر ابتلای ترامپ و همسرش به کووید ۱۹، روز جمعه در یک سخنرانی مجازی برای ترامپ آرزوی بهبودی کرد. اوباما تاکید کرد: «حتی زمانی‌که در میانه مبارزات جدی سیاسی هستیم، باید به خاطر داشته باشیم که همه ما آمریکایی و انسان هستیم.»
 
همچنین براساس گزارش «هیل»، هوآ چونیینگ، سخن‌گوی وزارت امور خارجه چین، در پیامی توئیتری، برای ترامپ و همسرش آرزوی سلامتی کرد. این اولین واکنش رسمی دولت چین درباره ابتلای ترامپ به ویروس کرونا بود.
 
به گزارش روزنامه «گاردین»، درکنار کسانی که برای ترامپ آرزوی بهبودی داشته‌اند، بسیاری از کاربران توئیتر، آرزوی مرگ ترامپ را منتشر کرده‌اند. توئیتر در واکنش به این توئیت‌ها اعلام کرد که پیام‌های حاوی امیدِ مرگ از توئیتر حذف خواهد شد و حساب کاربرانی که این پیام‌ها را منتشر می‌کنند، به‌صورت موقت، تعلیق می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->