برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

نخستین جشنواره ملی «فتومونتاژ» ویژه معلولان برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۴۵۸۹۵
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
نخستین جشنواره ملی «فتومونتاژ» ویژه معلولان برگزار خواهد شد
معاون امور توان‌بخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی از برگزاری نخستین جشنواره ملی «فتومونتاژ» با موضوع مناسب‌سازی ویژه معلولان در بهمن‌ماه امسال خبر داد.
گروه هنر شهرآرانیوز | معاون امور توان‌بخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی از برگزاری نخستین جشنواره ملی «فتومونتاژ» با موضوع مناسب‌سازی ویژه معلولان در بهمن‌ماه امسال خبر داد.

دکتر مسعود فیروزی با اعلام این خبر گفت: پس از برگزاری چند جشنواره فرهنگی و هنری ویژه معلولان و براساس نیاز‌های جامعه برای شناخت بیشتر مسائل معلولان، اولین جشنواره فتومونتاژ در کشور را در ۲ بخش معلولان و افراد غیرمعلول برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره و به‌طور کلی هرگونه برنامه هدفمند فرهنگی، استفاده از ظرفیت هنر برای فرهنگ‌سازی به‌نفع جامعه هدف بهزیستی است و این جشنواره نیز با هدف بیان موانع بر سر راه این افراد برای حضور در جامعه و توانمندی برگزار می‌شود.

معاون امور توان‌بخشی درباره تقویم برگزاری این جشنواره خاطرنشان کرد: این جشنواره در ۲ بخش ویژه معلولان و افراد غیرمعلول برگزار خواهد شد. مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره، ۳۰ دی‌ماه امسال و آیین اختتامیه آن هم‌زمان با دهه شکوهمند فجر خواهد بود. همچنین هر شرکت‌کننده نهایت می‌تواند ۳ اثر را به دبیرخانه ارسال کند.
 
فیروزی در مورد چگونگی سبک آثار گفت: عکس ها می تواند یا با دوربین حرفه ای یا دوربین های تلفن همراه گرفته شود و با بهره مندی از چندعکس که مشکلات دسترسی معلولان به اجتماع را نشان دهد و با استفاده از نرم افزارهای تدوین عکس، یک طرح موضوعی را آماده و به دبیرخانه ارسال کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->