حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نصب دومین دکل درختی مخابراتی در مشهد

  • کد خبر: ۴۵۹۲۰
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
نصب دومین دکل درختی مخابراتی در مشهد
در راستای طرح ساماندهی دکل‌های مخابراتی در سطح شهر، دومین دکل با زیباسازی درختی در مشهد نصب شد.
به گزارش شهرآرانیوز، این دکل که به صورت تجمیعی طراحی شده، میزبان تجهیزات دو اپراتور ایرانسل و همراه اول خواهد بود و می‌تواند جایگزین دو دکل مجزا شود.

بنا بر این گزارش، این سازه مخابراتی در ابتدای خیابان کوثر در بولوار وکیل‌آباد مشهد نصب شده است که اهمیت بسیاری در ارتقای کیفیت پوشش مخابراتی در این منطقه دارد و از این رو مورد تقاضای اپراتور‌ها بوده است.
این اقدام در راستای پیشبرد طرح ساماندهی دکل‌های مخابراتی توسط مدیریت شهری و با هدف کاهش تعداد دکل‌های مخابراتی از طریق تجمیع آن‌ها و نیز ایمن‌سازی و زیباسازی این سازه‌ها در مشهد، انجام می‌شود.
احداث دکل‌های مخابراتی همچنین با زیباسازی درختی جهت بهبود ویژگی‌های بصری و تناسب سازه‌های مخابراتی با محیط زیست شهری در سال جاری برای نخستین بار در کشور، در شهر مشهد آغاز شد که احداث آن‌ها در بوستان‌های سطح شهر صورت می‌گیرد.

این دکل ۳۰ متر ارتفاع دارد و نمای ظاهری آن به شکل درخت طراحی شده است. بازخورد‌های مردمی در این خصوص نیز نشان از استقبال و رضایت شهروندان از این‌گونه طراحی دارد.

گفتنی است؛ یک دکل مخابراتی مربوط به یکی از اپراتورها، از گذشته در مجاورت محل نصب دکل جدید وجود دارد که پس از انتقال تجهیزات آن به دکل تجمیعی، جمع‌آوری خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->