جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود
سرخط خبرها

ونتیلاتور ساخت پژوهشگران مشهدی، برنده مدال طلای جشنواره لندن شد

  • کد خبر: ۴۵۹۲۸
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
ونتیلاتور ساخت پژوهشگران مشهدی، برنده مدال طلای جشنواره لندن شد
پژوهشگران در قالب فعالیت شرکت دانش‌بنیان همراه با جمعی از استادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به ساخت ۴۰۰ دستگاه ونتیلاتور مورد استفاده برای کمک به تنفس مصنوعی بیماران مبتلا به ویروس کرونا شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: ونتیلاتور (ventilator) یا دستگاه تهویه مکانیکی یک ابزاری پیچیده پزشکی با فناوری بالا است که برای کمک به بیماران دچار نارسایی شدید تنفسی از جمله مبتلایان به مراحل حاد بیماری کووید ۱۹ کاربرد دارد.

 

دکتر محمد غروی‌فرد افزود: آخرین فناوری‌های روز جهان در ساخت ونتیلاتور توسط پژوهشگران مشهدی بکار گرفته شده و آزمایش‌های بالینی این دستگاه پزشکی نیز در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد با موفقیت صورت گرفت.


وی ادامه داد: ونتیلاتور ساخت پژوهشگران مشهدی در "جشنواره بین‌المللی نوآوری و صنعت ۲۰۲۰ لندن" نیز مورد تقدیر واقع شد و مدال طلای آن رویداد جهانی علمی پزشکی را از آن خود کند.


مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: انسان در صورت توقف تنفس در عرض حداکثر ۱۰ دقیقه دچار آسیب‌های جدی مغزی و مرگ می‌شود بنابراین بکارگیری ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی در صورت مواجهه بیماران با خطر نارسایی تنفسی امری حیاتی است.

 

وی افزود: هم‌اینک بخاطر شرایط ناشی از شیوع ویروس همه‌گیر کرونا و افزایش شمار بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که ریه بیماران را درچار نارسایی شدیی می‌کند، نیاز به وجود و بکارگیری دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بیش از هر زمان دیگری است.

 

دکتر غروی ادامه داد: ونتیلاتور بخاطر پیچیدگی ساختار به راحتی قابل ساخت نیست، اما با این وجود پژوهشگران مشهدی نوعی ساده از آن را با همکاری "شرکت دانش‌بنیان مهراب فناور" به مدت ۳۰ روز ساختند که در امر درمان بیماران حاد کرونایی در این شهر اثرگذار بوده است.

 

وی همچنین گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهترین عملکرد را در حوزه تولید تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ونتیلاتور داشته که کمک بزرگی به بیماران و کادر درمان بوده است.


دانشگاه علوم پزشکی مشهد با افزون بر ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۳ هزار کارمند بهداشتی و درمانی، قطب بخداشت و درمان شمال شرق کشور است.


۸۰ درصد جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. بقیه جمعیت این استان توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و تربت‌جام خدمات‌رسانی می‌شوند.

 

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۴۷۵ هزار و ۶۷۴ نفر در ایران بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۲۳۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۷ هزار و ۱۹۲ نفر رسیده است. همچنین تاکنون ۳۹۲ هزار و ۲۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

 

"پاندمی کرونا" در جهان تاکنون ۳۵ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۲۱۶ نفر را بیمار کرده و جان یک میلیون و ۴۲ هزار و ۶۰۰ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۲۶ میلیون و ۶۴۹ هزار و ۴۸۶ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان نیز تاکنون درمان شده‌اند.


در این میان آمریکا با هفت میلیون و ۶۳۷ هزار و ۶۶ بیمار کووید ۱۹ و ۲۱۴ هزار و ۶۱۵ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است.


بر اساس آخرین آمار‌های رسمی، ایران در جدول مبتلایان و جانباختگان پاندمی کرونا جایگاه سیزدهم را در میان کشور‌های جهان دارد.

ونیتلاتور ساخت پژوهشگران مشهدی، برنده مدال طلا جشنواره لندن شد

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->