مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام آسیایی ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) اعتراض متهمان به جنایت جنگی در افغانستان به محدودیت‌های حضور در جلسات تحقیقاتی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: هدف کشور‌های حاضر در نشست گروه ۴ کمک به افغانستان برای عبور از چالش‌هاست جلوگیری از خروج غیرقانونی ۲۸ نفر از مرز هرات (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) ایران چهارمین محموله کمک‌های خود را برای زلزله زدگان افغانستان فرستاد قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) طالبان حمله رژیم صهیونیستی به جلسه رهبران حماس در قطر را محکوم کرد  حریفان تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در بازی‌های آسیایی مشخص شد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) افغان بودن یعنی جنگیدن | بازتاب درخشش ندیم امیری در بازی تیم ملی فوتبال آلمان مقابل ایرلند + فیلم
سرخط خبرها

بیمارستان ساخت ایران به زودی در بامیان به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۴۵۹۴۲
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
بیمارستان ساخت ایران به زودی در بامیان به بهره‌برداری می‌رسد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل در دیدار معاون رییس‌جمهور افغانستان با اشاره به اینکه بیمارستانی که توسط ایران در ولایت بامیان احداث می‌شود به زودی اتمام و به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز - «بهادر امینیان»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، قبل از ظهر امروز با سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان دیدار و در خصوص همکاری‌های آموزشی، فرهنگی و حمایت دولت ایران از روند صلح افغانستان، گفت‌وگو کرد.

 

امینیان نخست از سفر اخیرش به ولایت بامیان و همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های فرهنگی، آموزشی و خدماتی در این ولایت، به معاون رئیس جمهور افغانستان گزارش داد.

 

وی افزود: بیمارستانی که توسط جمهوری اسلامی ایران در ولایت بامیان احداث می‌شود به زودی اتمام و به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

به گفته وی با تکمیل شدن کار این پروژه، خدمات درمانی بهتر در این بیمارستان تخصصی، به ساکنان ولایت بامیان عرضه خواهد شد.

 

سفیر جمهوری اسلامی ایران، در خصوص گفت‌وگوهای صلح افغانستان تأکید کرد که دولت جمهوری اسلامی ایران از روند صلح افغانستان خصوصا از موضع دولت جمهوری اسلامی افغانستان راجع به حفظ نظام جمهوریت و حفظ دستاوردهای دو دهه گذشته، حمایت می‌کند.

صلح در افغانستان به نفع همه کشورهای منطقه است

در این دیدار، سرور دانش معاون دوم رئیس جمهور افغانستان از موضع جمهوری اسلامی ایران در رابطه با روند صلح و حمایت از موضع جمهوری اسلامی افغانستان قدردانی کرد و گفت که  استقرار صلح و برقراری ثبات و امنیت در افغانستان  به نفع همه کشورهای منطقه است.

 

معاون رئیس جمهور افغانستان با اشاره به حمایت و همکاری کشورهای منطقه از پیشرفت روند صلح افغانستان، از کشورهای عضو گروه حامی صلح افغانستان مانند؛ آلمان، نروژ، ازبکستان، اندونزی و پاکستان یاد کرد و افزود که جمهوری اسلامی ایران نیز می‌تواند در این راستا همکاری‌های لازم را داشته باشد.

 

سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین تأکید کرد که این کشور آمادگی دارد که با دولت جمهوری اسلامی افغانستان در بخش‌های آموزش، تحصیلات عالی و همچنین دانشگاه کابل همکاری داشته باشد.

 

وی ابراز علاقه‌مندی کرد که این همکاری‌ها از طریق امضای تفاهمنامه توسط وزارتخانه‌های مربوطه مورد پیگیری قرار گیرد.

 

معاون رئیس جمهور افغانستان همکاری در بخش آموزش، تحصیلات عالی و ارتقای سطح روابط فرهنگی میان ایران و افغانستان را، یک ضرورت اساسی خواند و نسبت به تداوم همکاری‌ها تأکید ورزید.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->