آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان
سرخط خبرها

جشن تولد مرگبار در بزرگراه آسیایی مشهد با قتل به پایان رسید

  • کد خبر: ۴۶۰۰۴
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
جشن تولد مرگبار در بزرگراه آسیایی مشهد با قتل به پایان رسید
این حادثه وحشتناک نیمه شب ۱۲ مهر در یک باغ‌ ویلا در ابتدای جاده معروف به چشمه گیلاس مشهد هنگامی اتفاق افتاد که دو دوست به نام‌های علی و بصیر قرار گذاشتند جشن تولدی را در روز‌های کرونایی برگزار کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، این حادثه خونبار نیمه شب دوازدهم مهر در ابتدای جاده معروف به چشمه گیلاس مشهد هنگامی اتفاق افتاد که دو دوست به نام‌های علی و بصیر قرار گذاشتند جشن تولدی را در روز‌های کرونایی برگزار کنند. به همین منظور هر کدام دوستان و آشنایان خودشان را به مهمانی مختلط شبانه در یکی از باغ ویلا‌های حاشیه بزرگراه آسیایی مشهد دعوت کردند.

شب به نیمه رسیده بود که تعدادی از جوانان ساکن شهرک شهید رجایی (قلعه ساختمان) و جاهدشهر مشهد به همراه گروه دیگری از مهمانان وارد باغ ویلا شدند، اما در این میان ناگهان چشمان برخی از جوانان به عده‌ای دیگر از مهمانان افتاد که قبلا با یکدیگر درگیر شده بودند و کینه عمیقی از هم داشتند.

در این هنگام شعله‌های پنهان اختلافات قدیمی زبانه کشید و چشم غره‌ها در حالی آغاز شد که یکی از مهمانان با حالتی توهین آمیز از طرف مقابل برای رقصیدن در جشن دعوت کرد. این رفتار او جرقه‌ای شد که دیگران منتظر چنین صحنه‌ای بودند. ناگهان یکی از طرف‌های مقابل به بهانه همین توهین، سیلی محکمی به صورت وی نواخت و این گونه درگیری بین دو طرف آغاز شد.

آن‌ها که از قبل برای دعوایی وحشتناک با یکدیگر هماهنگ کرده بودند تبر و چاقو‌ها را بیرون کشیدند و به این ترتیب جیغ و فریاد‌های زنان و دختران نیز بر ترسناک‌تر شدن این صحنه درگیری افزود. برخی از مهمانان به طرف خودرو‌ها دویدند و در یک لحظه صدای شلیک گلوله‌ها نیز در فضای باغ پیچید. اسلحه شکاری وینچستر پوکه‌ها را پایین می‌انداخت و همهمه عجیبی به راه افتاد. هر کس به گوشه‌ای می‌دوید تا از شلیک‌ها و تیغه‌های وحشتناک تبر و چاقو به دور باشد.

در این میان، چند نفر از طرفین نزاع سوار بر پژو ۴۰۵ به طرف در باغ گریختند تا از معرکه جان سالم به در برند، اما پس از آن که با سرعت زیاد فاصله حدود ۹۰۰ متری را طی کردند با در بسته باغ روبه رو شدند. در حالی که تلاش برای بازکردن در باغ ویلا ادامه داشت ناگهان گروه مقابل را پشت سر خود دیدند و هر کدام به سویی دویدند تا از باغ خارج شوند.

در این هنگام بود که علی-خ یکی از عاملان نزاع پشت فرمان پژو ۴۰۵ قرار گرفت و در حالی خودرو را به گاردریل‌های حاشیه بزرگراه آسیایی کوبید که عده دیگر نیز با تبر و چاقو وارد معرکه شدند و به طرف‌های مقابل یورش بردند.

تیغه‌های ترسناک سلاح‌های سرد که بر سر و پیکر عاملان نزاع فرود می‌آمد صحنه‌های دلخراشی را به تصویر می‌کشید و فریاد‌ها و جیغ‌ها نیز شدیدتر می‌شد. درگیری خونین ادامه داشت به گونه‌ای که خودرو‌های عبوری نیز از این ماجرای وحشتناک بی نصیب نماندند. عاملان نزاع جاده مشهد- چناران را بستند و سنگ و تیغه تبر خودرو‌ها را به حاشیه می‌کشاند که در یک لحظه سر جوانی به نام امید-ن شکافته شد و تیغه چاقو بر بازوی «عابدین-ح» فرود آمد و جوان دیگر نیز زخمی شد.

شدت این درگیری خونبار هر لحظه بیشتر می‌شد تا این که با فرار برخی از عوامل نزاع، نیرو‌های امدادی و پلیس نیز به محل مذکور رسیدند و مجروحان را به مرکز درمانی چناران انتقال دادند، ولی در این میان «امید-ن» بر اثر شدت عوارض ناشی از این درگیری جان سپرد و مجروحان دیگر بستری شدند.

با گزارش این درگیری مرگبار در جشن تولد، به قاضی ویژه قتل عمد، بی درنگ قاضی کاظم میرزایی، به همراه گروهی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی عازم محل وقوع جنایت شد و به تحقیق در این باره پرداخت.

تاکنون حدود ۱۵ نفر از افراد حاضر در این درگیری با دستور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد دستگیر شده اند و تلاش کارآگاهان برای شناسایی و دستگیری دیگر عوامل فراری ادامه دارد.
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->