پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جشن تولد مرگبار در بزرگراه آسیایی مشهد با قتل به پایان رسید

  • کد خبر: ۴۶۰۰۴
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
جشن تولد مرگبار در بزرگراه آسیایی مشهد با قتل به پایان رسید
این حادثه وحشتناک نیمه شب ۱۲ مهر در یک باغ‌ ویلا در ابتدای جاده معروف به چشمه گیلاس مشهد هنگامی اتفاق افتاد که دو دوست به نام‌های علی و بصیر قرار گذاشتند جشن تولدی را در روز‌های کرونایی برگزار کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، این حادثه خونبار نیمه شب دوازدهم مهر در ابتدای جاده معروف به چشمه گیلاس مشهد هنگامی اتفاق افتاد که دو دوست به نام‌های علی و بصیر قرار گذاشتند جشن تولدی را در روز‌های کرونایی برگزار کنند. به همین منظور هر کدام دوستان و آشنایان خودشان را به مهمانی مختلط شبانه در یکی از باغ ویلا‌های حاشیه بزرگراه آسیایی مشهد دعوت کردند.

شب به نیمه رسیده بود که تعدادی از جوانان ساکن شهرک شهید رجایی (قلعه ساختمان) و جاهدشهر مشهد به همراه گروه دیگری از مهمانان وارد باغ ویلا شدند، اما در این میان ناگهان چشمان برخی از جوانان به عده‌ای دیگر از مهمانان افتاد که قبلا با یکدیگر درگیر شده بودند و کینه عمیقی از هم داشتند.

در این هنگام شعله‌های پنهان اختلافات قدیمی زبانه کشید و چشم غره‌ها در حالی آغاز شد که یکی از مهمانان با حالتی توهین آمیز از طرف مقابل برای رقصیدن در جشن دعوت کرد. این رفتار او جرقه‌ای شد که دیگران منتظر چنین صحنه‌ای بودند. ناگهان یکی از طرف‌های مقابل به بهانه همین توهین، سیلی محکمی به صورت وی نواخت و این گونه درگیری بین دو طرف آغاز شد.

آن‌ها که از قبل برای دعوایی وحشتناک با یکدیگر هماهنگ کرده بودند تبر و چاقو‌ها را بیرون کشیدند و به این ترتیب جیغ و فریاد‌های زنان و دختران نیز بر ترسناک‌تر شدن این صحنه درگیری افزود. برخی از مهمانان به طرف خودرو‌ها دویدند و در یک لحظه صدای شلیک گلوله‌ها نیز در فضای باغ پیچید. اسلحه شکاری وینچستر پوکه‌ها را پایین می‌انداخت و همهمه عجیبی به راه افتاد. هر کس به گوشه‌ای می‌دوید تا از شلیک‌ها و تیغه‌های وحشتناک تبر و چاقو به دور باشد.

در این میان، چند نفر از طرفین نزاع سوار بر پژو ۴۰۵ به طرف در باغ گریختند تا از معرکه جان سالم به در برند، اما پس از آن که با سرعت زیاد فاصله حدود ۹۰۰ متری را طی کردند با در بسته باغ روبه رو شدند. در حالی که تلاش برای بازکردن در باغ ویلا ادامه داشت ناگهان گروه مقابل را پشت سر خود دیدند و هر کدام به سویی دویدند تا از باغ خارج شوند.

در این هنگام بود که علی-خ یکی از عاملان نزاع پشت فرمان پژو ۴۰۵ قرار گرفت و در حالی خودرو را به گاردریل‌های حاشیه بزرگراه آسیایی کوبید که عده دیگر نیز با تبر و چاقو وارد معرکه شدند و به طرف‌های مقابل یورش بردند.

تیغه‌های ترسناک سلاح‌های سرد که بر سر و پیکر عاملان نزاع فرود می‌آمد صحنه‌های دلخراشی را به تصویر می‌کشید و فریاد‌ها و جیغ‌ها نیز شدیدتر می‌شد. درگیری خونین ادامه داشت به گونه‌ای که خودرو‌های عبوری نیز از این ماجرای وحشتناک بی نصیب نماندند. عاملان نزاع جاده مشهد- چناران را بستند و سنگ و تیغه تبر خودرو‌ها را به حاشیه می‌کشاند که در یک لحظه سر جوانی به نام امید-ن شکافته شد و تیغه چاقو بر بازوی «عابدین-ح» فرود آمد و جوان دیگر نیز زخمی شد.

شدت این درگیری خونبار هر لحظه بیشتر می‌شد تا این که با فرار برخی از عوامل نزاع، نیرو‌های امدادی و پلیس نیز به محل مذکور رسیدند و مجروحان را به مرکز درمانی چناران انتقال دادند، ولی در این میان «امید-ن» بر اثر شدت عوارض ناشی از این درگیری جان سپرد و مجروحان دیگر بستری شدند.

با گزارش این درگیری مرگبار در جشن تولد، به قاضی ویژه قتل عمد، بی درنگ قاضی کاظم میرزایی، به همراه گروهی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی عازم محل وقوع جنایت شد و به تحقیق در این باره پرداخت.

تاکنون حدود ۱۵ نفر از افراد حاضر در این درگیری با دستور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد دستگیر شده اند و تلاش کارآگاهان برای شناسایی و دستگیری دیگر عوامل فراری ادامه دارد.
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->