شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افتتاح فاز اول مجتمع پرنده فروشان و مجتمع خدمات خودرویی سامان بهمن در بهمن ماه سال جاری

  • کد خبر: ۴۶۱۵۳
  • ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
افتتاح فاز اول مجتمع پرنده فروشان و مجتمع خدمات خودرویی سامان بهمن در بهمن ماه سال جاری
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در حاشیه بازدید از پروژه‌های در دست احداث ساماندهی مشاغل شهری، از افتتاح فاز اول بازار پرنده فروشان در خیابان توس ۹۷ و مجتمع ساماندهی خدمات خودرویی سامان بهمن واقع در جاده کلات، تا اواخر بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در حاشیه بازدید از پروژه‌های در دست احداث ساماندهی مشاغل شهری، از افتتاح فاز اول بازار پرنده فروشان در خیابان توس ۹۷ و مجتمع ساماندهی خدمات خودرویی سامان بهمن واقع در جاده کلات، تا اواخر بهمن ماه سال جاری خبر داد.

مهدی یعقوبی با اعلام این خبر اظهار داشت: مشاغل، صنایع یا خدمات ناسازگار با محیط‌های شهری، آن دسته از فعالیت‌هایی هستند که در محیط طبیعی، کالبدی و اجتماعی شهر اختلال ایجاد کرده و به سلامت جسمی، روحی و روانی شهروندان آسیب می‌رساند؛ به همین منظور ساماندهی این مشاغل و فعالیتها، یکی از مهمترین اولویت‌های مدیریت شهری است.

وی ادامه داد: به استناد مصوبه هیئت وزیران و شورای اسلامی شهر مشهد، ۲۸ رسته شغلی ناسازگار با محیط‌های شهری معرفی شده است که در این راستا معاونت خدمات شهری با ایجاد ۱۲ مجتمع ساماندهی مشاغل تا کنون، بیش از ۲ هزار واحد صنفی را در فضا‌های خارج از محیط‌های مسکونی و با رعایت استاندارد‌های مشخص، ساماندهی کرده است.

یعقوبی افزود: هم اکنون نیز، ۷ مجتمع ساماندهی مشاغل دیگر شامل مجتمع فلز تراشان غرب، صنایع چوب خاوران، مجتمع خدمات خودرویی سامان بهمن، مجتمع خدمات خودرویی آسکوپارس، مجتمع پرنده فروشان، مجتمع یاران ثامن و مجتمع بساروج در حال احداث هستند که می‌توانند بخش بسیار زیادی از مشاغل ناسازگار با محیط شهری را ساماندهی کنند.

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی بازار پرنده فروشان شهر مشهد خاطرنشان کرد: بازار پرنده فروشان، از آلایندگی محیطی و بهداشتی بسیار بالایی برخوردار است و برابر نظریه کارشناسان بهداشت و دامپزشکی، حضور این مشاغل در محل‌های پر تردد و فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی، خطرات بسیار زیادی را از جمله انتقال برخی بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوانات به همراه خواهد داشت و در صورت شروع برخی بیماری‌ها نظیر آنفولانزای مرغی، هر واحد پرنده فروشی می‌تواند بخش زیادی از محیط اطراف خود را آلوده کند.

یعقوبی ادامه داد: مجتمع پرنده فروشان در مساحتی بالغ بر یک و نیم هکتار در حال ساخت است و در مجموع ۱۱۴ واحد صنفی در آن تعبیه شده است و در فاز نخست آن، ۶۰ واحد به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی این صنف یادآور شد: با توجه به نظارت نهاد‌های مختلف شامل اتحادیه، اماکن نیروی انتظامی، دامپزشکی و بهداشت به صورت متمرکز در این مجتمع، بسیاری از خطرات و مسائل بهداشتی ناشی از حضور این مشاغل در محیط‌های مسکونی کاهش پیدا می‌کند.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در ادامه بازدید از روند احداث مجتمع خدمات خودرویی سامان بهمن واقع در جاده کلات افزود: این پروژه نیز در اواخر سال ۹۷ آغاز شده و در طراحی آن ۳۳۸ واحد تعبیه گردیده است و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته فاز اول آن در اواخر بهمن ماه سال جاری با تکمیل ۹۳ واحد، آماده بهره برداری می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->