تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف قرار داد (۷ تیر ۱۴۰۴) ادارات دزفول در روز دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) تعطیل خواهند بود صهیونیست‌ها از خوشبینی ترامپ در مورد آتش‌بس در غزه غافلگیر شدند تکرار ادعا‌های ضد ایرانی ترامپ درباره حمله به فردو موشک‌های ایران پشتوانه ۹۰ میلیون جمعیت را به همراه دارد ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۴ نفر از عوامل دخیل در حمله انتحاری امروز خبر داد بن‌بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است
سرخط خبرها

واکنش نماینده مجلس به افزایش قیمت بلیت هواپیما

  • کد خبر: ۴۶۳۸۳
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
واکنش نماینده مجلس به افزایش قیمت بلیت هواپیما
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اخیراً سازمان هواپیمایی اعلام کرده بلیت‌ها حدود ۱۰۰ درصد افزایش قیمت خواهد داشت، گفت: اگر سازمان هواپیمایی واقعاً فکر می‌کنند قیمت بلیت هواپیما با دلار مقایسه می‌شود، نوعی بی‌احترامی به مردم است.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا پاک‌فطرت، عضو کمیسیون عمران با انتقاد از افزایش قیمت‌ها به ویژه بهای بلیت هواپیما ادامه داد: بلیت هواپیما در طول یک‌سال گذشته چند درصد افزایش یافته است؟! در حالیکه این موضوع هیچ ارتباطی با افزایش قیمت دلار ندارد. البته تنها در خریداری برخی از قطعات هواپیما، آن هم با میزان تأثیر حدود ۱۰ درصد، از ارز استفاده می‌شود. با وجود اینکه بیش از ۹۰ درصد قطعات در کشور تولید می‌شود، این موضوع نباید بهانه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما به این اندازه باشد.

پاک‌فطرت تأکید کرد: با اینکه من عضو کمیسیون عمران مجلس هستم و حوزه حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی هم جزئی از آن است، ولی متأسفانه در موضوع افزایش قیمت بلیت هواپیما هیچ مشورت و نظرخواهی با مجلس و کمیسیون عمران به عمل نیامده است. این نشان می‌دهد که متأسفانه مافیای اقتصادی، هیچ توجهی به مردم ندارند و هرگونه بخواهند تصمیم می‌گیرند. البته اینجانب در اولین جلسه، اعتراض خود را کتباً به رئیس مجلس اعلام خواهم کرد.

عضو کمیسیون عمران تصریح کرد: در کجای دنیا قیمت بلیت هواپیما در یک‌مدت کوتاه به این شدت افزایش می‌یابد؟ استفاده از سیستم حمل و نقل خصوصاً حمل و نقل هوایی برای بسیاری از افراد از جمله بیماران، دانشجویان، بازرگانان، اساتید دانشگاهیان و ... ضروری است؛ بنابراین تصمیم گیری درباره هرگونه تغییر در قیمت بلیت سیستم‌های حمل و نقل کشور باید با هماهنگی و نظارت دقیق نهاد‌های مسئول صورت پذیرد.

او با اشاره به رهاسازی مدیریت قیمت‌ها گفت: متأسفانه به نظر می‌رسد نمایندگان مجلس در جایگاه اصلی خود نیستند و هیچ نظارتی بر روی قیمت‌ها ندارند. جای تأسف دارد که هیچ کسی هم در دولت پاسخگو نیست. تحریم‌ها را بهانه کرده‌اند و هر روز قیمت‌ها را افزایش می‌دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->