محموله پارچه های قاچاق به مقصد نرسید

  • کد خبر: ۴۷۰۵
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳
محموله پارچه های قاچاق به مقصد نرسید
کارآگاهان پلیس، دو قاچاقچی پارچه را قبل از عملی کردن نقشه متقلبانه‌شان در مشهد دستگیر کردند

محمد حسن سیرجانی - اقدام اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی دست یک باند قاچاق پارچه را در مشهد رو کرد و این افراد قبل از اجرایی کردن نقشه متقلبانه‌شان دستگیر شدند.
پرونده فعالیت این باند قاچاق زمانی در اداره مبارزه با قاچاق ارز و کالای پلیس آگاهی خراسان رضوی گشوده شد که مأموران این مرکز فرماندهی طی اشراف اطلاعاتی خود در سطح بازار استان دریافتند دو قاچاقچی پارچه قصد دارند به زودی یک محموله را در بازار مشهد به فروش برسانند از همین رو کار عملیات مجریان قانون با هماهنگی مقام قضایی آغاز شد.
مأموران در ابتدا به ردزنی خودروی تریلی که محموله پارچه در آن بارگیری شده بود پرداختند و طولی نکشید که این خودروی سنگین در یکی از خیابان‌های مشهد شناسایی شد. پس از شناسایی تریلر حامل محموله قاچاق، ضابطان قضایی وارد عمل شدند و به مدت چند ساعت این خودرو و سرنشینانش را تحت نظر گرفتند.
متهمان غافل از اینکه زیر ذره‌بین مجریان قانون قرار دارند در حال انتقال محموله برای رساندن به دست مشتریان خود بودند که اخطار توقف تریلی از سوی یکی از افسران پلیس آگاهی به راننده اعلام شد.
متهمان برای اینکه دم به تله قانون ندهند عادی جلوه کرده و به ظاهر با پلیس همکاری کردند. زمانی از شروع این عملیات نگذشته بود که خودروی تریلی مورد نظر در کنار خیابان متوقف شد و مأموران پس از بررسی‌های اولیه به دستور مقام قضایی این خودرو را به همراه راننده و دیگر سرنشینش به مقر فرماندهی خود انتقال
دادند.
متهمان که نمی‌خواستند این آخر کارشان باشد شروع به انکار واقعیت کردند و مدعی شدند همه اقدامات آن‌ها قانونی است اما طولی نکشید که نداشتن مدارک گمرکی و قانونی نداشتند.
مقدار پارچه بارگیری شده در این تریلی به قدری زیاد بود که مأموران را بر آن داشت تا ساعتی به بررسی بار این خودروی سنگین بپردازند. کشفیات پلیس از این تریلی عجیب بود؛ حدود 185هزار متر انواع پارچه که همگی قاچاق بودند در این تریلی بارگیری شده است.
متهمان این پرونده که راهی جز بیان حقیقت پیش رویشان نبود به ناچار لب به اعتراف گشودند و مدعی شدند بار کشف شده را از فردی ناشناس تحویل گرفته و قرار بوده آن را به چند مشتری که آن‌ها را هم نمی‌شناسند، تحویل دهند اما مدارک و مستندات موجود خلاف ادعای این دو مرد قاچاقچی را ثابت می‌کرد چرا که این افراد از قاچاق بودن محموله خود اطلاع کامل داشتند.
به گفته رئیس پلیس خراسان رضوی این محموله شامل پارچه مانتویی و چادری در 19طرح مختلف که همگی خارجی و فاقد مجوز گمرک بوده‌اند و قرار بود از سوی دو متهم دستگیر شده در سطح بازار مشهد توزیع گردد.
سردار محمدکاظم تقوی بیان کرد که بر اساس بررسی‌های انجام شده کارشناسان ما در پلیس آگاهی ارزش پارچه‌های کشف شده 39 میلیارد ریال برآورد شده
است.این مقام ارشد انتظامی استان ادامه داد: دو متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند. تحقیقات همکاران ما در پلیس آگاهی استان درباره این پرونده و شناسایی دیگر عوامل این باند قاچاق ادامه دارد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.