پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | شهریور ماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سلاطین شکر مشهد دستگیر شدند

  • کد خبر: ۴۷۰۸
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۵
سلاطین شکر مشهد دستگیر شدند
جانشین دادسرای انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت:پس از شش ماه اقدامات پیچیده اطلاعاتی و عملیاتی، دو اخلالگر که بازار شکر که ۱۰هزاتن شکر دولتی را تا هرکیلو تا ۹۷۰۰ تومان فروخته بودند، دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، قاضی دشتی فدکی، جانشین دادسرای انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: پس از شش ماه اقدامات پیچیده اطلاعاتی و عملیاتی سرانجام دو اخلالگر که بازار شکر که ۱۰هزاتن شکر دولتی را تا هرکیلو تا ۹۷۰۰ تومان فروخته بودند توسط نیرو‌های اداره کل وزارت اطلاعات خراسان رضوی در مشهد دستگیر شدند.

او ادامه داد: در بهمن ماه پارسال تیم‌های بازرسی سازمان صمت یک تریلی شکر را در بیابان‌های اطراف مشهد مورد شناسایی قرار دادند و معلوم شد که یکی از عمده فروشان شکر پشت پرده این اقدام قرار دارد.
جانشین دادسرای انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: مشخص شد که بیش از ۵هزار تن شکر با تبانی افراد صاحب قدرت از مسیر خود خارج و به یک واحد تولیدی در حاشیه شهر مشهد منتقل شده چند روز بعد محموله حدود ۱۲۰ تنی توسط معاونت بازرسی سازمان صمت شناسایی شد.
قاضی دشتی افزود: لیست تمامی مشتریان ۷ کارخانه تولید شکر در استان در یک بازه زمانی مشخص استخراج و مشخص شد یک سوم اسامی ارائه شده از سوی یک واحد تولیدی جعلی، غیرواقعی است.
او تصریح کرد: فاکتور یک واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد در لیست ارائه شد به نام فردی یک هزار و ۳۷۰ تن شکر ۳۴۰۰ تومانی از کارخانه خارج شده در حالی که او یک راننده نیسان بود و بخاطر مشکلات مالی، از محل سکونتش متواری بود.
جانشین دادسرای انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: فردی دیگری هم که به نام او چهار هزار و ۱۸۵ تن شکر دولتی از کارخانه خارج شده به هیچ عنوان روحش هم از خرید شکر خبرنداشت.
قاضی دشتی افزود: فلش تمامی جرایم صورت گرفته از سوی اخلالگران به سمت حدود چهار نفر می‌چرخید که در این میان دونفر آن‌ها عاملان اصلی بودند که بازداشت شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->