ساپینتو غایب استقلال در سوپر جام خبر شهرآرا تأیید شد | بعد از منتفی شدن حضور آدان، مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت پرده اختلاف افکنی زنوزی در پرسپولیس شرط عجیب دورسون، پیش روی درویش استقلال قید گولسیانی را زد؟ همه چیز درباره خرید احتمالی پرسپولیس | آن روی سکه اوریه ۵ ستاره در فهرست فروش آرسنال تاریخ برگزاری سوپرجام مشخص شد نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه
سرخط خبرها

فدراسیون به دنبال سنگال؛ اسکوچیچ به دنبال بوسنی!

  • کد خبر: ۴۷۱۴۸
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
فدراسیون به دنبال سنگال؛ اسکوچیچ به دنبال بوسنی!
در حالیکه فدراسیون اعلام کرده به دنبال برگزاری دیدار تدارکاتی مقابل سنگال است، دراگان اسکوچیچ از احتمال برگزاری دیدار دوستانه میان تیم ملی و بوسنی خبر داد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی کشورمان قرار بود در فیفادی قبلی دو دیدار دوستانه با تیم‌های ملی ازبکستان و مالی برگزار کند. هرچند دیدار نخست در تاشکند برگزار شد و شاگردان اسکوچیچ موفق شدند با نتیجه ۲ بر ۱ ازبک‌ها را شکست دهند، اما دیدار با مالی به خاطر ابتلای چند بازیکن حریف به کرونا منتفی شد و ملی پوشان فقط یکی دو جلسه در ترکیه تمرین کردند و به ایران برگشتند.

تیم ملی برای آمادگی هرچه بیشتر در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی و کسب سه برد از سه مسابقه، به دنبال برگزاری دیدار تدارکاتی است، اما مشخص نیست فدراسیون و سرمربی تیم ملی به دنبال چه شبیه سازی از بازی‌های دوستانه هستند.

یک روز اسم ترکیه به میان می‌آید و روز دیگر اسم بوسنی و هرزگوین! حتی مشخص نیست تیم ملی مالی که قرار بود به مصافش برویم شبیه به کدامیک از تیم‌های بحرین، عراق، کامبوج و یا حتی ویتنام بود!

تاریخ بعدی فوتبال ملی معروف به «فیفادی» از تاریخ ۱۱ تا ۱۹ نوامبر ۲۱ تا ۲۹ آبان است و تیم ملی ایران قطعا باید از این فرصت برای برگزاری اردو و برگزاری حداقل یک دیدار تدارکاتی بهره ببرد، اما آنچه واضح است عدم هماهنگی میان فدراسیون و سرمربی است.

اسکوچیج در تازه‌ترین صحبت هایش از احتمال برگزاری دیدار دوستانه با بوسنی صحبت کرده و فدراسیون اعلام کرده از طریق سفیر ایران و وزارت امور خارجه در حال رایزنی با سنگال است تا دیداری دوستانه میان تیم‌های ایران و سنگال برگزار شود! حتی در این رابطه شنیده می شود وزیر ورزش سنگال و سفیر ایران با یکدیگر دیدار داشته اند و اقای وزیر هم از برگزاری دیدار دوستانه میان تیم های ملی دو کشور استقبال هم کرده است.

آقایان اگر قرار است به دیدار سنگال برویم حداقل به سرمربی تیم ملی بگویید که در جریان باشد!  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->