نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف
سرخط خبرها

رونمایی از روش بازی استقلال در لیگ بیستم

  • کد خبر: ۴۷۱۶۸
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
رونمایی از روش بازی استقلال در لیگ بیستم
اگر بازیکنان جدید مجوز حضور در لیگ بیستم را پیدا کنند استقلال فکری به احتمال زیاد با روش ۳-۳-۴ وارد لیگ خواهد شد. فکری روی بابک مرادی و محمد حسین مرادمند نیز بیش از همه حساب کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تمرینات استقلال در روزهای اخیر با محوریت توان بدنی و افزایش تمرینات تاکتیکی دنبال شد. استقلالی‌ها که درتهران در حالت اردویی قرار داشتند یک مرحله دیگر به آمادگی بدنی و تاکتیکی نزدیک شدند و اگر برنامه‌های تمرینی به خوبی پیش برود استقلال با آمادگی ۷۰ تا ۸۰ درصدی وارد لیگ بیستم خواهد شد واحتمالا بعد از گذشت ۳ تا ۴ هفته به آمادگی کامل خواهد رسید.

هرچند که محرومیت‌ها و مصدومیت‌ها تاثیر بسیاری در نتیجه گیری تیم‌ها خواهد داشت، اما انتظار است استقلال در این بازه زمانی به فرم مطلوب برسد.

در روز‌های اخیر محمود فکری و همکارانش پروسه آماده سازی تیم را با دقت و البته شتاب پیگیری کرده‌اند وقصد دارند تیم خود را با بیشترین آمادگی وارد لیگ بیستم کنند. لیگی که اگر با موفقیت استقلال همراه باشد، محمود فکری را به یکی از مربیان تاریخ ساز این باشگاه بدل خواهد ساخت. سرمربی استقلال احتمالا با روش ۳-۳-۴ تیمش را وارد لیگ بیستم خواهد کرد. هرچند که بازی با این روش وابسته به حضور بازیکنان جدید هم هست و چنانچه محرومیت استقلال از ثبت بازیکنان جدید تمام نشود، ممکن است اندیشه‌های سرمربی استقلال برای بازی با این سیستم مختل شود و احتمالا او روش محتاطانه‌تری را به کار بگیرد تا بازیکنان جدید اجازه ورود به ترکیب اصلی را پیدا کنند.

اما چنانچه مسئله ثبت نام بازیکنان جدید را تا شروع لیگ حل شده بدانیم استقلال فکری با روشی کاملا هجومی گام به لیگ برتر خواهد گذاشت. فکری قصد دارد از ۳ مهاجم استفاده کند و دیاباته و قایدی را در خط آتش قرار داده و درکنار آن‌ها از بابک مرادی استفاده کند. بازیکنی که تکنیک قابل قبولی دارد و اصولا در لب خط اثرگذاری مطلوبی خواهد داشت. حسن بازی گرفتن از مرادی این است که دست فکری برای اضافه کردن ارسلان مطهری نیز به ترکیب استقلال باز خواهد بود و او همواره از وجود جانشینی با عیار فنی بالا بهره‌مند خواهد بود.

این روش به موفقیت استقلال کمک قابل توجهی خواهد کرد، اما باید توجه داشت آنچه استقلال را از قهرمانی در لیگ نوزدهم دور کرد سازماندهی دفاعی نامناسب بود. وضعیتی که انتظار می‌رود فکری تبحر بالایی در بهبودی آن داشته باشد. فکری خود سال‌ها در پست هافبک دفاعی به میدان رفته و افکارش با ساختن یک خط هافبک سخت گیر و مدافعانی سخت کوش آشنا است و این انتظار هرگز نمی‌تواند چیز زیادی از سرمربی استقلال باشد. تصمیم دیگری که فکری روی آن تمرکز کرده بازی با چهار دفاع است. او برخلاف استراماچونی که استقلال را با ۳ دفاع وارد لیگ نوزدهم کرد، قصد دارد از دو مدافع مرکزی ثابت و دو مدافع کناری رونده بهره بگیرد.

او احتمالا از زوج مرادمند و دانشگر استفاده خواهد کرد و در دفاع راست وریا غفوری را به کار می‌گیرد و در دفاع چپ میلاد زکی پور را. هرچند که در این دو پست احمد موسوی و متین کریم زاده نیز اقبال بالایی دارند، اما سرمربی استقلال پروسه بازی گرفتن از بازیکنان جدید را قدری با وسواس به سرانجام خواهد رساند که درنتیجه بعید نیست در هفته‌های اول علاوه برنیمکت نشینی این دو احتمالا نیمکت نشینی مظاهری را هم شاهد خواهیم بود وسرمربی استقلال با وسواس از بازیکنان جدید بهره خواهد گرفت. البته این طور که پیدا است بابک مرادی و محمدحسین مرادمند بازیکنانی هستند که اگر مجوز بازی بگیرند احتمالا از همان هفته نخست در ترکیب استقلال قرار خواهندگرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->