نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

ابتلای ۳۸ دانشجوی دانشکده علوم پزشکی نیشابور به کرونا

  • کد خبر: ۴۷۱۹۳
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۳
ابتلای ۳۸ دانشجوی دانشکده علوم پزشکی نیشابور به کرونا
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نتیجه آزمایش کرونای ۲۳ دانشجوی دختر و ۱۵ دانشجوی پسر ساکن خوابگاه‌های این دانشکده مثبت شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن عظیمی نژاد افزود: در خوابگاه دخترانه غزالی و پسرانه فرهنگیان خیام به ترتیب ۹۵ و ۴۱ نفر ساکن موقت و دائم هستند و اولین آزمایش مثبت کرونای این دانشجویان چهارشنبه هفته گذشته در خوابگاه پسران گزارش شد که با غربالگری تمامی دانشجویان ساکن خوابگاه از آنان آزمایش گرفته شد و دانشجویان بومی هم به صورت تلفنی غربالگری و رصد شدند.

وی ادامه داد: در نخستین مرحله شیوع کرونا در خوابگاه‌های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور نتیجه آزمایش چهار دانشجوی دختر و سه دانشجوی پسر مثبت اعلام شد که شرایط قرنطینه ایجاد گردید و در حال حاضر نیز تمامی مبتلایان به کرونا در خوابگاه قرنطینه هستند.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: حال عمومی تمامی دانشجویانِ مبتلا به کرونا خوب است و نیازمند بستری نیستند و سایر دانشجویان نیز مرخص شده‌اند و در حال حاضر دوره‌های کارآموزی تعطیل شده است.
وی با بیان اینکه شمار بیماران کرونایی بستری شده در این شهرستان به ۱۸۴ نفر رسیده است افزود: در حال حاضر با نصب دستگاه جدید اکسیژن‌ساز امکان ارائه خدمات تا ۲۰۰ بیمار در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور فراهم شده است.
عظیمی نژاد ادامه داد: در حال حاضر نیشابور از نظر شیوع کرونا در وضعیت فوق بحرانی قرار دارد و ظرفیت تخت‌های بیمارستانی تکمیل شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از آخرین وضعیت کرونا تعداد کل مراجعه کنندگان با علائم کرونا از ابتدای شیوع این ویروس در نیشابور چهار هزار و ۷۳۱ نفر بوده است که از این تعداد جواب آزمایش ۲هزار و ۷۱۷ نفر مثبت بوده است.
در حال حاضر ۱۹۰ نفر با علائم کرونا در بیمارستان نیشابور بستری می‌باشند که از این تعداد ۴۹ نفر در آی. سی. یو هستند.

منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->