حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازار داغ فروش ارز؛ حتی دلالان فروشنده شدند

  • کد خبر: ۴۷۴۵۹
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶
  • ۱
بازار داغ فروش ارز؛ حتی دلالان فروشنده شدند
کاهش شدید قیمت انواع ارز در معاملات امروز و تقویت احتمال افت قیمت دلار به ۲۰ هزار تومان، بازار فروش انواع ارز را داغ کرده است، به طوری که دارندگان دلار از ترس ضرر بیشتر روانه بازار ارز شده‌اند.
 
به گزارش شهرآرانیوز، حال و هوای امروز میدان فردوسی و صرافی‌های سطح شهر تهران از ریزشی پر سرعت در نرخ ارز حکایت دارد و همین موضوع، تردد مردم برای فروش را بیشتر کرده است، صرافی‌ها نیز بیشتر تماشاچی بوده و تمایلی نداشتند که اقدام به خرید و فروش ارز کنند.

نرخ فروش دلار در بازار ارز در ظهر امروز به ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان عقب نشینی کرده و بهای خرید دلار نیز حدود ۲۶ هزار تومان بود.

دولت طی ماه های گذشته با اعمال تدابیری در تلاش برای کاهش و ثبات بهای ارز بود و چندی پیش نیز «عبدالناصر همتی» رییس کل بانک مرکزی تاکید کرده بود که بانک مرکزی با حضور پرقدرت در بازار پول و ارز، تمام تلاش خود را برای تعادل بازار به کار خواهد بست.

بر همین اساس در روزهای گذشته، بانک مرکزی تدابیر جدیدی برای عرضه ارز به بازار اتخاذ کرد تا با بازگشت ارزهای صادراتی بازرگانان بتواند طبق وعده های پیشین اقدام به کنترل نرخ ها کند؛ در همین راستا شب گذشته نیز همتی پس از برگزاری جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از عرضه مداوم ارز صادراتی به سامانه نیما و تزریق آن به بازار خبر داد که موجبات کاهش و کنترل نرخ ارز را فراهم می کند.

این موضوع باعث شد که میدان فردوسی از همان ساعات پایانی شب با حجم فروشندگان ارز مواجه شود.

 

صرافان: ارز نمی‌خریم

بر اساس مشاهدات امروز، نرخ های ثبت شده بر تابلوی صرافی ها به طور مداوم در حال تغییر بود اما خود آنها قصدی برای خرید ارز از دست متقاضیان فروش نداشتند، در حالی که دلالان به طوری سرشان شلوغ بود که چند نفر به دور هر کدام از آنها حلقه زده بودند و سعی در فروش ارز خود با قیمتی مناسب داشتند.

یکی از صرافان گفت: نرخ ارزهای مختلف هر لحظه در حال تغییر است به همین دلیل ارز نمی خریم تا به قیمتی با ثبات تر برسد.

وی افزود: به نفع ما نیست اقدام به خرید ارزی کنیم که ممکن است تا ساعتی دیگر کاهش بیشتری داشته باشد در حالی که ما به قیمتی بالاتر آن را خریده ایم.

 

دلالان: دلار به ۲۰ هزار تومان می رسد

یکی از دست فروشان دلار که با بیش از ۱۵۰۰ تومان کمتر از قیمت فروش، ارز می خرید، تاکید کرد: شایعه شده است که قیمت دلار بیشتر از ۶ هزار تومان کاهش می یابد پس اگر دلار داری من می خرم.

وی ادامه داد: از صبح امروز دهان به دهان می چرخد که نرخ ارز به ۲۰ هزار تومان نیز می رسد و بازار به سرعت ریزش می کند که البته تاکنون با کاهش دو هزار تومانی قیمت شاهد هستیم.

یکی دیگر از دلالان ارزی در میدان فردوسی به فروشندگان توصیه می کرد که اگر امروز نفروشید فردا با این نرخ‌ها ضرر خواهید کرد.

 

تلاش دولت برای کاهش و ثبات قیمت ارز

از اوایل امسال بخشنامه‌های دولت، بازرگانان سال های ۹۷ و ۹۸ را ملزم به بازگشت ارز صادراتی کرد و پایان شهریورماه به عنوان مهلت پایانی برای این افراد تعیین شد تا در صورتی که ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور بازنگردد کارت بازرگانی صادرکنندگان تعلیق و از امکانات صادراتی محروم شوند.

بر اساس اعلام «حمید زادبوم» رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران طی ماه های گذشته حدود ۳۵ میلیارد یورو از ارزهای صادراتی پرداخت شده است و بانک مرکزی با تزریق این ارز به بازار، زمینه‌های کاهش نرخ را فراهم کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
0
اینطوریه دیگه سکه فردا میاد رو کانال ۱۰ تومن. این بازارها جای خوبی برای سرمایه گذاری نیس متزلزل هستش
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->