سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم
سرخط خبرها

بازار داغ فروش ارز؛ حتی دلالان فروشنده شدند

  • کد خبر: ۴۷۴۵۹
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶
  • ۱
بازار داغ فروش ارز؛ حتی دلالان فروشنده شدند
کاهش شدید قیمت انواع ارز در معاملات امروز و تقویت احتمال افت قیمت دلار به ۲۰ هزار تومان، بازار فروش انواع ارز را داغ کرده است، به طوری که دارندگان دلار از ترس ضرر بیشتر روانه بازار ارز شده‌اند.
 
به گزارش شهرآرانیوز، حال و هوای امروز میدان فردوسی و صرافی‌های سطح شهر تهران از ریزشی پر سرعت در نرخ ارز حکایت دارد و همین موضوع، تردد مردم برای فروش را بیشتر کرده است، صرافی‌ها نیز بیشتر تماشاچی بوده و تمایلی نداشتند که اقدام به خرید و فروش ارز کنند.

نرخ فروش دلار در بازار ارز در ظهر امروز به ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان عقب نشینی کرده و بهای خرید دلار نیز حدود ۲۶ هزار تومان بود.

دولت طی ماه های گذشته با اعمال تدابیری در تلاش برای کاهش و ثبات بهای ارز بود و چندی پیش نیز «عبدالناصر همتی» رییس کل بانک مرکزی تاکید کرده بود که بانک مرکزی با حضور پرقدرت در بازار پول و ارز، تمام تلاش خود را برای تعادل بازار به کار خواهد بست.

بر همین اساس در روزهای گذشته، بانک مرکزی تدابیر جدیدی برای عرضه ارز به بازار اتخاذ کرد تا با بازگشت ارزهای صادراتی بازرگانان بتواند طبق وعده های پیشین اقدام به کنترل نرخ ها کند؛ در همین راستا شب گذشته نیز همتی پس از برگزاری جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از عرضه مداوم ارز صادراتی به سامانه نیما و تزریق آن به بازار خبر داد که موجبات کاهش و کنترل نرخ ارز را فراهم می کند.

این موضوع باعث شد که میدان فردوسی از همان ساعات پایانی شب با حجم فروشندگان ارز مواجه شود.

 

صرافان: ارز نمی‌خریم

بر اساس مشاهدات امروز، نرخ های ثبت شده بر تابلوی صرافی ها به طور مداوم در حال تغییر بود اما خود آنها قصدی برای خرید ارز از دست متقاضیان فروش نداشتند، در حالی که دلالان به طوری سرشان شلوغ بود که چند نفر به دور هر کدام از آنها حلقه زده بودند و سعی در فروش ارز خود با قیمتی مناسب داشتند.

یکی از صرافان گفت: نرخ ارزهای مختلف هر لحظه در حال تغییر است به همین دلیل ارز نمی خریم تا به قیمتی با ثبات تر برسد.

وی افزود: به نفع ما نیست اقدام به خرید ارزی کنیم که ممکن است تا ساعتی دیگر کاهش بیشتری داشته باشد در حالی که ما به قیمتی بالاتر آن را خریده ایم.

 

دلالان: دلار به ۲۰ هزار تومان می رسد

یکی از دست فروشان دلار که با بیش از ۱۵۰۰ تومان کمتر از قیمت فروش، ارز می خرید، تاکید کرد: شایعه شده است که قیمت دلار بیشتر از ۶ هزار تومان کاهش می یابد پس اگر دلار داری من می خرم.

وی ادامه داد: از صبح امروز دهان به دهان می چرخد که نرخ ارز به ۲۰ هزار تومان نیز می رسد و بازار به سرعت ریزش می کند که البته تاکنون با کاهش دو هزار تومانی قیمت شاهد هستیم.

یکی دیگر از دلالان ارزی در میدان فردوسی به فروشندگان توصیه می کرد که اگر امروز نفروشید فردا با این نرخ‌ها ضرر خواهید کرد.

 

تلاش دولت برای کاهش و ثبات قیمت ارز

از اوایل امسال بخشنامه‌های دولت، بازرگانان سال های ۹۷ و ۹۸ را ملزم به بازگشت ارز صادراتی کرد و پایان شهریورماه به عنوان مهلت پایانی برای این افراد تعیین شد تا در صورتی که ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور بازنگردد کارت بازرگانی صادرکنندگان تعلیق و از امکانات صادراتی محروم شوند.

بر اساس اعلام «حمید زادبوم» رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران طی ماه های گذشته حدود ۳۵ میلیارد یورو از ارزهای صادراتی پرداخت شده است و بانک مرکزی با تزریق این ارز به بازار، زمینه‌های کاهش نرخ را فراهم کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
0
اینطوریه دیگه سکه فردا میاد رو کانال ۱۰ تومن. این بازارها جای خوبی برای سرمایه گذاری نیس متزلزل هستش
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->