تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد
سرخط خبرها

جزئیات و زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری ۹۹

  • کد خبر: ۴۷۷۱۵
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
جزئیات و زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری ۹۹
زمان و جزئیات پذیرفته شدگان نهایی آزمون دکتری سال ۹۹ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور تشریح شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: متقاضیان آزمون دکتری که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرند، منحصرا می‌توانند در یکی از کدرشته محل‌های قبولی ثبت‌نام کنند، به عبارتی مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نیستند در غیر این صورت مطابق ضوابط با آن‌ها رفتار خواهد شد.

بر این اساس متقاضیانی که اسامی آن‌ها به عنوان پذیرفته‌شدگان نهایی هر یک از کدرشته محل‌های تحصیلی اعلام شده است برای اطلاع از زمان ثبت نام از روز سه‌شنبه ۶ آبان به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا موسسه محل قبولی خود مراجعه کنند.

آن‌دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان ثبت‌نام برای شرکت در آزمون دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ارشد بوده‌اند و باید تا تاریخ ۳۰ مهر فارغ‌التحصیل شوند، به عبارت دیگر دانشجویان ترم آخر مقطع کارشناسی ارشد، لازم است معدل کل واحد‌های گذرانده آنان براساس (۰) تا (۲۰) تا تاریخ ۳ بهمن ۹۸ (و یا حداکثر تا تاریخ ۳۰ مهر) توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی ارشد در فرم مخصوص (مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون یا فرم مندرج در صفحه ۱۷۸ دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی) درج و پس از تأیید مسئول ذی ربط به هنگام ثبت‌نام ارائه شود.

متقاضیانی که با استفاده از سهمیه ایثارگران (بنیاد شهید و امور ایثارگران) و یا رزمندگان پذیرفته شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه تأییدیه سهمیه قبولی نمی‌باشند و ملاک عمل برای ثبت‌نام، همان عنوان درج شده در لیست‌های ارسالی به موسسات هستند.

ثبت‌نام داوطلبان فوق منحصرا در تاریخ‌های اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک اعلام شده صورت می‌پذیرد و عدم اقدام پذیرفته‌شدگان در تاریخ یا تاریخ‌های تعیین شده برای ثبت‌نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد و به پذیرفته‌شدگان توصیه می‌شود اطلاعیه مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود را به دقت مطالعه کنند.

در هر مرحله از ثبت‌نام و هنگام تحصیل، چنانچه مشخص شود متقاضی حقایق را کتمان کرده و یا اطلاعات غلطی ارائه داده و واجد شرایط نیست، قبولی او باطل شده و طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

مطابق ضوابط پذیرفته‌شدگان نهایی دوره‌های روزانه در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۳۹۹ (اعم از اینکه در دانشگاه‌های محل قبولی ثبت‌نام کرده و یا اصلاً ثبت‌نام نکنند) حتی با دادن انصراف قطعی از تحصیل، مجاز به ثبت نام و شرکت در آزمون دکتری تخصصی «Ph.D» سال ۱۴۰۰ نخواهند بود.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->