السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
سرخط خبرها

روحانی در گفتگو با اردوغان: بحران قره باغ باید از طریق مذاکره حل شود

  • کد خبر: ۴۷۷۲۱
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
روحانی در گفتگو با اردوغان: بحران قره باغ باید از طریق مذاکره حل شود
رئیس جمهور روابط با کشور دوست و همسایه ترکیه را یک الگو برای سایر همسایگان دانست و بر توسعه بیش از پیش روابط در زمینه های اقتصادی و تجاری تاکید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر پنج شنبه در تماس تلفنی "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه با اشاره به برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور در تهران به صورت ویدئو کنفرانس، برضرورت اجرای هرچه سریعتر توافقات دو کشور بویژه در زمینه همکاری‌های تجاری و بانکی تاکید کرد.

روحانی با اشاره به تاثیر منفی تحریم‌های غیر قانونی آمریکا و همینطور شیوع ویروس کرونا بر روابط تجاری و اقتصادی دو کشور، ابراز امیدواری کرد که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و افزایش تردد کامیون‌ها و تعداد پرواز‌ها سطح روابط تجاری و اقتصادی دو کشور دوباره افزایش یابد.

رئیس جمهور در ادامه مبارزه با تروریسم در منطقه را موضوعی مهم عنوان کرد و افزود: گروه‌های تروریستی می‌توانند خطر بزرگی برای منطقه باشند

روحانی همچنین برای همکاری با ترکیه در زمینه مقابله با ویروس کرونا و اشتراک تجربیات در این زمینه اعلام آمادگی کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به بحران قره باغ و ضرورت حفظ امنیت شهر‌های مرزی ایران با کشور‌های آذربایجان و ارمنستان، گفت: موضع ما در این زمینه کاملا روشن است و معتقدیم جنگ راه حل نیست و باید از طریق گفتگو و مذاکره مشکل حل شود.

روحانی افزود: معتقدم ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در منطقه و همچنین کشور روسیه می‌توانند برای استقرار صلح و ثبات در منطقه کمک کنند و شاهد استقرار صلح و آرامش در منطقه با اجرای حقوق بین الملل و تمامیت ارضی باشیم.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری ایران، ترکیه و روسیه برای کمک به حل مشکلات سوریه در قالب روند آستانه، ابراز امیدواری کرد که ادامه این همکاری‌ها منجر به حل مشکلات سوریه، پایان فعالیت تروریسم در منطقه و حفظ تمامیت ارضی سوریه شود.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی از ایران به عنوان دوست و همسایه خوب ترکیه نام برد و بر توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور در قالب اجرای توافقات شورای عالی همکاری‌های دو کشور تاکید کرد.

رجب طیب اردوغان تاکید کرد: به حمایت از ایران در برابر تحریم‌های یکجانبه آمریکا ادامه خواهیم داد و برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی همچون گذشته همه تلاش خود را انجام می‌دهیم.

رئیس جمهور ترکیه همکاری با ایران در زمینه مبارزه با تروریسم را عامل مهمی در برقراری صلح و امنیت در منطقه دانست و برادامه این همکاری‌ها تاکید کرد.

اردوغان همچنین ابراز امیدواری کرد که همکاری ایران و ترکیه در زمینه بحران قره باغ، منجر به حل این بحران از طریق گفتگو و بازگشت آرامش و صلح به منطقه شود.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->