آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاشت بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در استقبال از بهار ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۴۷۷۵۵
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
کاشت بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در استقبال از بهار ۱۴۰۰
براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در استقبال از بهار ۱۴۰۰ بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در سطح شهر مشهد کاشته خواهد شد

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، در حاشیه بازدید از خزانه‌های کاشت گل مورد نیاز در برنامه گلکاری استقبال از بهار ۱۴۰۰، به همراه عضو شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از مدیران ارشد حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری، از هماهنگی و برنامه ریزی‌های لازم برای حمایت از تولیدکنندگان داخل استان، در راستای افزایش رونق کسب و کار و بهبود اشتغال در شهر مقدس مشهد خبر داد.

مهدی یعقوبی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای استقبال از بهار ۱۴۰۰ در سطح کلانشهر مشهد، و از طرفی ظرفیت خوب تولید در بین تولیدکنندگان داخل استان، تلاش شده تا گل‌های موردنیاز، که قابلیت تولید با کیفیت مناسب، توسط تولید کنندگان بومی وجود دارد، از داخل استان تامین گردد، در همین راستا، با توجه به نزدیکی محل تولید، و قابلیت رقابت با تولیدکنندگان خارج استان، به عنوان نمونه بیش از ۱۱ میلیون بوته گل بنفشه مورد نیاز بهار، توسط تولید کنندگان مشهدی، تامین خواهد شد.

وی افزود: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در استقبال از بهار ۱۴۰۰ بیش از ۱۷ میلیون بوته گل در سطح شهر مشهد کاشته خواهد شد و با توجه به شیوع ویروس کرونا، در برنامه‌های بهار ۱۴۰۰، کاشت گل‌های پیازی به صورت متمرکز در برخی بوستان‌ها نظیر بوستان ملت که در سال‌های گذشته متداول بود، صورت نخواهد گرفت و در راستای جلوگیری از تمرکز جمعیت، مقرر گردیده گل‌های پیازی لاله و نرگس در سطح معابر و عرصه‌های عمومی کاشته و زینت‌بخش بهار مشهد شوند.

یعقوبی اظهار کرد: امسال با توجه به برگزاری مناقصه عمومی، بیش از ۸۰ درصد از گل‌های مورد نیاز استقبال از بهار از داخل استان تهیه می‌شود که این میزان، در مقایسه با سنوات قبل، بی‌سابقه است و به توانمند سازی تولیدکنندگان داخل استان و افزایش اشتغال، کمک خواهد نمود.

معاون شهردار مشهد ادامه داد: علاوه بر برنامه ریزی در راستای کاشت بوته‌های گل فصلی، به منظور افزایش زیبایی بصری فضای سبز شهری و توسعه گل‌های دائمی در سطح شهر، تا پایان آذرماه بیش از ۱۰ هزار درختچه گل دار نیز در سطح شهر مشهد کاشته خواهد شد.

رمارم، عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این بازدید، با اشاره به عملکرد خوب شهرداری در زمینه برنامه ریزی در راستای تامین گونه‌های مورد نیاز از داخل استان گفت: مبنای شورای پنجمین این بوده است که بتوانیم شهروندان را ابتدا در شهر مشهد و سپس در شهر‌های دیگر استان تقویت کنیم و به همین منظور در سال گذشته مصوبه‌ای داشتیم که در حوزه تامین گل و گیاه مورد نیاز در فضاآرایی شهر، این گونه‌ها از تولید کننده‌های داخل استان تامین شود.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم سیاست حمایت از تولیدکنندگان داخل استان را پیش ببریم، باید از ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی در حوزه تولید کنندگان گل و گیاه حمایت کنیم و با نظارت و حمایت مستمر در این زمینه گام برداریم.

رمارم افزود: متاسفانه فارغ التحصیلان رشته کشاورزی در استان ما، سالهاست که با مشکل اشتغال مواجه هستند و امیدواریم این سیاست‌های حمایتی بتواند انگیزه‌ای برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای این فارغ التحصیلان باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->