جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

رئیس مجلس: طرح تأمین کالا‌های اساسی خانوار‌ها به‌زودی اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۴۷۹۵۲
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱
رئیس مجلس: طرح تأمین کالا‌های اساسی خانوار‌ها به‌زودی اجرا می‌شود
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به‌زودی و با همراهی مدیران اجرایی، طرح تأمین کالا‌های اساسی خانوار‌ها اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۵ آبان) مجلس شورای اسلامی، در نطق پیش از دستور خود گفت: سالروز امامت حضرت ولیعصر صاحب الزمان (عج) را به تمامی عدالت طلبان، موحدان و مسلمین جهان تبریک می‌گویم. دوره غیبت، دوره آماده باش دائم مومنان، تلاش مستمر برای مبارزه با ظلم و برپایی حق است.

 

وی ادامه داد: منتظران حضرت صاحب همیشه در تلاش دائمی برای اصلاح هستند و ملت صاحب الزمان هرگز احساس بن بست و چاره نداشتن نمی‌کنند و به یاری خداوند در هر مسیر و جاده‌ای نشان خواهند داد که خدعه‌های دشمنان بی اثر و شکست خورده است و مومنان و مستضعفان وارثان واقعی زمین هستند. خداوند همه ما را از پیروان راستین حضرت مهدی موعود قرار دهد.

 

قالیباف تصریح کرد: در روز‌های اخیر دشمنی کم خردانه سردمداران کشور فرانسه با پیام آور رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) قلب مومنان و موحدان سراسر جهان را به درد آورده است. آن‌ها که کوچکترین کلمات را در قبال خود تحمل نمی‌کنند، حال برای دشمنی با اسلام و تمام ادیان آسمانی، زشتی و بی حرمتی را به نهایت رسانده و نشان می‌دهند که بویی از انسانیت، مهربانی، صلح و مودّت میان انسان‌ها نبرده اند.

 

رئیس قوه مقننه افزود: اقدامات شنیع اخیر حاکمان فرانسه را به شدت محکوم می‌کنیم و با صدای بلند می‌گوییم که نور پیامبر اسلام و پیام خداوند با این اقدامات کور بی حاصل و ضدانسانی قابل خاموش کردن نیست و بی شک مکر دشمنان اسلام به خود آن‌ها بازخواهد گشت.

 

رئیس مجلس ادامه داد: درس پیامبر (ص) در سراسر عمر مبارک خود به همۀمسلمانان حفظ وحدت کلمه، رعایت اخلاق و مهربانی با بندگان خدا بود. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند ان‌شاء الله همه با تأسی از ایشان، علاوه بر عمل به وظایف خود در قبال مردم، جوانب اخلاق را در عبارات و انتقادات رعایت کنیم و کاستی‌ها و ناکارآمدی‌ها را با هدف حل مشکلات مردم به سمت تلاش بی‌وقفه و عمل به قانون هدایت کنیم.

 

وی تصریح کرد: اطمینان دارم که همه نمایندگان از این پس حرف‌هایی که مردم به آن‌ها می‌زنند و گلایه‌های مردم از مسئولان اجرایی را در سینۀ خود محفوظ می‌دارند و آن را به تلاش برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقدام در همۀ بخش‌های اجرایی کشور با اولویت مسائل اقتصادی با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و نظارتی مجلس تبدیل می‌کنند و دولت را از طریق نقد صریح و دلسوزانه، نظارت و کنترل بر بودجه و اجرای قوانینی که معطل مانده است یا خلاف قانون عمل می‌شود، به مجلس و مردم پاسخگو می‌کنند.

 

قالیباف گفت: لازم به ذکر است، همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بر لزوم حمایت معیشتی از مردم به خصوص اقشار آسیب پذیر تاکید کردند؛ مجلس در گام‌های پایانی اجرایی سازی طرح حمایت معیشتی از مردم است و با تفاهم با دولت نخواهیم گذاشت در شرایط دشوار معیشتی مردم احساس کنند که در وسط مشکلات تنها هستند و کسی در اندیشۀ کوچک شدن سفرۀ آن‌ها نیست.

 

رئیس مجلس اظهار کرد: به زودی با حفظ کرامت ملت شریف و سرافراز ایران با همراهی مدیران اجرایی تامین کالا‌های اساسی خانوار‌ها آغاز شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->