رکوردشکنی ۵۴ دلاری طلای جهانی تمدید مهلت سفارش سکه | اختلال در سایت مرکز مبادله برطرف شد پیش‌بینی بورس برای روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ لوازم‌التحریر چالش مهرماهی خانواده‌ها؛ از جامدادی چندصد هزارتومانی تا کوله چندمیلیونی + ویدئو پلمب و محکومیت ۱۰ برابری برای گران‌فروشان بازار لوازم‌التحریر پیش‌بینی قیمت دلار در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ وزارت اقتصاد: ۳۰۰ همت فعالیت اقتصادی مشکوک به پولشویی را شناسایی و به قوه قضائیه معرفی کردیم ثبت سفارش ۴۰۰ هزار سکه در پیش فروش مرکز مبادله ایران تا ساعت ۱۷ امروز (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) چگونه دوچرخه، نمی‌ذاره چرخ اقتصاد بچرخه؟ | چوب دوچرخه، لای چرخ اقتصاد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | پیکاپ فوتون ۶۰ میلیون تومان ریزش کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | ری‌را از یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان گذشت قیمت سکه پارسیان امروز چقدر است؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + جدول احتمال افزایش سن ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم؛ منتظر رأی شورای عالی انقلاب فرهنگی خراسان رضوی، قطب تأمین تخم‌مرغ کشور | تولید روزانه ۴۶۰ تن و مازاد ۴۰ درصدی برای صادرات گوشت گوساله در مشهد باز هم گران شد | سینه مرغ از ۲۰۰ هزار تومان فراتر رفت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) خراسان رضوی مجوز استخدام ۵۵۰ نیروی جدید را دریافت کرد | طی ۲ ماه آینده برای نیرو‌های شرکتی تصمیم‌گیری می‌شود قیمت انواع سکه در طرح پیش‌فروش در مرکز مبادله چقدر است؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌فروش سکه با استقبال بی‌سابقه؛ سامانه دچار اختلال شد | تمدید مهلت ثبت سفارش تا فردا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: تعاونی‌های استان باید توان رقابت واقعی با بخش خصوصی را پیدا کنند پیش‌بینی برداشت ۹۵ هزار تنی گوجه‌فرنگی در مشهد رشد شارپی بورس با صعود ۵۲ هزار واحدی شاخص کل | بورس کانال ۲.۶ میلیونی را پس گرفت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) رکورد تاریخی قیمت طلا‌ی جهانی شکسته شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) آیا نیرو‌های زیر دیپلم در طرح ساماندهی تبدیل وضعیت می‌شوند؟ افزایش تردد تجاری از مرز لطف‌آباد خراسان رضوی با ترکمنستان طی ۵ ماه نخست سال جاری قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش قیمت سکه با موتور اونس جهانی فردا (۱۸ شهریور) قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام می‌شود اعتراض ۴.۸ درصد یارانه بگیران حذف شده است ثبت‌نام نمایشگاه پاییزه ۱۴۰۴ در مشهد آغاز شد
سرخط خبرها

خانه‌های تهران گران‌تر از نیویورک!

  • کد خبر: ۴۸۰۱۰
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
  • ۱
خانه‌های تهران گران‌تر از نیویورک!
شاید کمی باورش سخت باشد که قیمت آپارتمان‌های تهران با قیمت خانه در گران ترین شهرهای آمریکا برابر است. اما واقعیت دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، جالب است که بدانید با پول یک آپارتمان ۳۵۰ متری در ولنجک تهران می‌توان یک آپارتمان متوسط در گران‌قیمت‌ترین شهر‌های امریکا یعنی بوستون، نیویورک و سان‌فرانسیسکو خریداری کرد… بله! خانه در تهران تا این اندازه گران است!

خانه‌های مجیدیه از خانه‌های شیکاگو گران‌تر است
بر اساس گزارش فاکس‌بیزینس متوسط قیمت هر فوت‌مربع مسکن در شیکاگو ۱۹۳ دلار، دالاس ۲۱۵ دلار و میامی ۳۱۳ دلار است. هر مترمربع مسکن ده برابر یک فوت‌مربع مساحت دارد.
با این حساب اگر دلار ۲۸ هزار تومانی ایران را نظر بگیریم، میانگین قیمت یک مترمربع مسکن در شیکاگو تقریبا معادل ۵۰ میلیون تومان، در دالاس تقریبا معادل ۶۰ میلیون تومان و در میامی حدود ۸۷ میلیون تومان است.

با این حساب یک شهروند تهرانی با پول آپارتمانی ۱۸۰ متری در مجیدیه، می‌تواند یک آپارتمان بزرگتر در مرکز شیکاگو یا دالاس امریکا داشته باشد. در حال حاضر یک آپارتمان نوساز ۱۸۳ متری در خیابان قندی مجیدیه، با قیمت ۱۲ میلیارد و ۴۴۴ میلیون تومان آگهی شده است.

با این مبلغ می‌توان یک آپارتمان ۲۴۰ متری در مرکز شهر شیکاگو امریکا یا یک آپارتمان ۲۰۰ متری در مرکز شهر دالاس خرید.

بهای آپارتمان در امیرآباد معادل آپارتمان‌های ناف لس‌آنجلس
یک شهروند تهرانی با پول یک آپارتمان قدیمی در مرکز تهران می‌تواند یک آپارتمان متوسط در مرکز لس‌آنجلس داشته باشد. بهای یک فوت‌مربع مسکن در مرکز لس‌آنجلس ۶۴۶ دلار است که با دلار ۲۸ هزار تومانی، بهای یک مترمربع مسکن در وسط شهر لس‌آنجلس حدود ۱۸۰ میلیون تومان می‌شود.

در فایل بنگاه‌های مسکن تهران بهای یک آپارتمان ۲۱ ساله ۱۸۰ متری و بدون آسانسور در امیرآباد ۱۵ میلیارد تومان است. با این مبلغ می‌شود یک آپارتمان ۸۳ متری در قلب لس‌آنجلس بخرید.

سوئیت جنوب تهران گران‌تر از آپارتمان ۱۲۰ متری دیترویت
با پولی که می‌توانید در جنوب شهر تهران یک سوئیت کوچک بخرید می‌توانید در مرکز شهر شیکاگو صاحب سوئیت شوید و یا اینکه در  وسط شهر دیترویت صاحب یک خانه جادار ۱۲۸ متری باشید.

متوسط بهای یک فوت‌مربع مسکن در ایالت دیترویت ۴۲ دلار است که با دلار ۲۸ هزار تومانی و برای یک مترمربع مسکن حدود ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان می‌شود. یک آپارتمان ۵۸ متری ۳ سال ساخت بدون پارکینگ و انباری در یکی از جنوبی‌ترین مناطق تهران یعنی بلوار ابوذر ۱.۵ میلیارد تومان قیمت دارد.

با این پول می‌شود یک سوئیت ۳۰ متری در مرکز شیکاگو خریداری کرد و یا اینکه یک آپارتمان نسبتا جادار ۱۲۸ متری در مرکز شهر دیترویت خرید.

بهای آپارتمان ۳۵۰ متری ولنجک معادل ویلای ۱۲۰۰ متری میامی
در گران‌قیمت‌ترین شهر‌های امریکا یعنی بوستون، نیویورک و سان‌فرانسیسکو متوسط قیمت هر فوت‌مربع مسکن به ترتیب ۱۱۶۰ دلار، ۱۱۰۶ دلار و ۱۰۰۴ دلار است. در واقع قیمت هر مترمربع مسکن با دلار ۲۸ هزار تومانی در این ایالات به ترتیب حدود ۳۲۴، ۳۰۹ و ۲۸۱ میلیون تومان است.

در شمال شهر تهران یک آپارتمان ۳۵۰ متری نوساز در ولنجک، خیابان پنجم ۵۶ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است. با این پول می‌شود یک آپارتمان ۱۷۲ متری در بوستون یا یک آپارتمان ۱۸۱ متری در نیویورک و یا یک آپارتمان ۲۰۰ متری در سان‌فرانسیسکو خرید.

در زعفرانیه هم یک خانه قدیمی ۷۰۰ متری  ۱۱۲ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است. با این پول می‌توان یک خانه با همین متراژ در لس‌آنجلس امریکا خرید یا یک خانه ۱۲۰۰ متری در ناف میامی خرید!

طبقه متوسط امریکا حداکثر می‌تواند در  پونک و جنت‌آباد خانه بخرد
نکته دیگر اینکه متوسط قیمت یک خانه در امریکا حدود ۷.۲ میلیارد تومان است. به عبارت دیگر اگر شهروندان طبقه متوسط امریکا بخواهند در بازار مسکن ایران خانه بخرند حداکثر می‌توانند آپارتمانی ۱۲۰ تا ۱۸۰ متری در پونک، جنت‌آباد یا سعادت‌آباد تهران بخرند!

قیمت مسکن امریکا ظرف دو دهه ۲برابر و در تهران ۷۸ برابر شد
جالب است که بر اساس گزارش ویژوال کپیتالیست تقریبا بیست سال طول کشیده است که قیمت مسکن در امریکا دو برابر شود. قیمت مسکن آمریکا در ابتدای سال ۲۰۲۰ به‌طور متوسط ۲۵۹ هزار دلار بوده که این رقم ۱۰۶ درصد بیشتر از متوسط ثبت شده برای سال ۲۰۰۰ است.

بنابر این گزارش، از ۵۰۰ شهر بزرگ آمریکا، قیمت مسکن به‌طور متوسط در ۳۵۶ شهر کمتر از متوسط کل و در ۱۴۴ شهر نیز بیشتر از متوسط کل قیمت مسکن در این کشور بوده است.

میانگین قیمت مسکن تهران، در سال ۸۰ فقط حدود ۳۰۸ هزار تومان برای هر مترمربع بود. در حال حاضر و بر اساس گزارش مرکز آمار متوسط قیمت مسکن تهران تا پایان تابستان امسال به حدود ۲۴ میلیون تومان رسیده است. به این ترتیب قیمت مسکن تهران، در طول دو دهه ۷۸ برابر شده است!
منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
0
0
یا قمر بنی هاشم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->