سازمان لیگ: دربی پنجشنبه (۹ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود انتخابات فدراسیون فوتبال در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو
سرخط خبرها

زورآزمایی یک فیزیوتراپ و یک پزشک با بازیکنان استقلال|نوروزی و ستوده می روند

  • کد خبر: ۴۸۲۹۹
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸
زورآزمایی یک فیزیوتراپ و یک پزشک با بازیکنان استقلال|نوروزی و ستوده می روند
امین نوروزی و کاوه ستوده که سال ها است در کادر پزشکی استقلال قرار دارند به احتمال زیاد از این باشگاه جدا خواهند شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از شکست استقلال در فینال جام حذفی برخی بازیکنان استقلال با پزشکان این باشگاه به درگیری لفظی پرداختند که خبر این ماجرا در رسانه ها نیز منتشر شد. با گذشت یک ماه از آن شکست و حضور کادر فنی جدید پیش بینی می شد که ستوده ونوروزی همچون همیشه در کنار استقلال باشند اما این بار پزشکان استقلال حاضر به بازگشت نشدند و انتظار دارند بازیکنان از آن ها عذرخواهی رسمی کنند که بازیکنان هم حاضر به انجام این کار نیستند.

با این حال فکری تماسی با کادر پزشکی داشت تا آن ها همچون گذشته با استقلال همکاری کنند اما این تماس به حضور مداوم آن جا نینجامید و حالا خبر می رسد که هم ستوده وهم نوروزی قصد ندارند در تمرینات استقلال شرکت کنند و انتظار دارند بازیکنان از آن ها عذر خواهی کنند.

در صحبت هایی که میان پزشکان استقلال و مدیران اجام شده نیز نتیجه مناسبی به دست نیامده و مددی به نوروزی و ستوده اعلام کرده بازیکنان از آن ها عذر خواهی نمی کنند و همین موضوع دستمایه ای شده برای این دو تا خداحافظی خود را از استقلال اعلام کنند. البته مدیران استقلال این بار چندان تهدید پزشکان را جدی نگرفته اند و به نظر می رسد تمایلی به ادامه همکاری با آن ها ندارند و احتمالا باید پرونده نوروزی و ستوده را با استقلال بسته شده دانست.

نوروزی البته سال ها است با استقلال همکاری می کند که این همکاری برای او بسیار سود آور بوده و توانسته کلینیکی را به نام  استقلال تاسیس و درآمد هنگفتی از این ماجرا به جیب بزند اما او نیز با استقلال به انتهای خط رسیده و بعید است در شرایط فعلی که برخی بازیکنان نیز با او و ستوده اختلاف دارند در استقلال ماندگار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->