وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

رئیس جمهور: محدودیت‌های جدید برای ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان اعمال می‌شود

  • کد خبر: ۴۸۳۹۸
  • ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
رئیس جمهور: محدودیت‌های جدید برای ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان اعمال می‌شود
رئیس جمهور تاکید کرد: اگر مردم برای مقابله با کرونا با تمام توان به صحنه نیایند و وظایف خود را انجام ندهند، قطعاً ما در برابر این ویروس موفق نمی‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه ما در بحث کرونا مسائل مفصلی را در جلسه امروز بررسی کردیم، اظهار کرد: ما برای اینکه بتوانیم در برابر این ویروس موفق شویم باید به وظایف خود عمل کنیم. بهداشت و درمان و دولت و مردم هرکدام وظایف خود را دارند که باید انجام دهند. از تامین وسایل و خرید آن تا سایر اقدامات و نیز وظایف کادر پزشکی کشور.

 

در مقابله با کرونا، همه باید به وظایف خود عمل کنند 

 

وی افزود: اگر مردم در این زمینه با تمام توان به صحنه نیایند و وظایف خود را انجام ندهند قطعاً ما در برابر این ویروس موفق نمی‌شویم.

 

روحانی تاکید کرد: برای بهداشت و درمان و اداره کشور و تامین منابع مالی باید اقدامات لازم را انجام دهیم و یکی از مواردی که جزو نواقص کار ما بود این بود که در اینجا مصوباتی تصویب می‌شد، اما در بخش اجرا مورد عمل قرار نمی‌گرفت که به همین دلیل با دستور رهبری قرارگاهی برای اجرای این مصوبات و برخورد با متخلفان شکل گرفت.

 

رییس جمهور ادامه داد: گروه‌های آسیب‌پذیر و سالمندان و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند را هم در جلسه امروز مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم کشور‌هایی که نسبت به این دسته از افراد کار نظارت و مراقبت خوبی را انجام دادند، فوتی‌های خود را کنترل کردند. ما هم در زمینه این دسته از افراد و مراقبت از آنان کارنامه خوبی داشته‌ایم.

 

روحانی تصریح کرد: بنابراین اعمال حاکمیت باید در کنار انضباط اجتماعی و مردمی مورد توجه قرار گیرد. در واقع نمی‌توان فقط به انضباط اجتماعی تکیه کرد. اگر قرار است کسی مراسم عقد و عروسی بگیرد به او پروتکل ارائه دهیم تا بداند چگونه عمل کند.

 

رییس‌جمهور افزود: در جلسات گذشته هم تاکید کردیم که کسی که قرنطینه می‌شود، محله هم باید به او کمک کند و نیازمندی‌های وی را تامین کند. فرض کنید یک پیرمرد و پیرزن را قرنطینه کنیم، محله باید نیاز‌های آنان را تامین کند و در اینجا بسیج می‌تواند وارد عمل شود.

 

روحانی ادامه داد: همچنین کسانی که شاغل هستند و به مدت ۱۵ روز قرنطینه می‌شوند نیز باید حمایت بیمه را در نظر بگیریم.

 

رییس جمهور اعلام کرد: محدودیت‌های جدیدی برای ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان اعمال می‌شود که از روز چهارشنبه تا جمعه بعد (۱۰ روز) این محدودیت‌ها برای مراکز استان اعمال می‌شود.

 

وی اظهار کرد: آن ۴۳ شهرستان قبلی هم که برایشان محدودیت در نظر گرفته بودیم را مجددا تمدید کردیم. برای این ۲۵ مرکز استان هم همانطور که گفتیم از روز چهارشنبه کار محدودسازی را آغاز می‌کنیم.

 

روحانی یادآور شد: فعالیت‌های ردیف ۳ و ۴ که بیشتر جنبه آموزشی دارند و با تجمع افراد همراه می‌شوند نیز در این ۱۰ روز تعطیل می‌شود که همه این موارد و سایر مصوبات را سخنگوی ستاد به اطلاع خواهد رساند.

 

  برای ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان محدودیت‌های جدیدی در نظر گرفتیم

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->