قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران و درخشش رضا مومنی مقدم جوانان ایران با اقتدار قهرمان جام جهانی والیبال شدند کودتای خطیبی در مس کاپیتان پرسپولیس راهی فولاد شد تن هاخ در آستانه اخراج از لورکوزن پخش زنده بازی لیورپول و آرسنال (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین فیل مهری هوای استقلال کرد! + عکس تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال ایران و هند در مسابقات کافا | ببر‌های آبی زیر چنگال یوز‌های ایرانی پخش زنده بازی والیبال ایران و ایتالیا در فینال جوانان جهان (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایساک در یک قدمی لیورپول عملکرد ناامیدکننده آدان در دروازه استقلال | ۳ بازی، ۵ گل خورده اعتراض هواداران استقلال به برگزاری بازی لیگ نخبگان در شهر قدس گلر سیتی در راه ترکیه گلر لژیونر فوتسال مشهد: می‌خواهم گلر پرنده باشم! کوشکی اردوی تیم ملی را ترک کرد طارمی: المپیاکوس هواداران پرشوری دارد تاریخ و ساعت بازی آرسنال و لیورپول | حمله توپچی‌ها به طلسم شوم! تاریخ و ساعت بازی ایران و ایتالیا در فینال والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ | یک پله تا بام جهان باشگاه پرسپولیس در واکنش به محرومیت پیروانی: تا رأی نهایی مشکلی برای فعالیت ندارد مومنی‌مقدم: به غیر از مدال طلا به عنوان دیگری راضی نخواهیم شد
سرخط خبرها

میلیچ مقرون به صرفه بود یا زکی پور؟

  • کد خبر: ۴۸۵۴۱
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
میلیچ مقرون به صرفه بود یا زکی پور؟
درحالی که استقلال بعد از جذب نادری و کریم زاده می‌توانست مدیریت بهتری برای جناح چپ خود داشته باشد، اما با تمدید قرارداد میلیچ که بازیکن آن چنان سطح بالایی هم نیست یک هزینه دلاری هم به دوش خود انداخته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با جدایی میلاد زکی پور از استقلال این سوال به وجود آمده که آیا حفظ این بازیکن می توانست به لحاظ مالی به سود استقلال باشد باشد یا بازگرداندن میلیچ؟ در شرایطd که باشگاه ها با بحران دلاری مواجه اند و دستمزد میلیچ نیز باید به دلار پرداخت شود و استقلال از حیث مسائل مالی مشکلات بسیاری دارد، بسیاری براین باورند که حفظ زکی پور اقدام عاقلانه تری از سوی باشگاه استقلال بود.

به خصوص اینکه در این پست دو بازیکن جدید به نام متین کریم زاده و محمد نادری نیز جذب شده اند. با توجه به هزینه ای که باشگاه استقلال برای نادری کرده احتمالا این بازیکن در اولویت بازی در ترکیب آبی ها خواهد بود و حتی بعید است که میلیچ فرصت چندانی برای بازی در ترکیب استقلال پیدا کند مگر اینکه فکری قصد داشته باشد تومان از این دو بازیکن بهره بگیرد اما به واقع تفاوت های آن چنانی میان سبک بازی میلیچ با زکی پور وجود نداشت و هر دو بازیکن تثریبا شرایط یکسانی را به لحاظ فنی پشت سرگذاشتند. حال شاید میلیچ به لحاظ فنی قدری بهتر از زکی پور باشد اما حضور نادری می توانست جدایی این بازیکن را به نوعی بپوشاند و از آن سو برای استقلال صرفه دلاری به همراه آورد.

به هرحال اما تصمیم گیران در باشگاه استقلال میلیچ را انتخاب کرده اند و میلاد زکی پور را از لیست کنار گذاشته اند تا استقلال در پستی که شاید حضور دو بازیکن چپ پا نیز در آن کفایت می کرد اکنون 3 گزینه را در این پست ببیند که یکی از آن ها باید دستمزد دلاری دریافت کند. به هرحال باید انتظار کشید ونتیجه این تصمیم را در روزهای پرتلاطم لیگ بیستم مشاهده کرد. شاید اساسا میلیچ آن قدر بازیکن متفاوتی باشد که رای منتقدان را نیز تغییر دهد؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->