سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی دفتر یادبود حمله تروریستی دانشگاه کابل را امضا کرد

  • کد خبر: ۴۸۸۰۶
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹
عراقچی دفتر یادبود حمله تروریستی دانشگاه کابل را امضا کرد
معاون سیاسی وزیر امور خارجه به نمایندگی از دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران با حضور در محل سفارت افغانستان در تهران دفتر یادبود قربانیان حمله تروریستی اخیر در دانشگاه کابل را امضا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - سید عباس عراقچی در دفتر یادبود قربانیان این اقدام تروریستی، نوشت:

 

«اینجانب به نمایندگی از طرف جمهوری اسلامی ایران قتل دانشجویان بی گناه در دانشگاه کابل در حمله وحشیانه عناصر داعشی را به شدت محکوم نموده و ضمن تسلیت به دولت و ملت افغانستان مراتب همدردی خود را با خانواده‌های قربانیان این حمله ددمنشانه ابراز می‌نمایم.

تروریسم تکفیری حدی برای جنایت قائل نیست. از افغانستان تا عراق و سوریه و دیگر کشور‌های اسلامی و از آسیای غربی تا شمال آفریقا و قفقاز و حتی اروپا، تنها بی ثباتی و ناامنی به بار آورده و مردم را عزادار جنایت‌های خود کرده است.

تروریسم مرز نمی‌شناسد و مبارزه با آن نیز نمی‌تواند محدود به مرز‌ها باشد، جمهوری اسلامی ایران در کنار مردم و دولت افغانستان برای مبارزه با تروریسم و رسیدن به صلح و آشتی است.»

 

آقای عراقچی در پایان از درگاه خداوند متعال برای قربانیان این حادثه تلخ غفران الهی و برای بازماندگان آن‌ها صبر و اجر مسئلت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->