پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

تصمیم عجیب یوونتوس: کریستیانو رونالدو به فروش می‌رسد!

  • کد خبر: ۴۹۲۷۰
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
تصمیم عجیب یوونتوس: کریستیانو رونالدو به فروش می‌رسد!
باشگاه یوونتوس تصمیم گرفته رونالدو را در لیست فروش خود قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه اسپانیایی آ اس در گزارشی اعلام کرد باشگاه یوونتوس دیگر علاقه‌ای به حفظ کریستیانو رونالدو نداشته و قصد دارد در تابستان آتی درحالیکه یک سال از قرارداد او باقی مانده، کریستیانو را در بازار نقل و انتقالات در معرض فروش بگذارد.

رونالدو این روز‌ها در یوونتوس شرایط خوبی را تجربه نمی‌کند. از زمان غلبه رونالدو بر ویروس کرونا و بازگشت او به یووه، حضور او با جنجال‌هایی مواجه بوده است. برای مثال بعد از پیروزی ۴-۱ یوونتوس بر فرنتس واروش در لیگ قهرمانان فابیو کاپلو با انتقاد تند از کریستیانو او را به خودخواهی متهم کرد و عده زیادی از هواداران یووه با نظر کاپلو موافق بودند. حتی سرمربی او پیرلو هم به جای مخالفت با کاپلو انتقاد‌هایی علیه کریستیانو مطرح کرد.

رونالدو البته در ادامه گلزنی را آغاز کرد و چه در مقابل فرنتس واروش و چه در بازی دیشب مقابل لاتزیو گلزنی کرد، اما در این شکی نیست که رهبری او در یوونتوس حالا با چالش مواجه شده است.

آ اس می‌گوید یوونتوس قصد تمدید قرارداد رونالدو که در تابستان ۲۰۲۲ منقضی می‌شود ندارد و حتی مصمم است او را تابستان آتی یعنی تابستان ۲۰۲۱ در معرض فروش بگذارد. یوونتوس امیدوار است بتواند بخشی از سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون یورویی خود برای خرید رونالدو از رئال مادرید در سال ۲۰۱۸ را جبران کند.
 
منبع: ورزش سه
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->