قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند 
سرخط خبرها

بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور

  • کد خبر: ۴۹۴۱۰
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور در امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آبان) خبر داد و گفت: دمای هوا نیز در برخی مناطق کشور بین ۵ تا ۸ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آبان) خبر داد و گفت: دمای هوا نیز در برخی مناطق کشور بین ۵ تا ۸ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۲۱ آبان) با تداوم فعالیت سامانه بارشی در نوار غربی و دامنه‌های جنوبی البرز، گستره فعالیت آن شمال استان‌های فارس، بوشهر، کرمان و مناطقی از مرکز، شرق و شمال شرق کشور را نیز فرا می‌گیرد همچنین در سواحل شمالی کشور نیز بارش ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه طی امروز در شرق اردبیل، گیلان، غرب مازندران، شمال زنجان، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و شمال فارس بارش شدت بیشتری دارد، گفت: فردا (۲۲ آبان) دامنه بارش‌ها گسترده‌تر شده است و سامانه بارشی در تمام مناطق کشور به جز استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب استان‌های کرمان و فارس فعال خواهد بود.

ضیاییان ادامه داد: طی فردا (22 آبان ماه) در شرق اردبیل، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال فارس و کرمان، جنوب اصفهان و یزد بارش شدت بیشتری دارد و در نواحی غربی خلیج فارس رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقت دور از انتظار نیست.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه طی روز جمعه (۲۳ آبان) از شدت بارش در شمال غرب و غرب کشور کاسته می‌شود، گفت: بارش طی این روز در سایر مناطق کشور به جز سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی تداوم دارد.

به گفته وی این سامانه بارشی طی روز شنبه (۲۴ آبان) با شدت کمتر در شرق و جنوب شرق کشور فعال خواهد بود سپس از کشور خارج می‌شود همچنین از روز پنجشنبه تا یکشنبه (۲۲ تا ۲۵ آبان) کاهش دما در نیمه شمالی کشور رخ می‌دهد که بیشترین کاهش در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، شمال‌شرق و شرق کشور در حدود ۵ تا ۸ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

ضیاییان در ادامه با اشاره به اینکه طی فعالیت این سامانه، بارش در استان اردبیل، ارتفاعات مناطق شمال غرب، شمال شرق، البرز مرکزی و زاگرس مرکزی به صورت برف پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: دریای خزر نیز طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آبان) مواج پیش‌بینی می‌شود همچنین طی روزهای جمعه و شنبه (۲۳ و ۲۴ آبان) در شرق کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۲ آبان) ابری همراه با مه رقیق، در بعضی ساعات بارش باران و وزش باد با احتمال رعد و برق و با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۲۳ آبان) نیز ابری همراه با مه رقیق و در بعضی ساعات بارش باران همراه با وزش باد و با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->