جدول پخش برنامه‌های مدرسه تلویزیونی از شبکه آموزش سه‌شنبه ۴ آذر لازمه برطرف شدن محدودیت ها، توجه به شیوه‌نامه‌های بهداشتی است صدور مجوز آزمایش انسانی واکسن ایرانی کرونا تا دو روز آینده با کرونا، جنسمان جور شد بخش‌نامه دریافت گواهی سلامت به فرودگاه ابلاغ نشده است واژگونی مینی بوس درمحور قوچان - چناران + تصاویر خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی برای بیمه‌شدگان + جزئیات آمار کرونا در ایران ۳ آذر | فوت ۴۵۳ نفر و وخامت حال ۵۸۱۲ بیمار کرونایی توزیع واکسن کرونا در آمریکا پیش از آغاز سال ۲۰۲۱ بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار احکام جدید و پرداخت مابه‌التفاوت در حقوق آذر آخرین آمار کرونا در جهان تا ۳ آذرماه واکسن کرونای ایرانی تابستان ۱۴۰۰ وارد بازار می‌شود زندان در انتظار مجرمان و متخلفان کرونایی نجات ۱۸۰ چکاوک از چنگ شکارچی پرندگان دانشگاه علوم پزشکی: واکسن‌های آنفلوآنزای موجود در بازار قاچاق هستند! قبول مسئولیت در ناامیدکردن نومیدى جریمه مخدوش کردن پلاک خودرو معاون وزیر راه: ممنوعیت فروش بلیت اتوبوس و تاکسی بین‌شهری به کرونایی‌ها | آغاز استعلام‌گیری از فردا جاده‌های شرقی خراسان رضوی برفی و لغزنده است آخرین وضعیت جاده‌های کشور + فیلم
خبر ویژه

تأثیر فلفل قرمز تند در کاهش مرگ‌ومیرهای قلبی

  • کد خبر: ۴۹۵۹۳
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۰
تأثیر فلفل قرمز تند در کاهش مرگ‌ومیرهای قلبی
طبق نتایج چهار مطالعه بین‌المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسک احتمالی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری قلبی‌عروقی را تا ۲۶ درصد کاهش می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، به گفته محققان، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش ۲۵ درصدی مرگ به هر علتی و کاهش ۲۳ درصدی مرگ‌های سرطانی مرتبط است.

طبق گزارش مقدماتی انجمن قلب آمریکا، افرادی که فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند عمر طولانی‌تری دارند و با کاهش قابل توجه ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی یا سرطان مواجه هستند.

مطالعات قبلی نشان داده اند که مصرف فلفل قرمز تند دارای خواص ضدالتهابی،  ضداکسایشی،  ضدسرطانی و تنظیم کننده گلوکز خون است. این تأثیرات ناشی از وجود ماده‌ای موسوم به کپسایسین است.

برای تجزیه و تحلیل اثرات فلفل تند بر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی، محققان چهار مطالعه بزرگ را که شامل داده‌های مربوط به مصرف فلفل قرمز شرکت کنندگان بود، بررسی کردند.

گزارشات مربوط به بیش از ۵۷۰ هزار نفر در کشور‌های ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران بود. در مقایسه افرادی که به ندرت فلفل قرمز مصرف می‌کردند یا اصلاً فلفل مصرف نمی‌کردند، افرادی که فلفل قرمز مصرف می‌کردند با نتایج زیر مواجه بودند:

- کاهش ۲۶ درصدی در رابطه با مرگ و میر‌های قلبی عروقی؛ کاهش ۲۳ درصدی در رابطه با مرگ و میر‌های سرطانی؛ و

- کاهش ۲۵ درصدی در رابطه با مرگ و میر به هر علت.

«بو ژو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره‌ می‌گوید: «ما از ارتباط مصرف منظم فلفل قرمز با کاهش خطر مرگ ناش از بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان شگفت زده شدیم. این یافته‌ها تأیید‌ می‌کند که فاکتور‌های رژیمی نقش مهمی در سلامت عمومی بدن دارند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «هنوز دلیل این موضوع مشخص نیست و باید مطالعات بیشتری در جهت تأیید نتایج مقدماتی انجام شود.»

منبع:مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
سرخط خبرها
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}