نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

مالک باشگاه پدیده شهر خودرو: قرارداد گل محمدی هیچ بندی برای جدایی ندارد

  • کد خبر: ۴۹۶
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷
با جدایی برانکو ایوانکوویچ از پرسپولیس و پیوستن او به الاهلی عربستان نام یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم پدیده شهرخودرو، به عنوان جدی‌ترین گزینه سرمربیگری تیم پرسپولیس مطرح می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از فارس، فرهاد حمیداوی مالک باشگاه پدیده شهر خودرو در خصوص اینکه وضعیت گل‌محمدی با این باشگاه چگونه است، گفت‌: همه می‌دانند که ما به تازگی قرارداد خود را با آقای گل‌محمدی تمدید کردیم و هم ما و هم او به این قرارداد کاملا پایبند هستیم. امکان ندارد اجازه جدایی گل‌محمدی را بدهیم ولی نمی‌گذاریم او از باشگاه ما جدا شود.

 وی درباره اینکه آیا مذاکراتی از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس با او در این زمینه انجام شده یا نه، افزود: با ما که هیچ  مذاکره‌ای در این خصوص نشده و اگر مذاکره هم بشود قبول نمی‌کنیم. مطمئن هستم اگر با آقای گل‌محمدی هم صحبت کنند او قطعا جواب رد خواهد داد.

 حمیداوی در خصوص اینکه گفته می‌شود گل‌محمدی در قراردادش بندی برای جدایی از پدیده دارد، افزود: به ضرس قاطع می‌گویم که چنین بندی به هیچ عنوان در قرارداد آقای گل‌محمدی نیست.

 وی در پاسخ به این سؤال که اگر با شما مذاکره‌ای شود حاضر می‌شوید گل‌محمدی را به پرسپولیس بدهید، گفت:‌چنین مسئله‌ای رخ نخواهد داد چرا که ما تیم خودمان را با افکار آقای گل‌محمدی بستیم و حدود 50 میلیارد تومان هزینه کردیم تا یک تیم خوب ببندیم و چرا باید در این شرایط اجازه جدایی مربی خوب و موفق خودمان را بدهیم؟

 مالک باشگاه پدیده شهر خودرو در مورد اینکه در برخی رسانه‌ها گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس شده و حتی صحبت از دستیاری کریم باقری و مجتبی حسینی هم در این مورد به گوش می‌سد، افزود: در رسانه‌ها دیدیم که مجتبی حسینی با مس کرمان قرارداد بسته واین طور نیست که چنین اتفاقاتی رخ داده باشد. من این مسائل را قویا رد می‌کنم و تمرینات ما از روز شنبه زیر نظر یحیی گل‌محمدی برگزار خواهد شد. حتی من که در برزیل حضور دارم با هماهنگی او مشغول جذب بازیکن هستم و همه موارد تیم با نظر گل‌محمدی انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->