هوای مشهد در وضعیت بحرانی | شاخص آلودگی به عدد ۲۰۸ رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی روباز و لغو رویداد‌های ورزشی در مشهد، طی فردا پنجشنبه ٢۴ مهر ۱۴۰۴ محیط زیست برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) حمل‌ونقل شهری، متهم اصلی آلودگی هوای مشهد با سهم ۶۵ درصدی سازمان فاوای شهرداری مشهد از اجرای پروژه‌های هوشمندسازی مبلمان و زیرساخت‌های شهری خبرداد راهیابی ۳ اثر نمایشی از مشهد به شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تداوم آلودگی شدید در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: نقش‌آفرینی خیران در حوزه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم ضروری است میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد باید به ۵ سال برسد افتتاح ۵ انبار حوادث خدمات شهری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور نمره قبولی سازمان بازرسی خراسان رضوی به اقدامات شهرداری مشهد در زمینه ساخت مترو برای زائران و مجاوران حرم رضوی + فیلم بازدید بازرس کل خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از پروژه خط ۳ مترو مشهد آغاز نمایش «انجمن اشباح» در فیلم‌نت + زمان پخش + تیزر مشهد غرق در غبار (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) | کیفیت هوای مشهد در وضعیت «اضطرار» است خطر جدی نفس‌کشیدن برای مشهدی‌ها | وضعیت ناسالم هوای شهر تا فردا (۲۴ مهر ۱۴۰۴) ادامه دارد روایت ساواک و مأموران از واقعه «مسجد فیل» مشهد در شب ۲۲ مهر ۱۳۴۲ | «بازداشت و حراست» یک روحانی توسعه زیرساخت‌های همگانی، راهی برای رفع معضلات ترافیکی نفس‌های تنگ مشهد زیر سایه تصمیم‌های دیرهنگام آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره‌قوم» ترکمنستان (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخستین جمعه بازار پیشه‌های هنری در مشهد افتتاح شد

  • کد خبر: ۴۹۶۴۰
  • ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۱
نخستین جمعه بازار پیشه‌های هنری در مشهد افتتاح شد
جمعه بازار پیشه‌های هنری مشهد با مراسمی در بولوار وکیل آباد و با حضور اعضای شورای اسلامی شهر مشهد امروز، جمعه، افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین جمعه بازار پیشه‌های هنری مشهد در بولوار وکیل آباد، وکیل آباد ۳ خیابان بیهقی افتتاح شد.

مسعود رضوی، مدیر عامل سازمان مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد، در مراسم افتتاحیه اولین جمعه بازار پیشه‌‌های هنری که با حضور جمعی از اعضای شورای شهر انجام شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌‌های مهم حوزه مدیریت شهری این است که به گسترش و توسعه کسب‌وکارهای خرد و استفاده از بسترها و فضاهای شهری برای این موضوع استفاده کنیم.
وی افزود: ما نیز به‌عنوان متولی این موضوع مبنی بر سامان‌دهی و توسعه فضاهای کسب‌وکاری در بستر شهری، برنامه‌ریزی کردیم که بتوانیم چند بازار تخصصی را در شهر به‌صورت هفتگی برگزار کنیم.
مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد بیان کرد: علت برگزاری چنین بازارهای از جنبه اول بر اساس درخواست تولیدکنندگان بوده است. همچنین بازدیدکنندگان نیز از چنین فضاهایی استقبال می‌کنند و در کنار آن اثرهای هنری خود را خریداری می‌کنند.
رضوی تصریح کرد: بنابراین جمعه بازار پیشه‌های هنری ترنج با عرضه محصولات هنری و دست‌ساز هنرمندان راه‌اندازی شده و محیطی مناسب برای هنرمندان و افراد علاقه‌مند به صنایع دستی شناخته شده است.
وی تأکید کرد: علاوه بر بحث فروش همه غرفه‌داران بایستی بستری برای آموزش هنر خود نیز فراهم کنند تا در صورت استقبال عموم مردم بتوانند هنر خود را آموزش دهند.
مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد اضافه کرد: چنین مکان‌هایی خود به‌تنهایی فضایی است برای آنکه ذوق هنری جوانان و نوجوانان شهر ما متبلور شود و این آمادگی را کسب کنند که می‌توانند با فضاهای هنری آشنا شوند تا بتوانند ذوق خود را نیز پرورش دهند.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->