پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا ۷۲ ساعت آینده ۱۰۰ هزار زائر پیاده امام‌رضا (ع) وارد مشهد شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) میزان «نیترات» آب‌های بسته بندی مشخص شد موزه "زنان در دفاع مقدس" تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود آغاز به‌کار موکب سلامت شهدای شاهنامه در روز‌های پایانی ماه صفر (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) شاخص UV چیست و چرا باید روزانه آن را رصد کنیم؟ | سوختگی ارغوانی مهلت ثبت نام سرویس مدارس تا نیمه شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) امضای تفاهم نامه ۳۰ روزه بیمه معلمان مدارس غیردولتی در هفته آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) مخالفت شدید پلیس راهور مشهد با قطع برق در بزرگراه‌ها ۱۳ ملک بهزیستی خراسان رضوی در فهرست مولدسازی پایان شرارت‌های شبانه یک شیاد در بولوار ارشاد مشهد تدوین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دوزبانه لزوم افزایش اعتبارات ملی برای تحقق پروژه های کلان آبی   تأمین بدون تعطیلی نان مشهد در دهه آخر صفر کمبود شدید آموزگار در خراسان رضوی با وجود جذب ۵ هزار معلم | لطفا ۱۸ هزار معلم دیگر! دادستان اسبق مشهد: اگر در طول خدمت من رضایت مردم حاصل شده باشد، موفق بوده‌ام نشانه‌های مهم سکته مغزی چیست؟ از سرگیری فعالیت کتابخانه کاخ نیاوران از امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تکذیب حذف توقف قطارهای دارای سهمیه در ایستگاه نیشابور پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری از عصر امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود ممنوعیت استفاده از گوشی در مدارس بلژیک نتایج آزمون سمپاد پایه دهم اعلام شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تهدید سلامت قلب کودکان با موبایل و تبلت سه پایگاه در مشهد داوطلبان اهدای خون در دهه پایانی صفر را پذیرش می‌کند سیب‌زمینی سرخ‌کرده خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد فعالیت ۱۰۴۸ داروخانه در مشهد و خراسان رضوی | تأمین کامل دارو و شیرخشک در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ واریز معوقات نیمه نخست سال ۹۹ و ۱۵ درصد بازنشستگان وزارت بهداشت اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خراسان رضوی در رتبه ۲۲ شیوع کرونا در کشور

  • کد خبر: ۴۹۷۱۳
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
خراسان رضوی در رتبه ۲۲ شیوع کرونا در کشور
مسوول کارگروه اطلاع رسانی قرارگاه مقابله با کرونا: خراسان رضوی از نظر شیوع کرونا رتبه ۲۲ را در بین استان‌های مختلف کشور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا رحیمی مسوول کارگروه اطلاع رسانی قرارگاه مقابله با کرونا در خراسان رضوی افزود: خراسان رضوی از نظر تعداد مبتلایان به کرونا در زمره استانهای با شیوع بسیار بیماری قرار دارد.


وی اجرای نظام ارجاع یا سطح بندی در درمان بیماری کووید ۱۹ در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را یکی از علل کاهش مرگ و میر این بیماری در این استان عنوان کرد.

 

مسوول کارگروه اطلاع رسانی قرارگاه مقابله با کرونا در خراسان رضوی ادامه داد: در قالب این نظام ابتدا فرد مشکوک به مراکز خدمات جامع سلامت و درمانگاههای سطح یک هدایت می شود، در صورت نیاز به کلینیک های تخصصی در سطح ۲ و در صورت عدم بهبودی به بیمارستانها ارجاع داده می شود.


وی با اشاره به شاخص "عدد مولد نسلی" که یک معیار در میزان مبتلایان به کووید ۱۹ است، گفت: هم اکنون شاخص عدد مولد نسلی در خراسان رضوی یک و شش دهم است.


دکتر رحیمی افزود: اگر این شاخص بیشتر از عدد یک باشد، نشان دهنده این است که اپیدمی در حال گسترش است و اکنون عدد مولد نسلی در ۱۸ استان کشور بیشتز از یک است.


وی ادامه داد: اگر این شاخص برابر یک باشد یعنی بیماری به صورت آندمیک یا بومی درآمده و اگر کمتر از یک باشد یعنی بیماری فروکش کرده است.


مسوول کارگروه اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اوج ابتلا به کرونا بر اساس این شاخص در خراسان رضوی و کشور طی اسفند پارسال و اواخر مهر ماه امسال گزارش شده است.


وی رعایت فاصله گذاری اجتماعی،  اصول بهداشتی، استفاده از ماسک و محدویت در ترددهای بین شهری و درون شهری را بهترین راهکار جلوگیری از گسترش اپیدمی کرونا عنوان کرد.


۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.

 

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۷۳۸ هزار و ۳۲۲ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۴۰ هزار و ۵۸۲ نفر رسیده است.

 

همچنین تاکنون ۵۴۶ هزار و ۶۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->