اقبالی چطور چلسی را قهرمان جهان کرد؟ میرزایی‌راد موافقت مرمت سالن مهران را از دنیامالی گرفت ویدئو| واکنش یک کاربر به رفتار علیرضا فغانی در همراهی با ترامپ بهداد اقبالی مالک جدید چلسی کیست؟+ بیوگرافی| گزارش عجیب فوربس در خصوص ثروت مرد ایرانی! تمدید قرارداد محمدی با سپاهان زائر کاظمینی، خرید جدید تراکتور + عکس مهاجم استقلال، یاغی می‌شود؟ باشگاه‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۵ چقدر درآمد کسب کردند؟ + عکس سخنگوی باشگاه پرسپولیس: ۲ بازیکن خارجی به زودی جذب می‌شوند زمان بازی‌های تیم ملی در هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال + برنامه کامل تمام مسابقات آموریم برای سومین خرید یونایتد ضرب‌الاجل تعیین کرد اسماعیلی‌فر به پرسپولیس باز‌می‌گردد؟ وزیر ورزش: مجموعه ورزشی مهران مشهد باید به یک نمونه فاخر تبدیل شود کاپیتان استقلال تنها به یک شرط می‌ماند قمار دوباره آرسنال روی ستاره‌های مازاد چلسی رسانه ایتالیایی مقصد بعدی طارمی را فاش کرد | سفر مهدی به انگلیس یا ترکیه؟ آرش رضاوند سپاهانی شد اسلوت: لیورپول در غم و اندوه فرو رفته است | باید هرچه زودتر به خود بیاییم انزونزی تمایلی برای بازگشت به ایران ندارد رسانه‌های ازبک: یوآخیم‌لوو سرمربی ازبکستان در جام جهانی است
سرخط خبرها

واکنش قایدی به شادی پدرش|گل زدن در اوج شیرینی

  • کد خبر: ۴۹۷۱۸
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
واکنش قایدی به شادی پدرش|گل زدن در اوج شیرینی
مهدی قایدی از شادی پدرش بعد از اولین گلی ملی خود چنان به وجد آمد که فیلم شادی پدر خود را در صفحه شخصی اش منتشر کرد. قایدی در دومین بازی ملی گل با ارزشی وارد دروازه بوسنی کرد.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، مهدی قایدی حالا درتیم ملی هم گل می زند. او دردومین بازی ملی خود موفق شد دروازه یک تیم اروپایی را باز کند تا عیارش را درتیم ملی هم به رخ بکشد. مهاجم استقلالی تیم ملی از گلزنی دردومین بازی خود عمیقا خوشحال است. او می گوید:« خیلی خوشحالم که توانستم اولین گل ملی ام را بزنم. آنقدر خوشحالم که نمی توانم آن را توصیف کنم.» قایدی سپس درباره حریف ایران این حرف ها را به زبان آورد:« وقتی اسم بوسنی به میان آمد ناخوداگاه نام های بزرگی چون پیانیچ و ژکو مطرح می شدند. اگر چه ژکو در این دیدار نبود ولی به هر حال بازی مقابل چنین بازیکنانی انگیزه زیادی می خواهد. من هم تلاش کردم هر چند دقیقه ای که بازی می کنم باعث شوم تا دل مردم ایران شاد شود.» قایدی به انتشار فیلمی از پدرش که از گل ملی او به وجد آمده نیز خوشحال است و حس خوبی دارد. قایدی درباره این صحنه نیز می گوید:« بعد از بازی نتوانستم با پدرم صحبت کنم چون او زیاد به فضای مجازی وارد نیست. این فیلم را یکی از دوستانم برای من ارسال کرد به همین دلیل آن را باز نشر کردم و دوست داشتم همه مردم آن را ببینند. تماشای آن فیلم حس خیلی خوبی داشت.» مهاجم استقلال دراین روزها که کرونا همه جا را تحت الشعاع قرارداده امیدوار است هرچه زودتر این مشکل از میان برداشته شود. حرف های پایانی مهدی دراین خصوص است:« امیدوارم ویروس کرونا هر چه زودتر از مملکت ما برود و بتوانیم در حضور مردم در بازی آخر مقابل عراق جشن صعود به جام جهانی را بگیریم.» قایدی بعد از اولین گل ملی در دومین بازی ملی مورد توجه رسانه های خارجی هم قرار گرفته و هیچ بعید نیست اگر او با همین فرمان جلو برود درنیم فصل به یک تیم بزرگ منتقل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->