ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد
سرخط خبرها

شکارچی سنگدل در اینستاگرام شکار شد

  • کد خبر: ۴۹۷۸۱
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
شکارچی سنگدل در اینستاگرام شکار شد
جوان ۲۵ ساله کلاتی به اتهام شکار و فروش حیوانات در معرض انقراض دستگیر شد
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مرد جوان فعالیت مخرب چراغ خاموشش در محیط زیست را از دو سال پیش آغاز کرد. او با مخفی شدن در میان شیار‌ها و شکاف کوه‌های سربه فلک کشیده شهرستان کلات، می‌تواند خودش را از چشم محیط بانان و حیوانات وحشی مخفی کند و دود این مخفی کاری تنها به چشم حیوانات در معرض خطر انقراض می‌رود. مرد جوان از حدود هفت ماه قبل به فکر کسب درآمد از این پیشه غیرقانونی اش می‌افتد و بستر فضای مجازی بهترین مکان برای این اقدام. او صفحه شخصی اش در نرم افزار اینستاگرام را تبدیل به فروشگاهی برای فروش گوشت، پوست، سر حیوانات شکار شده و همچنین فروش پرندگان زنده‌ می‌کند. صفحه‌ای که خیلی زود صید کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی می‌شود و پس از هفته‌ها پیگیری با همت نیرو‌های انتظامی و محیط بانی کلات فرد متخلف شکار قانون می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما، ماجرای این پرونده با رصد و پایش فضای مجازی از سوی کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی آغاز شد. کارشناسان با کشف صفحه‌ای فعال با تعداد زیادی دنبال کننده متوجه شدند که گرداننده یا گردانندگان این صفحه در حوزه صید و شکار غیرمجاز حیوانات فعال هستند.

در بررسی‌های بعدی مشخص شد که متخلف شکار در شهرستان کلات اقدامات خود را انجام می‌دهد و پس از شکار حیوانات برای یافتن مشتری این تصاویر را منتشر می‌کند.

با هماهنگی صورت گرفته با یگان حفاظت از محیط زیست استان، تیم‌هایی از متخصصان این یگان مأمور شناسایی متهم شدند.

 

فروش عقاب زنده

محتویات بارگذاری شده در این پیج شامل فروش گوشت انواع حیواناتی همچون قوچ‌های وحشی بود. متهم همچنین اقدام به فروش پوست و سر حیوانات برای تاکسیدرمی می‌کرد.

یکی از اقدامات این فرد که حساسیت‌ها را بیشتر می‌کرد، مربوط به زنده گیری عقاب بزرگی بود که فرد متخلف به منظور فروش این گونه حفاظت شده تصویری از این پرنده بزرگ را در حالی که بال‌های عقاب را درون دستانش گرفته و از روی زمین جدا کرده بود، به اشتراک گذاشته بود.

 

شناسایی متهم در پاییز سرد

همکاری کارشناسان پلیس فتا و محیط زیست عملیات شناسایی متهم را وارد دو شاخه عملیاتی مجزا کرد. مأموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی ردپای متهم را در فضای مجازی دنبال کردند و کارشناسان یگان محیط زیست روی زمین به دنبال یافتن اثری از متهم بودند.

در نهایت اقدامات فنی انجام شده، در یکی از روز‌های سرد آبان، مأموران را به جوانی بیست وپنج ساله ساکن کلات رساند، محل اختفای این فرد نیز شناسایی شد.
کارشناسان پلیس فتا پس از هماهنگی با مقام قضایی و دریافت مجوز‌های لازم برای دستگیری متهم، عملیات مشترکی را برای بازداشت او آغاز کردند.

 

می‌خواستم کسب درآمد کنم

هم زمان با آغاز عملیات دستگیری شکارچی غیرمجاز به شکار غیرمجاز در شهرستان کلات، متهم که خود را در یک قدمی دستگیری می‌دید، از محل متواری شد و مأموران در عملیات تعقیب و گریز در نهایت توانستند این متخلف را دستگیر کنند. به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، متهم پس از انتقال به پلیس تخصصی، در بازجویی‌های تخصصی با توجه به ادله دیجیتالی که هیچ راهی برای انکار آن وجود نداشت، به جرم خود اعتراف کرد.

سرهنگ جواد جهانشیری با اشاره به انگیزه متهم که جذب اعضای بیشتر و درآمد بود بیان کرد: این پیج دنبال کنندگان زیادی داشت که نکته مهم بی توجهی این افراد به وقوع جرم در این صفحه بوده است، در صورتی که اگر یک نفر زودتر با پلیس فتا یا محیط زیست تماس می‌گرفت و موضوع را اعلام می‌کرد، میزان شکار‌های این متخلف نیز کمتر بود.

به گفته این مقام مسئول تحقیقات درباره تعداد شکار‌ها و همچنین کشف ادوات جرم آغاز شده است. رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در پاسخ به اینکه آیا این فرد تاکنون موفق به فروش گوشت یا سایر اجزای حیوانات شده است، اعلام کرد: آنچه تاکنون برای ما مسجل شده، درآمد این فرد بیشتر از حوزه تبلیغات مجازی بوده و، چون در صفحه اش تصاویری از صید و شکار حیوانات کمیاب و نایاب منتشر می‌کرده، بازدید کنندگان زیادی هم داشته است. جهانشیری درباره فرجام این پرونده گفت: این متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قضایی راهی دادسرا شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->