دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود
سرخط خبرها

شکارچی سنگدل در اینستاگرام شکار شد

  • کد خبر: ۴۹۷۸۱
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
شکارچی سنگدل در اینستاگرام شکار شد
جوان ۲۵ ساله کلاتی به اتهام شکار و فروش حیوانات در معرض انقراض دستگیر شد
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ مرد جوان فعالیت مخرب چراغ خاموشش در محیط زیست را از دو سال پیش آغاز کرد. او با مخفی شدن در میان شیار‌ها و شکاف کوه‌های سربه فلک کشیده شهرستان کلات، می‌تواند خودش را از چشم محیط بانان و حیوانات وحشی مخفی کند و دود این مخفی کاری تنها به چشم حیوانات در معرض خطر انقراض می‌رود. مرد جوان از حدود هفت ماه قبل به فکر کسب درآمد از این پیشه غیرقانونی اش می‌افتد و بستر فضای مجازی بهترین مکان برای این اقدام. او صفحه شخصی اش در نرم افزار اینستاگرام را تبدیل به فروشگاهی برای فروش گوشت، پوست، سر حیوانات شکار شده و همچنین فروش پرندگان زنده‌ می‌کند. صفحه‌ای که خیلی زود صید کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی می‌شود و پس از هفته‌ها پیگیری با همت نیرو‌های انتظامی و محیط بانی کلات فرد متخلف شکار قانون می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما، ماجرای این پرونده با رصد و پایش فضای مجازی از سوی کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی آغاز شد. کارشناسان با کشف صفحه‌ای فعال با تعداد زیادی دنبال کننده متوجه شدند که گرداننده یا گردانندگان این صفحه در حوزه صید و شکار غیرمجاز حیوانات فعال هستند.

در بررسی‌های بعدی مشخص شد که متخلف شکار در شهرستان کلات اقدامات خود را انجام می‌دهد و پس از شکار حیوانات برای یافتن مشتری این تصاویر را منتشر می‌کند.

با هماهنگی صورت گرفته با یگان حفاظت از محیط زیست استان، تیم‌هایی از متخصصان این یگان مأمور شناسایی متهم شدند.

 

فروش عقاب زنده

محتویات بارگذاری شده در این پیج شامل فروش گوشت انواع حیواناتی همچون قوچ‌های وحشی بود. متهم همچنین اقدام به فروش پوست و سر حیوانات برای تاکسیدرمی می‌کرد.

یکی از اقدامات این فرد که حساسیت‌ها را بیشتر می‌کرد، مربوط به زنده گیری عقاب بزرگی بود که فرد متخلف به منظور فروش این گونه حفاظت شده تصویری از این پرنده بزرگ را در حالی که بال‌های عقاب را درون دستانش گرفته و از روی زمین جدا کرده بود، به اشتراک گذاشته بود.

 

شناسایی متهم در پاییز سرد

همکاری کارشناسان پلیس فتا و محیط زیست عملیات شناسایی متهم را وارد دو شاخه عملیاتی مجزا کرد. مأموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی ردپای متهم را در فضای مجازی دنبال کردند و کارشناسان یگان محیط زیست روی زمین به دنبال یافتن اثری از متهم بودند.

در نهایت اقدامات فنی انجام شده، در یکی از روز‌های سرد آبان، مأموران را به جوانی بیست وپنج ساله ساکن کلات رساند، محل اختفای این فرد نیز شناسایی شد.
کارشناسان پلیس فتا پس از هماهنگی با مقام قضایی و دریافت مجوز‌های لازم برای دستگیری متهم، عملیات مشترکی را برای بازداشت او آغاز کردند.

 

می‌خواستم کسب درآمد کنم

هم زمان با آغاز عملیات دستگیری شکارچی غیرمجاز به شکار غیرمجاز در شهرستان کلات، متهم که خود را در یک قدمی دستگیری می‌دید، از محل متواری شد و مأموران در عملیات تعقیب و گریز در نهایت توانستند این متخلف را دستگیر کنند. به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، متهم پس از انتقال به پلیس تخصصی، در بازجویی‌های تخصصی با توجه به ادله دیجیتالی که هیچ راهی برای انکار آن وجود نداشت، به جرم خود اعتراف کرد.

سرهنگ جواد جهانشیری با اشاره به انگیزه متهم که جذب اعضای بیشتر و درآمد بود بیان کرد: این پیج دنبال کنندگان زیادی داشت که نکته مهم بی توجهی این افراد به وقوع جرم در این صفحه بوده است، در صورتی که اگر یک نفر زودتر با پلیس فتا یا محیط زیست تماس می‌گرفت و موضوع را اعلام می‌کرد، میزان شکار‌های این متخلف نیز کمتر بود.

به گفته این مقام مسئول تحقیقات درباره تعداد شکار‌ها و همچنین کشف ادوات جرم آغاز شده است. رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در پاسخ به اینکه آیا این فرد تاکنون موفق به فروش گوشت یا سایر اجزای حیوانات شده است، اعلام کرد: آنچه تاکنون برای ما مسجل شده، درآمد این فرد بیشتر از حوزه تبلیغات مجازی بوده و، چون در صفحه اش تصاویری از صید و شکار حیوانات کمیاب و نایاب منتشر می‌کرده، بازدید کنندگان زیادی هم داشته است. جهانشیری درباره فرجام این پرونده گفت: این متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قضایی راهی دادسرا شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->