سقوط دوباره تتر در آستانه دومین جلسه مذاکرات (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی به بانک‌ها مراجعه نکنند طرح جدید مسکنی دولت برای مردم | دولت صاحبخانه مردم می‌شود! جزئیات حذف یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش خودسرانه قیمت خودرو‌های وارداتی توسط واردکنندگان جایگاه‌های سوخت به ایستگاه شارژ خودرو برقی مجهز می‌شوند رشد ۱۰۰ درصدی اعتبار تسهیلات اشتغال خرد در سال ۱۴۰۴ پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ صنایع خراسان رضوی در مسیر بازار‌های جهانی | از معاهده تاریخی ایران و اوراسیا چه می‌دانید؟ آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم»
سرخط خبرها

سهمیه روغن خام به‌زودی به خراسان رضوی می‌رسد

  • کد خبر: ۴۹۹۱۸
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
سهمیه روغن خام به‌زودی به خراسان رضوی می‌رسد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: طبق تدابیر اتخاذ‌شده، خروج روغن خام از بنادر کشور افزایش یافته است و سهمیه این استان به‌زودی حمل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رسولیان در نشست با مدیران واحد‌های تولیدی روغن، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نهاد‌های مرتبط با تنظیم بازار اظهار کرد: مشکلات ترخیص، حمل و نقل و عدم به موقع تحویل روغن توسط واحد‌های تولید روغن خارج استان باعث کاهش عرضه در بازار شده و برخی برند‌های روغن کمتر در بازار عرضه می‌شود یا به حد کافی وجود ندارد.

وی ادامه داد: حال که سهمیه‌های لازم از روغن توسط ستاد تنظیم بازار کشور به خراسان رضوی اختصاص یافته است باید به نحوی توزیع آن را در بازار مدیریت کرد که مردم کمبود روغن را حس نکنند.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به سهمیه روغن که از سوی ستاد تنظیم بازار کشور به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و واحد‌های تولیدی استان اختصاص یافته است، نباید با کسری این ماده غذایی در استان مواجه شویم لذا باید هر چه زودتر موانع در مسیر تخصیص و حمل و نقل این سهمیه برداشته شود.

وی افزود: فضای روانی حاکم بر کشور، بهبود شرایط اقتصادی کشور را نوید می‌دهد و به نظر می‌رسد مشکلات مربوط به کالا‌های اساسی از جمله روغن به زودی در کشور به طور کامل حل می‌شود.

رسولیان ادامه داد: طی نامه‌ای از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست شده است به جای واردات روغن خام، دانه‌های روغنی به واحد‌های تولیدی استان داده شود تا روغن کشی آن توسط این واحد‌ها انجام و علاوه بر استفاده از کنجاله آن‌ها روغن مورد نیاز استان نیز تامین گردد.

وی گفت: پیشنهاد دیگر به وزیر صنعت، معدن و تجارت این بود که به اندازه سهمیه خراسان رضوی، روغن خام در اختیار واحد‌های تولیدی استان قرار گیرد تا آن‌ها بتوانند روغن را تصفیه و در بازار عرضه کنند.

معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به مشکل حمل سهمیه یکهزار تنی روغن خام این استان و اختصاص آن به واحد‌های تولیدی افزود: اگر صاحبان واحد‌های تولیدی استان به این نظر برسند که شرکت "حمل و نقل خلیج فارس" از فردا به صورت ویژه سهمیه روغن یکهزار تنی آن‌ها را به استان حمل کند، تا پایان هفته جاری کل این سهمیه به استان منتقل خواهد شد.

وی با گلایه از تحویل نشدن روغن توسط برخی واحد‌های تولیدی خارج استان ادامه داد: با توجه به تاخیر دریافت سهمیه روغن خراسان رضوی از واحد‌های تولیدی خارج از استان، باید طی نامه‌ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست کنیم دریافت سهمیه استان از این واحد‌ها را لغو کنند یا با واحد‌های تولیدی خارج استان مذاکره شود که هر چه سریعتر نسبت به ارسال سهمیه روغن استان اقدام کنند.

رسولیان گفت: در تلاش هستیم مقداری روغن مازاد بر سهمیه استان از وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست کنیم تا به صورت مشخص به استان وارد و در بازار توزیع شود.

معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: عمده مشکل استان در حوزه روغن مربوط به سهمیه‌ای است که محل تامین آن از خارج استان می‌باشد، زیرا واحد‌های تولیدی خارج از استان که موظف به تامین روغن خراسان رضوی هستند قدری کند عمل می‌کنند.

علی غفوری مقدم افزود: ۴۰ تا ۵۰ درصد سهمیه‌های مختلف روغن که از سوی ستاد تنظیم بازار کشور به خراسان رضوی اختصاص می‌یابد از طریق واحد‌های تولیدی خارج استان تامین می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون ۵۰ درصد سهمیه روغن خام واحد‌های تولیدی خراسان رضوی تحویل این واحد‌ها شده و باقی آن در حال حمل به استان است که در حمل آن مشکلاتی ایجاد شده است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: براساس تدابیر اتخاذ شده، مشکل حمل یکهزار تن سهمیه روغن خام واحد‌های تولیدی استان تا پایان هفته جاری برطرف خواهد شد و به محض تصفیه این روغن در واحد‌های تولیدی، روانه بازار می‌شود.

وی افزود: سهمیه روغن خراسان رضوی شامل چهار هزار و ۸۰۰ تن روغن نباتی بخش خانوار مربوط به ماه‌های محرم و صفر، ۲ هزار و ۵۰ تن روغن خام و روغن نباتی سهمیه بخش صنعت، ۲ هزار و ۲۲۲ تن سهمیه روغن نباتی بخش اصناف است.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->