حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سرزمین رنگارنگ ایلیا

  • کد خبر: ۵۰۰۳
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۷
سرزمین رنگارنگ ایلیا
روایتی از نمایشگاه نقاشی کودک افغانستانی در مشهد

محمدرضا هاشمی| «سرزمین ایلیا» عنوان اولین نمایشگاه خانگی نقاشی های ایلیا میرزایی شش ساله است. نقاشی هایی که ایلیا در سال های اخیر کشیده است و پدر و مادر او آن ها را نگهداری کرده اند و روز گذشته با نصب ۴۲اثر بر دیوار های خانه شان این نمایشگاه یک روزه را افتتاح کردند.
ایلیا میرزایی یکی از کودکانی است که از پدر و مادری افغانستانی در مشهد متولد شده است و وقتی شما گرداگرد دیوارهای خانه ایلیا در خیابان گلبوی گلشهر را می بینید، متوجه موقعیت اجتماعی او می شوید. ایلیا در همین روزهای کودکی ، درک خود از جنگ، صلح، آدم های فضایی و خانواده را نقاشی کرده است.
امان میرزایی، پدر ایلیا که خود از شاعران شناخته شده مهاجر افغانستانی در مشهد است، هدف از این کار را ایجاد انگیزه در فرزند شش ساله اش می داند:«ما با این کار قصد داشتیم هم قولی را که به فرزندمان داده بودیم، عملی کنیم و هم این ایده را با دیگر خانواده ها درمیان بگذاریم تا آن ها هم درصورت تمایل، آن را تجربه کنند.» حالا این خوش قولی پدر و مادر ایلیا یک طرح نو در ذهن پدر و مادران گلشهری و آن هایی که در روز افتتاحیه برای بازدید از نقاشی های ایلیا به آنجا آمده بودند، انداخته است. آن ها فهمیدند که حتما نباید برای برگزاری یک نمایشگاه نقاشی هزینه کرد، نگارخانه رزرو کرد و مقدماتی این چنینی را برای نمایش نقاشی های فرزندانشان مهیا کرد. محمدحسین جعفری، بنیان گذار آموزشگاه هنری و گالری اندیشه در گلشهر، که شاگردان زیادی را در رشته های مختلف هنری آموزش داده است، با حضور در نمایشگاه «سرزمین ایلیا» بر این باور است که خانواده، بهترین فضا برای ایجاد اعتمادبه نفس در کودکان و آغاز کارهای هنری است:«ما حق نداریم آثار هنری کودکان را در جلوی چشمانشان نقد کنیم و فقط باید با نگاه مثبت و تشویق کودکان، آن ها را برای خلق آثار بهتر کمک کنیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->