محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران
سرخط خبرها
معاون وزیر خارجه افغانستان در مشهد:

ما به گسترش مناسبات خود با ایران توجه جدی می‌کنیم

  • کد خبر: ۵۰۰۴۵
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
ما به گسترش مناسبات خود با ایران توجه جدی می‌کنیم
معاون وزیر امور خارجه افغانستان در دیدار با نمایندگان مهاجران افغانستانی در مشهد با اشاره به اینکه درباره صلح، ایران به‌عنوان دوستی خوب کنار ما ایستاده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران شریک بزرگ و خوب ماست و ما به گسترش مناسبات خود با ایران توجه جدی می‌کنیم.
سیدمحمدرضا هاشمی|شهرآرانیوز- میرویس ناب، معاون وزیر امور خارجه افغانستان، که در رأس هیئتی برای گفتگو با مقامات کشورمان درباره سند جامع همکاری‌های راهبردی ایران و افغانستان به تهران رفته بود، شب گذشته با حضور در محل کنسولگری افغانستان در مشهد با نمایندگان مهاجران افغانستانی دیدار کرد.
 
این دیپلمات افغانستانی در سخنانی در این مراسم اظهار کرد: ما با یک جنگ بسیار پیچیده در افغانستان روبه‌رو هستیم، جنگی که ابعاد آن از منطقه تا جهان را در بر گرفته است. تلاش ما برای مهاجران افغانستانی این است که سهولت‌های بیشتری برای زندگی شما در کشور‌هایی که مهاجر شده‌اید، فراهم کنیم. ما از جمهوری اسلامی ایران تشکر می‌کنیم که برای تثبیت هویت اتباع افغانستان امکاناتی را در اختیار ما قرارداده‌اند تا اتباع خود را تثبیت هویت کنیم.

در تلاشیم مشکلات هزینه‌های کنسولی را حل کنیم

ناب تأکید کرد: درباره کاهش هزینه‌های کنسولی درخواست‌ها و توقع مهاجران به ما رسیده است و ما در تلاشیم این مشکل را حل کنیم.
 
معاون وزیر امور خارجه افغانستان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران شریک بزرگ و خوب ماست. ما به توسعه و گسترش مناسبات خود با جمهوری اسلامی ایران بسیار جدی توجه می‌کنیم. ابعاد رابطه ما گسترده است و ما می‌خواهیم این رابطه را گسترده‌تر کنیم.
 
وی تصریح کرد: ما درحال کار بر روی یک سند همکاری هستیم که آن سند علاوه‌بر اینکه رابطه ما (ایران و افغانستان) را به سطح بالاتر ارتقا می‌دهد، ۲ طرف را به انجام کار‌های بیشتر ملزم می‌کند. یکی از این کمیته‌ها درباره مهاجران کار خواهد کرد.

به‌دنبال جلب یک تعهد بلندمدت از سوی همکاران بین‌المللی‌مان در کنفرانس ژنو هستیم

این دیپلمات افغانستانی در ادامه با اشاره به اهمیت کنفرانس ژنو که به‌زودی با موضوع افغانستان برگزار خواهد شد، تأکید کرد: ما تمرکز زیادی بر اجلاس ژنو داریم. تلاش ما بر این است تا اجماع و حمایت جهانی را در حمایت از افغانستان کسب کنیم که خوشبختانه این اجماع به وجود آمده است. امیدواریم جهان یک تعهد بلندمدت سیاسی‌مالی برای ما داشته باشد تا بتوانیم به‌واسطه آن به اهداف خود در زمینه‌های مختلف برسیم.
 
ناب افزود: ما برنامه‌های خوبی با برادران ایرانی خود در بخش‌های مختلف داریم که با تحقق آن‌ها برای ما به‌عنوان دولت و برای شما به‌عنوان اتباع اتفاقات خوبی خواهد افتاد. ما در این سفر جلسات خوبی با آقای ظریف، وزیر امور خارجه، و آقای عراقچی، معاون ایشان، داشتیم. افغانستان ظرفیت زیادی برای رشد اقتصادی دارد که بدون شک با تحقق این هدف نفع آن به همه می‌رسد.

درباره صلح، ایران به‌عنوان دوستی خوب کنار ما ایستاده است

میرویس ناب درباره مذاکرات صلح با طالبان افزود: جمهوری اسلامی افغانستان یک قدم از چیزی که در ۲۰ سال گذشته به دست آورده است، به عقب برنمی‌گردد. ما درباره صلح دوستان زیادی داریم که یکی از آن‌ها جمهوری اسلامی ایران است که به‌عنوان دوست خوب ما کنار ما ایستاده است.
 
در ادامه این جلسه معاون وزیر مالیه افغانستان، سرکنسول افغانستان در مشهد و نمایندگانی از جامعه مهاجران افغانستانی مقیم مشهد سخنرانی کردند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->