پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ مهر و موم یک کافه بازی و دو سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟ بدهکاری ۱۱ ماهه بانک مرکزی به واردکنندگان نهاده دامی کاهش وعده‌های غذایی کارگران از ۳وعده به ۲وعده و حتی به یک‌وعده | «پایه دستمزد» از یک‌سوم خط فقر کمتر است
سرخط خبرها

واکنش کاربران فضای مجازی به خبر صادرات پراید به اسپانیا

  • کد خبر: ۵۰۶۱۷
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱
  • ۱
واکنش کاربران فضای مجازی به خبر صادرات پراید به اسپانیا
ارژنگ حاتمی | شهرآرانیوز؛ «ایران، پراید به اسپانیا صادر کرد»، این تیتر، این روز‌ها یکی از خبر‌های پربازدید سایت‌ها به‌شمار می‌آید. تیتری که در نگاه اول این ذهنیت را به مخاطب القا می‌کند که بعد از وارد شدن به صفحه شرح خبر، به احتمال قوی با یک متن طنز روبه‌رو خواهد شد. اما این‌گونه نیست و واقعا تیتر یک خبر است.
 
در شرح این خبر که منبع آن خبرگزاری ایسناست، آمده است: «اعلام مسئولان گمرک ایران از این حکایت دارد که ایران در سال گذشته بیش از ۷/۵ میلیون دلار صادرات خودرو داشته و اسپانیا ازجمله مقصد‌های این صادرات بوده که بیشترین تنوع خودرویی به آن صادر شده است.» و در ادامه خبر آمده است: «بیشترین تنوع صادرات خودرویی با خودروهای تیبا، ساینا، کوئیک، وانت‌آریسان، پژوپارس، پراید۱۳۱و رهام به مقصد اسپانیا تعلق دارد.»

همان‌طور که پیش‌بینی‌شدنی بود، این خبر با واکنش‌های بسیاری ازسوی کاربران روبه‌رو شد و البته بیشتر این کاربران به آن، از زاویه طنز و شوخی نگاه کردند.
 
ازجمله کاربری که نوشت: «احتمالا اسپانیا، پراید‌ها رو برای کارتون‌خواب‌هاش خریده که دیگه توی خیابون نخوابند و توی پراید بخوابن!» یا کاربر دیگری که به طنز نوشت: «احتمالا چند نمونه بردن سر جاده‌ها روی داربست بذارن و یه‌‎خرده هم سس گوجه بریزن روش تا درس عبرتی باشه برای رانندگانی که پرخطر رانندگی می‌کنن!» یا کاربر دیگری که در طنزی تلخ نوشت: «احتمالا اسپانیا می‌خواسته جمعیتش رو کنترل کنه، کلی فکر کرده و به این نتیجه رسیده به مردمش پراید بده!» کاربر دیگری هم نوشته بود: «احتمالا مسی وقتی بخواد بره سر تمرین بارسلونا، از پراید استفاده کنه!»

برخی دیگر از کاربران نیز به این خبر با شک و تردید نگاه کردند و صحت آن را زیر سوال بردند. کاربری در این زمینه نوشت: «همش سندسازیه. مشخصه که آمار درستی نیست. با عقل جور درنمیاد!» یا کاربر دیگری که نظری به این شرح داشت: «عکس بذارید اگه راست می‌گید. با خریداران اسپانیایی این محصول مصاحبه کنید، اگه راست می‌گید!»

برخی دیگر از کاربران نیز فارغ از نگاه طنز یا غیرواقعی دانستن خبر، اقدام به تحلیل‌هایی شخصی در این مورد کرده‌اند. کاربری نوشته است: «جنس بهتر صادراتی، بنجل مال مردم خودمون! حتما اون پراید‌هایی که صادر می‌شن، کیفیت بهتری دارند!» یا کاربری که ادعای عجیبی را مطرح کرده است: «نشه جریان صادرات خودروی سنگین روسیه به ژاپن. ژاپن از روسیه خودروی سنگین وارد می‌کرد و بعدش اون‌ها رو ذوب می‌کرد و از آلیاژ خودرو‌ها استفاده می‌کرد؛ چون به‌صرفه‌تر از واردات آلیاژ خالص بود. ژاپنی‌ها می‌گفتن که خودرو‌های روسی فقط به درد ذوب شدن می‌خورند!»

به‌سختی نظری ازسوی کاربرانی می‌توانستیم پیدا کنیم که با نگاهی مثبت به این خبر نگاه کرده باشند. در پایان، توجه شما را به خواندن نظر یک کاربر گرامی جلب می‌کنیم؛ کاربری که دیگران را که به‌شوخی و طنز به این قضیه واکنش نشان داده بودند، خطاب قرار داده است: «شما‌ها چقدر بی‌انصاف هستید! همان کشور‌های ژاپن و ایتالیا و... خودرو‌هایی دارند که از پراید کوچک‌تر و ناایمن‌تر است. چرا شما‌ها به‌جای اینکه از صادر شدن پراید خوشحال باشید، همه‌چیز را به مسخره گرفته‌اید؟ این رفتار شما‌ها جای تاسف بسیار دارد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
0
0
قشنگ معلوم هست تو ایران چون یه پراید دیگه جلوش هست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->