افتتاح قطار مسافربری مشهد- هرات؛ خیلی دور، خیلی نزدیک نگاهی به تأثیرات مثبت و منفی بازگشت یک میلیون مهاجر افغانستانی غیرمجاز از کشور | سهم خراسان رضوی ۳۰۰ هزار نفر نظریه جدید قوه‌قضائیه: اتباع غیرمجاز هم مشمول دریافت دیه می‌شوند تاریخ و ساعت بازی برگشت تیم‌های ملی فوتبال افغانستان با پاکستان بقائی: جمهوری اسلامی ایران خواستار گفت‌و‌گو و خویشتن‌داری از سوی پاکستان و افغانستان است ترامپ: تنش‌های بین پاکستان و افغانستان را حل می‌کنم نشست مشترک اتاق افغانستان ـ هرات در مشهد با محوریت رفع موانع سرمایه‌گذاری اتباع برگزار شد شرایط ثبت‌نام مهاجرین افغانستانی دارای برگه سرشماری برای سفر حج اعلام شد + جزئیات ویدئو | فیگور‌های انفرادی علی بلال از افغانستان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه بیستم مهرماه ۱۴۰۴) افزایش ۲۹ درصدی تردد ناوگان باری بین ایران و افغانستان (۲۰ مهرماه ۱۴۰۴) پاکستان در اعتراض به بیانیه مشترک هند و افغانستان، فرستاده طالبان را احضار کرد سخنگوی طالبان: پاکستان نسبت به حضور داعش در منطقه چشمانش را بسته است علی بلال، بدنساز افغانستانی، نایب‌قهرمان مسترالمپیا ۲۰۲۵ شد + عکس همه چیز درباره درگیری مرزی طالبان و پاکستان (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی و اتحاد؛ راز موفقیت تیم ملی فوتسال افغانستان مفتی نور ولی محسود، رهبر طالبان پاکستانی در حمله هوایی کابل کشته شد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی در کابل | منابع خبری از انفجار یک خودروی لندکروزر در نقطه استراتژیک شهر کابل خبر می‌دهند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اطلاعیه وزارت کشور درباره تمدید کارت‌های موقت اتباع خارجی شماره ۱ تا ۴+ جزئیات (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه هفدهم مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظریف: ایران به مذاکرات صلح افغانستان با محوریت سازمان ملل کمک می‌کند

  • کد خبر: ۵۰۶۶۱
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶
ظریف: ایران به مذاکرات صلح افغانستان با محوریت سازمان ملل کمک می‌کند
وزیر امور خارجه ایران که به صورت آنلاین در کنفرانس ژنو سخن می‌گفت، تاکید کرد که در مذاکرات صلح افغانستان سازمان ملل باید نقش اصلی را داشته باشد و ایران در این زمینه کمک خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - «محمد جواد ظریف» که امروز (سه شنبه) در دومین روز از کنفرانس ژنو با محوریت افغانستان سخن می‌گفت، اظهارداشت: راه نظامی برای حل مشکل افغانستان شکست خورده و خروج مسئولانه نیروهای خارجی قدم مثبتی به سمت تحقق صلح و ثبات در افغانستان است.

 

وی با بیان اینکه جهان باید مردم افغانستان را نسبت به سایر موضوعات در اولویت قرار دهد، گفت: اگر شهروندان افغانستان در حفاظت از خود مشکل داشته باشند، صلح دائمی در این کشور ایجاد نخواهد شد.

 

ظریف در ادامه تاکید کرد: تروریسم اقتصادی مانع گسترش تجارت میان افغانستان و ایران شده است.

 

وزیر امور خارجه تاکید کرد: در مذاکرات صلح افغانستان سازمان ملل باید نقش اصلی را داشته باشد و ایران در این زمینه کمک خواهد کرد.

 

در نشست ۲۰۲۰ افغانستان، برنامه تعهدات مالی و حمایت ‌سیاسی کشورهای کمک‌کننده برای چهار سال آینده روشن می‌شود. اما برخی از این کشورها، میزان کمک‌های یک‌ساله خود را نیز اعلام می‌کنند.

 

از افغانستان تنها وزرای امور خارجه و دارایی در مقر برگزاری کنفرانس حضور دارند و این نشست از سوی وزرای امور خارجه افغانستان و فنلاند رهبری می‌شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->